Eva MendesI

Eva de la Caridad Méndez

7,3
12 542 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eva Mendes

Ma latynoską urodę.. poprostu śliczna daje 100/10 :)

kameltomasz

Niestety, szkoda ze posiada TYLKO urode, bo talentu aktorskiego za grosz :]

Cyanide

A wg mnie NIC nie posiada, jest brzydka -.- wiem, ze to kwestia gustu, ale ma bardzo niezachecajacy ksztalt twarzy, usta i kolor skory. Tak wiec podsumowujac - absolutny brak talentu, proba bycia fajna, zero gry aktorskiej, wzbudzanie irytacji oraz psucie niektorych elementow filmu(mowie tylko o ghost riderze, bo nie przypominam sobie zebym widziala jeszcze jakis film z nia)

shopgirl

Kolor skory sztucznie doprawiany samoopalaczem co widac na kilometr.. :} Dosc obrzydzajaca sprawa..
"Jestem ladna?" "eee... y-y" :}!!!!

Cyanide

Sadze, ze ogolnie to wszystko tak wyszlo bo to naprawde jest strasznie irytujaca osoba... Znam ten typ - niezalezna, nie przejmuje sie opinia innych, nie dlatego, ze sprawia jej bol - po prostu jest troche ponad, nie ma czasu na zajmowanie sie tym, ze wszystkich wkurza. Maskuje to i naprawde uwaza, ze jest niezla-stojac posrod stada latajacych dusz i potworow z lekko otwartymi ustami-tak, to jest straszna sytuacja. ale eva mendes zniesie to jak mezczyzna, jakby sama byla herosem, wczuje sie w sytuacje. o kurde, ale jej nienawidze. koniec!