Dla mnie eva to naprawdę ładna kobieta ale aktorka żadna... Zero talentu, dosłownie. Widziałam ją w kilku filmach i tam zawsze grała 'siebie'. Jakby nic od niej nie wymagano, żadnej inwencji twórczej.. Wszyscy ją oceniacie na podstawie ogólnego wizerunku (a przynajmniej wiekszośc) ale nikt nie wspomina o umiejętnościach aktorskich. Ojj eva, lepiej złap jakąs bardziej ambitną rolę ...
W "We own the night" zagrała dobrze. Zazdroszczę Pheonix'owi jednej z pierwszych scen w tym filmie =]
Tego filmu akurat nie ogladałam, wiec tu się nie wypowiem..
Ale np w Ghost Rider Czy Za szybcy za wścielki niczym sie nie popisała..
NO A CO MIAł BY ZROBIC TWOIM ZDANIEM W FILMACH BY SIE POPISAC????MYSLE ZE JEJ ZAZDROSCISZ UROKU I WYSZUKUJESZ SIE W NIEJ WAD NA SIłE.UWAZAM ZE JEST DOBRA AKTORKA I POSIADA WIELKI UROK ZEWNETRZNY .JESLI CHCESZ ZOABCZYC FAJNY FILMIK Z JEJ UDZAłEM ZAPRASZAM CIE DO OBEJRZENAI HITCHA Z W.SMITHEM-FAJNY MATERIAł NA PIATKOWY WIECZóR POZDRAWIAM.
a) Przestań krzyczeć.
b) Nie jest dobrą aktorką. Szczyt jej umiejętności to gra poprawna co z reguły osiąga nadrabiając ciałem. Niektórych panów to przekonuje.
c) Hitch to nie jest fajny filmik. to przeciętna komedia romantyczna z żałosnym zakończeniem. a już na pewno walorem tego filmu nie jest Eva Mendes.