Eva MendesI

Eva de la Caridad Méndez

7,3
12 482 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eva Mendes

Dla mnie eva to naprawdę ładna kobieta ale aktorka żadna... Zero talentu, dosłownie. Widziałam ją w kilku filmach i tam zawsze grała 'siebie'. Jakby nic od niej nie wymagano, żadnej inwencji twórczej.. Wszyscy ją oceniacie na podstawie ogólnego wizerunku (a przynajmniej wiekszośc) ale nikt nie wspomina o umiejętnościach aktorskich. Ojj eva, lepiej złap jakąs bardziej ambitną rolę ...

użytkownik usunięty
so_seductive

masz problemy z oczami czy co?

Dla twojej wiadomosci: nie, nie mam...

so_seductive

W "We own the night" zagrała dobrze. Zazdroszczę Pheonix'owi jednej z pierwszych scen w tym filmie =]

Miszka_Kozlov

Tego filmu akurat nie ogladałam, wiec tu się nie wypowiem..
Ale np w Ghost Rider Czy Za szybcy za wścielki niczym sie nie popisała..

so_seductive

NO A CO MIAł BY ZROBIC TWOIM ZDANIEM W FILMACH BY SIE POPISAC????MYSLE ZE JEJ ZAZDROSCISZ UROKU I WYSZUKUJESZ SIE W NIEJ WAD NA SIłE.UWAZAM ZE JEST DOBRA AKTORKA I POSIADA WIELKI UROK ZEWNETRZNY .JESLI CHCESZ ZOABCZYC FAJNY FILMIK Z JEJ UDZAłEM ZAPRASZAM CIE DO OBEJRZENAI HITCHA Z W.SMITHEM-FAJNY MATERIAł NA PIATKOWY WIECZóR POZDRAWIAM.

TORENTOMANIAK

a) Przestań krzyczeć.
b) Nie jest dobrą aktorką. Szczyt jej umiejętności to gra poprawna co z reguły osiąga nadrabiając ciałem. Niektórych panów to przekonuje.
c) Hitch to nie jest fajny filmik. to przeciętna komedia romantyczna z żałosnym zakończeniem. a już na pewno walorem tego filmu nie jest Eva Mendes.

Miszka_Kozlov

Grała dobrze, szczególnie fajnie się masturbowała. Nie no ludzie, dajcie spokój.

Binula

fajnie gra jak nie mówi, tylko się porusza:D albo fajnie gra tyłem, albo cyckami:D

Redgard

Nie jest dla mnie jakąś wybitną aktorką, ale symaptycznie w filmach wygląda.

so_seductive

Rihanna? - Zero talentu.