Eva MendesI

Eva de la Caridad Méndez

7,3
12 479 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eva Mendes

dla jednej z najpiękniejszych kobiet w historii kina .. !

SzymonS1

podbijam

SzymonS1

Dołączam się do życzeń!

SzymonS1

w historii kina? to żeś chlapnął jęzorem, jest ładna owszem ale nie najpiękniejsza w historii kina
ot taka Vivien Leigh, Monica Belluci, Elizabeth Taylor czy Marylin Monroe, to można nazwać najpiękniejszymi w historii kina, a nie Mendes

galadriela

"dla JEDNEJ z .." nie twierdzę że akurat ona jest numerem jeden bo to na pewno nie, Bellucci ją raczej wyprzedza, Taylor i Leigh odpadają definitiwnie, Monroe całkiem, całkiem .. , jeśli już mamy wymienić bardziej interesujące aktorki od Mendes to na pewno
- Kardashian (umówmy się że to także aktorka)
- Leick
- Hayek
- Seigner
- Bellucci

SzymonS1

co do Kardashian to się zgodzę, Kim ma ładną twarz, ma na czym siedzieć ale to nie przeczy jej urody, Monica im starsza tym piękniejsza, a reszta dziewczyn to już chyba kwestia gustu, według mnie są przeciętnie piękne jak na kanony Hollywoodzkie, ale to moja ocena :D

galadriela

Co do pozostałych pań to miałem na myśli ich urodę parę lat temu np. Emanuelle Seigner to tak z 20 lat temu, Leick z 15 lat wstecz i może zapomniałem dodać Jennifer Lopez, również parę lat temu ..

SzymonS1

Emmanuelle Seigner była i jest obezwładniająco, hipnotyzująco seksowna :P
Moim numerem 1 jest od lat niezmiennie boska Monica :) No i Jolie zaraz za nią, chociaż teraz jest trochę za chuda... Ale i tak przepiękna.
Te kobiety mają w sobie jakąś tajemnicę, są strasznie intrygujące, przez co wydają się jeszcze piękniejsze.

miss_obscene

Oj, Natalko mądrze prawisz, Gorzkie Gody pewnie widziałaś? Jolie odstaje teraz mocno ale kilkanaście lat temu było ok

SzymonS1

"Gorzkie gody", ech... Wzroku oderwać się od niej nie da :P To samo jeśli chodzi o "Frantic" i kilka innych filmów. Szczerze mówiąc z wiekiem wcale tego seksapilu jej nie ubywa. Ona ma w sobie zdecydowanie coś takiego, że można zupełnie oszaleć na jej punkcie. Nie jest "klasyczną pięknością", a jednak :)
Jolie ma tak samo piękną twarz, jak kiedyś, ale przez tą przesadną chudość sporo traci jeśli chodzi o resztę ciała niestety...
A Monica... Ach, o niej mogę pisać całymi dniami :P Nigdy w życiu nie widziałam tak obezwładniająco pięknej kobiety. Jedno jej spojrzenie to już połowa drogi do orgazmu... Rozmarzyłam się :P

miss_obscene

We Franticu było już troszkę gorzej ze względu na to że była za bardzo wychudzona .. ale w Dziewiątych wrotach także bardzo dobrze .. lubisz dziewczyny?

SzymonS1

Faktycznie, była trochę chuda tam. W "Dziewiątych wrotach" znowu boska :D
No chyba widać, że lubię... Nie da się ukryć :P Facetów z resztą też.

miss_obscene

rozumiem że jesteś biseksualistką .. Jak do tej pory widziałem trzy filmy z jej udziałem, jeśli znasz jeszcze jakiś świetny z Emanuelle to może mi polecisz? Widzę gust masz dobry a co sądzisz o Hayek i Kardashian?

SzymonS1

Zwał jak zwał, w każdym razie uwielbiam piękne kobiety :P
Z Emmanuelle obowiązkowa pozycja to "Motyl i skafander", nie zachwyca tam jakoś specjalnie urodą, bo to zupełnie inny rodzaj filmu od tych, które widziałeś, ale ogólnie genialny :)
Hayek nie jest w moim typie zdecydowanie, głównie przez to, że jest strasznie niska. Ogólnie jest dla mnie taka przeciętna jeśli chodzi o wygląd.
Kardashian z kolei jest mega sztuczna i nawet ciężko ją przez to jakoś ocenić. Widziałam kilka jej zdjęć bez makijażu i ma naprawdę piękne rysy twarzy, moim zdaniem oszpeca się nakładając tyle tapety.

miss_obscene

Zetknąłem się z Motylem ale jakoś nie dokończyłem filmu ponieważ jest strasznie przytłaczający .. wolę oglądać Seigner gdy była nieco młodsza .. a lubisz może Hudson Leick?

SzymonS1

Szczerze mówiąc nie kojarzę w ogóle kto to... Przejrzałam zdjęcia i jest całkiem ładna, ale nic specjalnego :)

miss_obscene

To jest serialowa Callisto, pewnie Xeny nie oglądałaś .. szkoda, w tym roku Polański wyprodukował film z Emanuelle w roli głównej, trzeba zobaczyć ale to już nie to co kiedyś, podejrzewam że chciałabyś spotkać na jakimś statku Mimi ..

SzymonS1

Aaa, może i kiedyś oglądałam,ale nie skojarzyłam... :P
Z Emmanuelle muszę koniecznie obejrzeć "U niej w domu", jakoś mi się to odwleka ciągle :) A na "Wenus w futrze" Polańskiego też czekam, jak najbardziej.
Ach, Mimi na statku - zawsze :P

Swoją drogą... Niezły offtop zrobiliśmy tutaj :P