dlaczego ona nie gra już w na wspólnej i M jak miłość ?Odeszła z własnej woli z tych seriali czy producenci z niej zrezygnowali ? Bardzo lubiłam ją w tych dwóch serialach. A gdy jej nie było w na wspólnej przestałam to oglądać.
Mam wrażenie że z własnej woli gdyż jej postać była jedna z głównych wpisanych wręcz w scenariusz od samego początku . Nawet scenariusz serialu jakos nie tłumaczy do końca co się z nia stało poza tym że wyprowadziła się z "na wspólnej" i zamieszkała w domku na wsi . Teraz chyba żałuję mam takie wrażenie bo chyba nie spodziewała się ze serial będzie aż tak długo emitowany . No a i grosza by troche wpadło a tak ....gra w tym całym "serialu" "słodkie"życie do którego w ogóle nie pasuje a serial sam w sobie jest żenujący . i Ten wymuszony smiech widowni który sprawdził się tylko w trzech przypadkach "!3 posterunek" "miodowe lata" i "Swiat według kiepskich "
zgadzam się słodkie życie jest żałosne, widziałam 5 minut ten serial i do bani. Ale Pani Ewa i tak jest dobrą aktorką tylko tu nie fajnie gra.
no tak. Ja tam nie mam nic do tego żeby aktorki poświęcały się rodzinie, ale mogłyby trochę zagrać w filmie czy serialu żeby ludzie pamiętali te aktorki co się poświęcają rodzinie mam na myśli nie tylko Panią Gorzelak, ale Panią Brodzik, Panią Woźniak.