Ewa Wencel

7,3
5 371 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ewa Wencel

jest okropnie sztuczna. nie cierpię tej buźki, bleee. okropna.

Constance_2

Źle się czyta takie rzeczy o własnej rodzinie, ale w koncu tak to jest gdy ktoś jest sławny...

użytkownik usunięty
lukasz_kochanek

Ewa Wencel to na prawdę twoja rodzina?
A co do tego tematu, nie zgadzam się, że ona jest okropna. To najlepsza polska aktorka, wspaniale się sprawdza w każdej roli, komediowej, dramatycznej, w filmach przygodowych itd. Oczywiście nie mogę zapomnieć o Dubbingu, to jej wychodzi po prostu wspaniale, Umbridge w jej wykonaniu była najlepsza, lepsza niż Dubbing do niej w innych krajach. To moja ulubiona aktorka.

Constance_2

w M jak milośc wlasnie dobrze grała szczegolnie w scenach z winem własnej roboty hehe

ganz74

W ''M jak miłość'' w ogóle nie powinna się pojawić . Tak świetna aktorka nie powinna marnować czasu i talentu na tego typu produkcje.

Constance_2

sztuczna? za to Cichopek i Mroczkowie grają tam oscarowe role...

Constance_2

Ewa jest wspaniała aktorką~!!!Najlepsza w Polsce. Nie powinna nawet sobie głowy zawracać tak dennym serialem jak "M jak miłość". Jak Wencel była sztuczna to co mozna powiedziec o Mroczkach -wytopieni z plastiku!

Constance_2

Sztuczna? Ewa Wencel sztuczna? no to nie mam pytan...Echh, kolejne dziecko neostrady...A wez ze ty filmow troche poogladaj. Polecam szczegolnie "Plac Zbawiciela" gdzie byla rewelacyjna.