Ewan McGregor

Ewan Gordon McGregor

8,3
71 690 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ewan McGregor

Ewan jest rewelacyjny!! każde filmy z jego udziałem są wielkim widowiskiem, a postacie które gra, mniej lub bardziej sympatyczne, bardzo do niego pasują. McGregor nie zagrał jeszcze w filmie w którym mógłby powstydzić się swej roli, począwszy na pierwszym filmie, koncząc na najnowszej jego produkcji Stay(Zostań) w którym zagrał idealnie. Jest swietny, przystojny, miły, sympatyczny, swietnie spiewa. Uwielbiam go, licze ze wreszcie dostanie globa i oscara :D
pozdrawiam

Mona

Zgadzam się!!!

Małe pytanie - a widziałaś jego pierwszy film??? ;) Sorki za złośliwość - podkreślam, niezamierzoną - to miało być niewinne pytanie. Ja tam nie wiem, ale niektórzy uważają, że mógłby się wstydzić... :))) Pierwsze filmy Ewana są po prostu zabawne, z różnych względów :) np. Ewan udający Elvisa. :)))) A widziałaś Stay??? Ja chciałabym zobaczyć wreszcie na dużym ekranie, ale data premiery polskiej sobie, a repertuary kin co innego mówią... Gdzie jest Stay w polskich kinach???

zinah

Stay jest grany w trzech miastach: Warszawa, Poznan i Wroclaw albo Krakow, reszty nuestety nie ma :(, Nie widzialam jego pierwszego filmu, no ale od czegos trzeba zaczac, no ale nie ma nominacji do malin co nie wiec to duzo znaczu :D On jest genialny
pozdrawiam
PS:Stay zapowiada sie super chyba trzebaa bedzie go sciagnac

zinah

Stay jest grany w trzech miastach: Warszawa, Poznan i Wroclaw albo Krakow, reszty nuestety nie ma :(, Nie widzialam jego pierwszego filmu, no ale od czegos trzeba zaczac, no ale nie ma nominacji do malin co nie wiec to duzo znaczu :D On jest genialny
pozdrawiam
PS:Stay zapowiada sie super chyba trzebaa bedzie go sciagnac

Mona

@ Mona:
) Stay jest grany w trzech miastach: Warszawa, Poznan i Wroclaw albo
) Krakow, reszty niestety nie ma :(

:(((( Jakoś nie widzę w znanych mi wrocławskich kinach... A może nie zauważyłam??? Dziwne... Może jednak w Krakowie??? Wrocławianie - protestujmy!

) Nie widzialam jego pierwszego filmu, no ale od czegos trzeba zaczac.

Żałuj, że nie widziałaś - jest super zabawny!!! :D Mam na myśli pierwszy 'poważny' film Ewana - "Lipstick On Your Collar" - w którym między innymi udaje Elvisa!!! Mam nadzieję zrobic kilka małych klipów z tegoż filmu (serii - ma sześć odcinków). Niestety, nie mam w tej chwili czasu zrobić tej stronki WWW, ale w wakacje na 100 % się pojawi, a na niej trochę Ewan-clipów (napewno Elvis - jest powalający). :))) Ktoś widział LOYC???

Rzeczywiście trzeba od czegoś zacząć - zawsze musi być ten pierwszy raz :))). A od czego zaczęłaś??? Od Stay? Świetny film, szczerze mówiąc widziałam go już jakiś czas temu :P ale chciałam też uczciwie pójść do kina i dać zarobić takiemu Heliosowi czy innym, no ale jak mi nie dadzą... Sami tracą.

) PS:Stay zapowiada sie super chyba trzeba bedzie go sciagnac.

Hehehe... eeee... (niewinna minka Ziny)...ups? I did it again.

Ja również pozdrawiam!

zinah

o tak to jest bardzo dobry aktor - lepiej niz dobry:)
pozdrwiam:)

NaShI

Pierwszy raz zobaczyłam go 7 lat temu w gwiezdnych wojnach mroczne widmo :P a dodam ze jestem jeszcze niepelnoletnia ;D, a pozatym ogladalam jeszcze miedzy innymi: Wyspe, inne czesci star warsow, moulin rogue!, zycie mniej zwyczajne, poczatek mlodego adamai polowe grubej ryby:D A jesli chodzi o Stay to fakt we wroclawiu nie jest grany tylko w krakowie wiec sry za blad :D, bardzo bym chciala zobazcyc ten film(STAY), ale nie wiem jak skoro nie jest grany w moim miescie, sciagnelas go z neta czy co? jesli tak to daj linka ze strona na ktorej go znalazlas
pozdrawiam

Mona

Aaaa! Same dobre filmy widziałaś! :D

Stay mam już od premiery światowej - oczywiście, że z neta (tzn. kokretnie z P2P - eMule, może jako torrent też jest - nie wiem - nietrudno znaleźć - o cholera, niepełnoletnia, i ja Cię tak demoralizuję, namawiając do ściągania??? :O), ale zamierzam kupić jak się ukaże w Polsce (albo w UK, nie wiem czy wytrzymam z czekaniem - w Polsce zawsze ukazuje się duuuuużo później - patrz premiera Stay). Dlatego nie mam takich dużych wyrzutów sumienia z powodu posiadania nielegalne kopii. Stay na DVD i soundtrack są już do kupienia na amazon.com (ceny w $!!! - odpowiednio wysokie) ale bez przesadyzmu. No i chciałam zobaczyć w kinie. :(

Niepełnoletnia i widziałaś kawałek Młodego Adama??? No no no... :))

zinah

:D Jakie tam demoralizowanie :D Przeciez to tylko Stay, a pozatym to rodzice wiedza ze chce sciagnac Stay :D bylam strasznie zalamana ze jest grany tylko w trzech miastach ;(. Bo widzisz jak wczoraj scigalam Stay przez cala noc to sciagnelo 0,2% poniewaz tyle osob do tego bylo w kolejce. A JA MUSZE OBEJRZEC STAY!!!!!!!! Hmm co ja mam zrobic?
A propo mlodego Adama to byl doslownie kawalek, nic zlego :D
ZA granica juz Stay jest na DVD OMG!!
pozdrawiam

Mona

Hmmm... widzisz, trzeba było zacząć wcześniej ściągać. :) ;) Może spróbuj z torrenta ściągnąć?

Stay na DVD jest tylko w USA za 17.96$!!! Może poczekajmy na wydanie brytyjskie, bo w Polsce to pewnie będzie za rok. A może by sie wybrać do któregoś z miast, w których grają??? Hmm... to jest myśl!

zinah

Na torencie nikt nie sciaga tego filmu :( wiec jest ciezko, faktycznie za pożno go sciągałam ;(, Zobacze na allegro moze jest juz do kupienia :D
pozdrawiam
PS. A STAY naprawde jest taki skomplikowany(lubie skomplikowane filmy)