Ewan McGregor

Ewan Gordon McGregor

8,3
71 943 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ewan McGregor

Nie tylko za aktorstwo, ale za programy w których podróżuje po świecie na motorze. Był nawet w Polsce. Patrzę i widzę zajebistego gościa, któremu nie odwaliła palma jak reszcie. Normalnego gościa z sąsiedztwa. Przyjemnego, z poczuciem humoru. Imponuje mi nie tylko jako aktor, ale właśnie też jako osoba i to jest moc. Pełen szacunek dla tego człowieka.

Redgard

jak ogladałam LWD to było widać że robi to co lubi, a nie to co mu karzą ;)
i sprawiał wrażenie takie normalnego faceta z sąsiedztwa, który by cukru porzyczył ;D

rozilla

Ja cenię go jak żadnego innego aktora :) Jest genialny. Ma na swoim koncie tyle wspaniałych ról, jest bardzo sławny, a jednak pozostał sobą. Uwielbiam go :)

PrzemQ_3

sławny jest, fakt, ale u mnie w wiosce praktycznie nikt go nie kojarzył z imienia i nazwiska, najwyżej jako Obi-Wana ;)

pozdrawiam ;)

rozilla

Heh :) No ale kojarzyli go z tej roli, więc wiedzieli przynajmniej to :)

PrzemQ_3

ale niedawno na chyba tvn-ie puszczali MR więc zmusilam kilka dziewczyn do ogladania (sama nie widzialam bo nie mam tvn i ojciec sądzi ze to nie jest dla mnie film) i podobało sie im ;D

rozilla

MR jest genialne. Uwielbiam śpiewającego Ewana. W tej roli był dodatkowo taaaki uroczy...
O ile dobrze pamietam, to MR leciało na TV4, ale to bez różnicy.
Pozdrawiam ;)

Lina_Malina

MR jest genialne! A śpiew Ewana nie do opisania :) Oglądałem ten film już tyle razy, i za każdym razem przeżywam go od nowa :)

użytkownik usunięty
Redgard

Bardzo dobry aktor, powieżoną mu rolę gra bardzo solidnie i z zaangażowaniem. Widać, że aktor europejski.