Ewan McGregor

Ewan Gordon McGregor

8,3
71 688 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ewan McGregor

Najpierw wzbudza sympatie, potem jest powalonym fanatykiem :) Zagral swietnie ^^

Usagi_V

Zgadzam się!!!!! Zagrał genialnie ;] ale i tak bym wolała aby film zakończył się w momencie gdy on wszystkich uratował i był bohaterem ;] Ale scena w której rozmawia z szefem gwardii i chwila w której sam się naznacza jest boska ;]

Usagi_V

Podpisuję się obiema rękami.

Bardzo dobry wybór roli.

Usagi_V

Zgadzam się z wami.. :)
Właśnie wróciłam z kina i jestem pod ogromnym wrażeniem.

Mirabelle

Też się pod tym podpisuje. Zagrał naprawdę świetnie.

Usagi_V

Jestem jego przeogromną fanką, więc za każdym razem, gdy pojawiał się na ekranie, myślałam, że zwymiotuję do kubełka popcornu, taki był cudowny. xD Ta sutanna... Najprzystojniejszy duchowny świata! Kiedy chwycił tą bombę, od razu wiedziałam, co się święci. Zaczęłam tak płakać, że wszystkie siedzenia w moim rzędzie się zatrzęsły, a koleżanka podała mi dwie paczki chusteczek, tak na wszelki wypadek. Powiem też, że nienawidzę Dana Browna. Patrick byłby takim przeuroczym papieżem... A tu... Heh. Się McGregor PALIŁ do bycia dobrym bohaterem. Od razu, gdy powiedział "To on" i zastrzelili Richtera, wiedziałam, że coś tu nie pasuje. W tym filmie jeszcze raz potwierdza się reguła - kocham złych gości. ;D

Lina_Malina

HAhahahhaha spadłem z krzesła.

"Jestem jego przeogromną fanką, więc za każdym razem, gdy pojawiał się na ekranie, myślałam, że zwymiotuję do kubełka popcornu, taki był cudowny."

Co do roli. No spełnij swoje zadanie w pełni w bardzo przeciętnym filmie. Tyle, "ochów" i "achów" nie ma.

Wojt4s

Nie dziwota, że spadłeś z krzesła. Jestem powalona, ot co. xD W każdym bądź razie, nic nie mogę z tym zrobić i mam nadzieję, że jednak Ewan dostanie zasłużonego Oscara. ;)

Lina_Malina

"Jestem jego przeogromną fanką, więc za każdym razem, gdy pojawiał się na ekranie, myślałam, że zwymiotuję do kubełka popcornu, taki był cudowny. xD" gahahaha skądś to znam xDD Jak miło nie być samemu we wszechświecie ;)))

użytkownik usunięty
Usagi_V

Wg mnie jest szansa, że McGregor powalczy o Oscara 2010 w kategorii najlepszy aktor drugoplanowy za film "Anioły i Demony". To właśnie on był najjaśniejszym punktem tego filmu.

Zgadzam się z przedmówca w 100% Uwielbiam Ewana, a rola z 'Aniołów i Demonów' była cudna xD

Sissi

Nie będę inna jak pozostali przedmówcy. Świetnie zagrał kamerlinga :-) Spisał się w 100% :-)

paczkosia935

Heh, jednak Ewan ma to 'coś' co powinien mieć aktor ^^

W ogóle przyznam się (oj wiem- wstyd), że na początku kiedy zobaczyłam kamerlinga przez kilka minut zastanawiałam się skąd ja znam tego aktora :) Oczywiście kiedy za chwilkę skojarzyłam śmiałam się z własnej głupoty :D

Zagrał wspaniale- to chyba moja ulubiona postać z filmu "Anioły i Demony"

Usagi_V

Faktyvcznie nieźle sie sprawdził jako fanatyk- aktorsko zdecydowanie chyba najlepszy z ekipy.

MusicHall

sory za te błędy,jeszcze raz:
Faktycznie nieźle sie sprawdził jako fanatyk- aktorsko zdecydowanie najlepszy z ekipy.

MusicHall

Pierwsze, co pomyślałam jak zobaczyłam go w "Aniołach i demonach" - słodziak^^
Nie wiedziałam, że można tak seksownie wyglądać w sutannie!xD Zakochałam się w nim!*.*

Usagi_V

Kocham Ewan'a bez niego nie obejżałabym Aniołów. Był najlepszy w filmie zgadzam się ,że musi dostać oscara. Zresztą już mu tego życzyłam na urodziny (na youtube jest mój filmik:)

mofinka

Podaj adres! Chcę też zobaczyć. A Ewan jest... Jest... Nie ma słów, by opisać jego osobę! Kocham Go! Cudo! xD Pzdr ;)

Lina_Malina

Ewan był w tej roli genialny! Zresztą jak w każdej :)

użytkownik usunięty
PrzemQ_3

rzeczywiście poszłam do kina żeby zobaczyć Toma Hanksa a cały film należał do Ewana ten jego głos (zamknąć oczy i słuchać) mam nadzieję że dostanie nominację do oskara

Heh :) A jak na końcu okazało się że on jest tym 'złym', to jeszcze bardziej jego rola mi się podobała :)