Ewan McGregor

Ewan Gordon McGregor

8,3
71 288 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ewan McGregor

Gdzieś (nie pamiętam gdzie) przeczytałam, że Ewan ma niedługo zagrać w jakimś filmie postać homoseksualisty. Czy ktoś o tym słyszał?
Fajnie by było zobaczyć go w "innej" roli. Wiem że w filmie "Idol" miał scenę erotyczną z Christianem Balem, ale nigdzie nie mogę zdobyć tego filmu. Czy ktoś wie gdzie można go dostać/zdobyć/ukraść??
Pozdr. i niech żyje Ewan ^_^
M.

Mysza_2

W sklepach internetowych- np. dvdmania.pl :D
Rzeczywiście, taka rola byłaby ciekawa i odważna. Np. w Pillow Book też miał tam pewne sceny z facetem ;)
Pozdrawiam

May_morning

Ja posiadam film na Video CD czy jakoś tak. Kupiłam w Empiku, cena - poniżęj 10 zł. W Krakowie. :)
pozdro.

May_morning

Dzięki, Dzięki, Dzięki, Dzięki, Dzięki, Dzięki, Dzięki, Dzięki, Dzięki, Dzięki, Dzięki, Dzięki, Dzięki!
Od dawna szukałam tego filmu i już myślałam, że będę musiała zaprzedać duszę nieczystym siłom żeby go zdobyć :D A tu proszę - film w sklepie internetowym, na DVD i to za przystępną cenę :)
Jeszcze raz dzięki z całego serca za ten link :*:*:*:*:*
Pozdr.
M.

Mysza_2

Ależ proszę :D Fani muszą się wspierać :D Właśnie najlepsze zawsze są sklepy internetowe - tu przynajmniej coś jest, bo np. w poznańskim Empiku trudno mi dostać nawet te całkiem nowe i znane filmy - o, np. Moulin Rouge czy Dużej Ryby wcale tam teraz nie widziałam. Teraz czaję się na zakup Trainspotting właśnie z dvdmanii :))))

May_morning

Wielkie lol:) Oczywiście musimy sie spierać. Niestety 37+koszty wysłyki to nie dla mnie :(. Może da się gdzieś kupić na Video CD? Pozdro dla wszystkich ^-^

May_morning

Przyszedł, Przyszedł, Przyszedł, Przyszedł, Przyszedł, Przyszedł! Mój "Idol" przyszedł!
Właśnie wczoraj dostałam przesyłkę z filmem i natychmiast poleciałam do koleżanki na nocowanie, żeby delektować się Ewanem (i Christianem). Film nam się maksymalnie podobał - zwłaszcza sceny między Brianem Sladem i Curtem Wildem, oraz między Curtem a Arturem... Pewnie wiecie o które mi chodzi... :D (perfidny uśmiech ^_^).
Pozdr. i niech Ewan żyje wiecznie w naszych sercach :)
M.

Mysza_2

No to świetnie że się podobał :D Tez muszę zamówić bo go jeszcze ... nie widziałam, zasysanie z netu marnie idzie a człowiek jest niecierpliwy słysząc takie wypowiedzi :) Ewan forever :P

Mysza_2

No to świetnie że się podobał :D Tez muszę zamówić bo go jeszcze ... nie widziałam, zasysanie z netu marnie idzie a człowiek jest niecierpliwy słysząc takie wypowiedzi :) Ewan forever :P

May_morning

Też jeszcze nie widziałam, ale czytałam dużo o tym filmie. I moja ciekawość kazała mi poszperać w necie.. no i niktóre z tych zdjęć mnie rozwaliły.. więc moim celem teraz jest zdobyć ten filmik.....
O Gad dwóch boskich facetów w jednym filmie.. Ewan i Christian.. Aaaa.. nie wytrzymam.. :P

kyiio

"Velvet Goldmine" (polski tytuł: "Idol") to rzeczywiście genialny film!!! A Ewan ma tam po prostu nieziemskie sceny (patrz występy Curta - z wykopem ;)) i oczywiście sceny erotyczne - seks z nie tylko z Christianem Bale'em ale też z Jonathanem Rhys-Meyersem, jakby ktoś nie zauważył.

Film jest w Polsce dostępny na VCD (ja widziałam go w Carrefourze - więc pewnie należy poszperać a w końcu się znajdzie). Ja wolę wersję DVD, bo sa tam fajne dodatki. No i jest też bardzo fajny film o kręceniu "Velvet Goldmine".

A nowy film, w którym Ewan ma zagrać geja, to niskobudżetowy "Scenes of the Sexual Nature". Ewan wygląda w nim po prostu słodko. :) Jego partner też sympatyczny ale nie taki przystojny.