Wiem, że ten post może wydawać się płytki i z pewnością taki jest, ale nie wytrzymałam i muszę to napisać. Nie chce brzmieć jak kompletna idiotka i zdurniała fanka, która nie docenia jego talentu tylko jego zewnętrzne walory, więc postaram się to ująć jak najnormalniej. Według mnie pan Ewan M. prezentował się na rozdaniu Złotych Globów bardzoooooo korzystnie. Z ekranu promieniował do niego taki niesamowity blask aż iskrzyło. Ten facet budzi we mnie tak pozytywne emocje, radość sprawia mi każde zetknięcie się z jego działalnością artystyczną.
A tak między Bogiem a prawdą ostatnio E. zrobił się tak przystojny, że niedługo nie będzie mógł wychodzić z domu, bo akurat nawinie się jakaś kobieta i rzuci się na biedaczka.....(ja bym tak zrobiła jeśli bym go spotkała)
Qrcze,a gdzie w necie sa jakies zdjecia z tych Globow bo ja przeoczylam niestety.A tez bym chciala sobie popatrzec...
A no to kochana musisz jak najszybciej nadrobić zaległości, bo jeśli tego nie zrobisz to gwarantuje Ci, że dużo stracisz. Podaje adres strony Ewana, tam wejdź sobie do galerii i odszukaj Złote Globy 2005.
http://ewanmcgregor.net/
Acha i uwaga, bo po ich obejrzeniu mogą nastąpiś trwałe zmiany w psychice. W końcu Ewan robi wrażenie!
Dzieki Monka,wlasnie sobie looknelam na te fotki i musze wam przyznac racje.Faktycznie McGregor jakis taki przystojny sie zrobil(nie zeby dawniej nie byl,ale teraz jakos bardziej:)
Zmiany w psychice u mnie nie nastapily,cale szczescie zreszta.Ale gdybym ogladnela go pare miesiecy temu,kiedy bylam swiezo po obejrzeniu Moulin Rouge,to na pewno tak by sie stalo.
pozdrawiam
W pełni się zgadzam!
Ewan nalezy do jednych z najpprzystojniejszych aktorów. Ale najbardziej "powalający" jest jego usmiech! Cudowny, tak samo jak w "Zycie mniej zwyczajne" "moulin Rouge!" (szczegolnie w scenie na balkonie gdy umawiaja sie na 8pm na spotkanie) jak i w "Dużej rybie"
W każdym filmie jego uśmiech aż rozświetla ekran, co sprawia, że chce sie dalej ogladać film.
Ewan jest bardzo dobrym aktorem, a co do walorów zewnętrznych =) to już nie mnie to oceniać. Niech tym się zajmie płeć piekna =] Ja chętnie oglądam filmy z jego udziałem i w każdym prezentuje wspaniałe aktorstwo!! Chciałbym się z nim kiedyś spotkać i pogadać, bo wydaje się nie być jakimś zadufanym w sobie bufonem tylko całkiem sympatyczną osobą!!A w hollywood mało jest takich osób....