Ewan McGregor

Ewan Gordon McGregor

8,3
71 943 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ewan McGregor

To pytanie jest baaaaardzo naiwne ale jednak spytam, bo co mi tam - czy ktoś posiada tu kopie trudno dostępnych i/lub starych filmów z Ewanem???

Do mojej kolekcji brakuje mi:

1) Family Style - bardzo dawno (1994) wyświetlane na Channel 4 - czarno-biała krótkometrażówka

2) Doggin' Around - ten sam rok, z BBC 1, film pełnometrażowy

- może ktoś kiedyś nagrał z brytyjskiej TV (DA było też w kanadyjskiej)??? Postanowiłam zapytać - a nóż widelec. :))) Już raz mi się tak poszczęściło - zapytałam i okazało się, że pewna osoba ma wywiad, o który mi chodziło.

oraz:
3) Anno Domini - krótkometrażowy, no dobra, wiem, że nie został nigdy wydane na żadnym nośniku ale czy ktoś przypadkiem nie wie czy nie było żadnego clipu (był wyświetlany na 2 festiwalach - może kiedyś na ich stronie był? - tak było z kilkoma filmami pokazywanymi na tych festiwalach...)

4) Sleeping with the Fishes (jest błąd w tytule w filmografii) - czy ten film krótkometrażowy był gdzieś kiedyś wyświetlany???

Proszę o informacje - jeśli nie znajdę tych filmów, członkinie anglojęzycznego forum będą przeprowadzać atak na BBC i Channel 4, żeby jeszcze raz wyświetliły te 2 pierwsze filmy - może się uda. Podobna akcja ma na celu wydanie Lipstick on Your Collar i Scarlet&Black na DVD - jeśli ktoś jest zainteresowany włączeniem się - proszę o kontakt.

zinah@wp.pl