Postanowiłam wyrazić mój szacunek dla Ewana i swoje uwielbienie ;) tzw, 'hardcore fana' - w wakacje powstanie strona (fansite) Ewana. Niestety dopiero wtedy będę miała odpowiednio dużo czasu aby stworzyć naprawdę dobrą stronę (nie jakiś badziew). Ale za to będzie ona dopieszczona do ostatniego szczegółu. Mam przynajmniej taką nadzieję...
:)))
Nie widziałam do tej pory naprawdę dobrej strony(czy ktoś zna??? - proszę o linki), więc postanowiłam ją stworzyć jako, że jestem tak długo fanką, znam niemal wszystkie jego produkcje (muzyczne, filmowe, TV, reklamy(!),...) i tak dużo o nim wiem. Chciałabym się podzielić swoją wiedzą i refleksjami. Poza tym jestem studentką informatyki i hobbystycznie zajmuję się grafiką - robienie stron jest dla mnie czymś bardzo interesującym i zrobienie takiej strony byłoby dla mnie fajnym doświadczeniem. Strona prawdopodobnie będzie w dwóch językach (angielskim i polskim) - postanowiłam, że to nieładnie odwracać się tyłkiem do fanów spoza Polski (a fani, których znam są z UK, Kanady, Australii, USA, Niemiec - i wszyscy musimy iść na kompromis, żeby się dogadać na forum). Hehe - poza tym ostatnio dużo łatwiej pisać mi i mówić po angielsku (angielskojęzyczne forum, korespondencja po angielsu, wykłady po angielsku :))) niż po polsku. To chyba słychać. ;P
Co o tym sądzicie??? :) Czy sądzicie, że powinna taka strona powstać? Po polsku czy po angielsku? A polskie forum?
Pozdrawiam!