Ewan McGregor

Ewan Gordon McGregor

8,3
71 943 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ewan McGregor

nie dość ,że ma pryszcze to jeszcze gra jak osioł!!

_Anka_

wez i nie obrażaj osłów, to po pierwsze, a po drugie, jak to już ktoś zauważył, droga anko, żeby tak pisać, to z całym szacunkiem, ale ty chyba oczu nie masz!
Jeśłi on gra jak osioł, to kto niby gra lepiej??? Może jeszcze powiesz, że bloom. inteligencja wprost promieniuje;)
PS Sorry, że tak piszę, ale mnie krew zalewa, jak widzę coś takiego.

_Anka_

Johnny depp 1?! i moze powiesz ze Czad czy jakiś jest od niego lepszy?! ohh skarbie ty jestes zwyczajnie pierdolniętą SzAlOnĄ nAsToLaTkĄ.

JoinMe

Wraaa Depp?? Hopkins!!!!!!!!!!!!!!! JAK MOŻNA HOPKINSA OCENIĆ NA "1"???

Szajba

jak mozna ocenic takich wspanialych aktorow skoro nie ogladalo sie z nimi zadnego filmu? A nawet jak sie nie ogladalo to chyba wiadomo ze Hopkins to mistrz, a Deep i McGregor? Moze Anka stawia oceny odwrotnie! NAjlepszemu aktorowi 1 a najgorszemu 10...to taka odwrotna skala :P

Mona

Hahahahahah .... teraz sami robicie z siebie idiotów .... no i po co telej ciągnąć ten temat przecież to bez sensu .... PRZECIEŻ POWIEDZIAŁAM ....ŻE NIE PAMIĘTAM KIECDY PISAŁAM TEN TEMAT ... po drugie droga koleżanko ... oglądałam z nim jakiś jeden film ...chyba to te Gwiezdne Wojny ... nie lubie filmów sience-fiction więc prosze już przestań wkońcu gadać że się go czepiam ... Lubisz go a ja nie ...no i co ? Nic tego nie zmieni bo ja uważam że jest brzydki i nie lubie filmów w których gra ... cieszy cię to ... i prosze was nie mówcie że ja przepraszam bo się boje .... rozśmieszacie mnie ... z tym bosh i koffam też .... hahahahahahahaaaaah .... I po 4 przestancie już się też czepiać wszystkiego a szczególnie porównywać aktorów z czego jeden jest już po 40 i drugi po 20 ( jak Chad i Ewam ) Dla mnie świetnie gra i to się liczy ... i błagam przestańcie już pisac bo koniecznie chcecie żebym się kłóciła ... a ja niechce i nie mam ochoty ani czasu ... Dowidzenia :) ! KoFFFFFFFFFFFam , Boooooooooooosssssssshhhhhhhhhhhhhhh xDxDxDHahahahahhhhhhhh

_Anka_

Może i Chad jest po 20 ale Ewan po 40!!?? jak już chcesz coś pisac to pisz przynajmniej sprawdzone informacje... nie pamiętam kiedy to pisałam?? może trzeba pójść do lekarza?.. i tak Ewan jest najlepszy! <bądź jak wolice Kofffany :P>

_Anka_

tak kto na 1 miejscu najlepsi;) <za krótki>

_Anka_

nie wiedziałam ze osły umieją grać...a jezeli twoim idolem jest Murray a moim McGregor to zrozum że ja nie obrażam Murray'a na jego stronie więc ty nie obrażaj McGregora na tej stronie. Koniec tematu.

_Anka_

.....po prostu super!!!!

Każ zagrać tej Hilary Duff i Murrayowi w Moulin Rouge zamiast Ewana i Nicole Kidman, jeśli taki film spodoba się ludziom (co jest niemożliwe), to wtedy zastanowię się nad tym, czy to co napisałaś można poprzeć.

AlphaMWO

a i do Alphy ... oczywiście już biegne ... lece !!! Booooooossssshhhhhhh :/xD

_Anka_

Ale ty głupia jesteś o ludzie... aż mi Ciebie szkoda. Idź i posłuchaj Tokio Hotel, Blogu 27 i Paris Hilton <lol>

O boshhhhhhh jaki ja niekoffany no nie??:p:p:p:p:p:p:p

Mateo_SF

Matt nie boshhhhhhh tylko Booooooossssshhhhhhh. Faktycznie jestes niekoffany i fretny
lol

_Anka_

Anka, widzę, że nie wiesz co dobre.... Ewan McGregor jest szanowanym aktorem i w dodatku bardzo utalentowanym. Taki ma typ urody. Mnie się on podoba. I TO ON POWINIEN DOSTAĆ OSCARA, A NIE DUFF !!!! Z resztą to twój beznadziejny gust. I tak w ogóle on nie ma króst, a jeśli nawet ma to nie jest powód żeby go obrażać! Pewnie ty też masz krosty....

_Anka_

MATT60 , Mona , wikijan- jestem takiego samego zdania jak Wy... Ewan jest bardzo utalentowanym aktorem ( "Stay", "Moulin Rouge!?- muszę się przyznać, że widziałam go nie dawno)- moje najlepsze z nim filmy :) a ten akcent hmmmmm... nie mam pytań, a co do urody to pozostawie bez komentarza, bo nie starczy mi miejsca :)Dodam tylko, że Ewan jest atrakcyjniejszym mężczyzną niż Chad- bo nie wiem jak inni, ale ja uważam, że do ukazania swojej urody nie potrzeba pokazania swojego umięśnionego brzucha .Teraz odwołam sie do odzywek Anki np. "Boshh", Koffam" - nie bede sie wypowiadala na ten temat, bo to jest normalnie kiedy wypowiada je 13- latka, która nie ma pojęcia o dobrym filmu. Oglądaj swoje" filmy" z Murray?em ( w 100% ?Dom woskowych ciał?, gdzie zagrał wraz z piękna i utalentowaną Paris Hilton ;/) a zobaczy jak daleko zajdziesz.

Pozdrawiam

method666

Nic dodać nic ująć :D Taaaa ta utalentowana, dobra, miła, idealna Paris :)

method666

Dzięki. Znowu to samo. Czy każda trzynastolatka musi być taka sama?
Otóż nie. Ja mam trzynaście lat i nie używam tak "błyskotliwych" słów, jak "koffam" lub "boshhh'. Wolę wypowiadać się pełnymi, zrozumiałymi zdaniami. A McGregor jest po prostu GENIALNYM aktorem i niesamowicie przystojnym facetem.
P.S. Moje aspiracje nie pozwalają mi na zniżanie się do tego poziomu, więc nie oglądałam i nie mam zamiaru oglądać żadnych filmów z Paris Hilton. ;)
Pozdrawiam wszystkich Fanów Ewana! ;)

użytkownik usunięty
_Anka_

Nie chce mi się czytać tych wszystkich komentarzy.. Ale twoja wypowiedź Aniu, jest poniżej krytyki! Widziałaś go, że mówisz że ma pryszcze, czy co?? Bo to jest trochę dziwne, wypowiadać się o kimś, kim wogóle się nie interesujesz. Ja myślę że jest b. przystojny i w filmie ,,Anioły i Demony'' totalnie olśnił swoja wyjątkową urodą.. i te oczy xD mm
Nie wiem jaki ty masz gust, ale chyba trochę inny niż znaczna większość na tym forum :(.. A co do jego gry aktorskiej- dobra, ciekawa i.. nic dodać nic ująć.. Pozdrawiam

Ludzie... jak można pisać że aktor nie umie grać skoro nie oglądało się z nim żadnego filmu?! Przeczytałem wszystkie posty, chciałem zobaczyć jak jeszcze zabłyśniesz inteligencją, i pokazałaś na co Cię stać. Mówisz że oglądałaś Star Wars. A ile się zapytam: 5, 10 minut? To że nie lubisz filmów sf nie znaczy że aktorzy w nich grający są źli! I jeszcze te pryszcze... Wiesz jak wygląda pryszcz a jak pieprzyk? Niech Ci mama wytłumaczy. Ewan jest genialnym aktorem, nie boi się żadnej roli i gra świetnie.

_Anka_

Nędzna prowokacja, nędzna... (; (za krótki ;p)

thomsi

Temat jak większość. Jeśli ktoś nie lubi aktora, ma prawo o tym napisać na forum - po to istnieje. Jednak kiedy zobaczyłam argumenty jakie zostały użyte, aby uzasadnić jego "kiepską" grę aktorską zamurowało mnie. McGregor to jeden z moich ulubionych aktorów i stwierdziłam tak po oglądnięciu z nim niemalże wszystkich filmów. Ty oglądnęłaś jeden i pierwsze co zrobiłaś, to podniecona poleciałaś na tą stronę. Jeśli tak Ci przeszkadzają pryszcze, to nie patrz w lustro i - tak jak już jedna osoba napisała - McGregor to nie wytapetowany aktor jak Ci pokroju Zaca Efrona. Widocznie tylko tacy spełniają Twoje oczekiwania.
P.S. Osły nie bywają aktorami. No, chyba że wychowałaś się w stodole.

użytkownik usunięty
_Anka_

....Przeczytałam o nim ostatnio na onecie.. i bardzo się zdziwiłam, a wiesz dla czego? BO ON MIAŁ NOWOTWÓR SKÓRY, i wracając do twojego tematu, mogę teraz wyciągnąć wniosek, że śmiejesz się z nieszczęścia innych! Z tej choroby są chyba te pryszcze więc.. szkoda słów

to jest żałosne co ta anka pisze :/ W ogóle ona jest żałosna szkoda gadac :) Ale nie martwcie sie jak widac jest więcej nas fanek evana niż takich szurniętych Anek xD A evan górą od zawsze go uwielbiam i czekam z niecierpliwością na każdy kolejny film w którym zagra :)) ]
PS Według mnie Deep też jest świetnym aktorem i napewno nie zasługuje na 1 !!!!!

Walkira

oh sory nie tą literę podwójnie napisałam miało być Depp xD :D

Walkira

Ekhm...Autorka tego tematu jest niezaprzeczalnie ślepa, albo walnięta. xD
Ja widzę w nim wiele. Choćby te jego cudne niebieskie oczęta! Grać też potrafi, śpiew mu też nieźle wychodzi. Nic dodać nic ująć! Tylko...denerwuje mnie jego główna fotka. O wiele lepiej mu jest bez zarostu. Wnoszę postulat o zmianę zdjęcia. :)