dzięki za zmiane zdjęcia!!!!! napisze jeszcze bo za krótkie;)
Mona jak to nie, te jest spoko, przypomina czas w którym był Obi Wanem Kenobi i dobrze bo ten czas już nie wróci :( ja bym mógł cały czas oglądać Ewana w tej roli, był świetny.
Mona bo to taka bardzo popularna postać i bardzo dużo fanów Gwiezdnych Wojen jest i dla nich Obi Wan jesy niczym kult a Ewan bardzo dobrze ten kult ożywił. A jeśli chodzi o jego inne role to przyznam sie bez bicia widziałem z nim Transpotting i Helikopter w ogniu i nic po za tym :/ ale ta rola była po prostu rewelacyjna.
Beznadziejne zdjęcie. Lepsze od poprzedniego, ale żadna rewelacja. Z brodą Obiego wygląda strasznie staro.
Ja też chce inne zdjęcie :)
rozumiem fanów Gwiezdnych Wojen - sama uwielbiam strą trylogie - ale bez przesady, kult to juz przesada. Zaraz beda się moglić ( jesli niektórzy juz tego nie robią ) do postaci czy R2D2 :D
A Ewan jest zbyt przystojny by zakrywac jego twarz brodą
MATT60 - gorąca polecam filmy z jego udzuałem - jest on wręcz genialym aktorem. Moulin Rouge! Duża Ryba - to te bardziej znane - ale był on również swietny w swych mniej populatnych filmach z lat 90' Zbyt duzo do wymieniania - trzeba po prostu obejrzeć :)