"Pasion" to telenowela o Piratach. W główną rolę wciela się Fernando Colunga -Pirata(wygląda jak Will Turner- Orlando Bloom jest oczywiście przystojniejszy!!!). Mam nadzieję, że pokażą ją w polskiej telewizji.
Rzeczywiście zapowiada się, że serial będzie świetny. Widziałam fragmenty na youtubie. Ale czy wyświetlą go w naszej telewizji? Zgadzam się też, że Fernando jest przystojny. Czy widziałaś "La Usurpadorę"? Ciekawie też zapowiada się "Alborada". Nie sądzisz?
Hej dziewczyny, ja powiem Wam tylko tyle, że widziałam już obie telenowele (dzięki Bogu, istnieją telewizje internetowe)i osobiście uwielbiam obie, chociaż przyznam szczerze, że Ricardo de Salamanca z Namiętności podoba mi się o wiele bardziej niż Luis Manrique, alias prawdziwy Conde de Guevarra z Alborady. Fernando jest po prostu świetny w telenowelach kostiumowych, ale rolą pirata w La Pasion podbił moje serce do reszty, normalnie cudnie zagrał wilka morskiego, heheheh. Pozdrawiam.
Mogliby na tvn kiedys puscic jakas nowke z Fernandem...tyle ze ostatnio chyba juz zrezygnowali z puszczania telenowel;/
Od 29.01.2010 telenowela "Pasion-Sidła namiętności" na TV Puls o godz 14.30. Zajmie miejsce telenoweli pt."Zdrada i miłość".
Oj tak jest cudowny :) A w Pasion gra świetnie. Mimo że nie mogę oglądać w TV bo jestem jeszcze w szkole, to na necie specjalnie oglądam :D Jest cudowny ;)