Bzdura, napisał własną opinię i miał do tego pełne prawo! Też się z nim nie zgadzam, ale za takie rzeczy banować nie wolno
Dobrze wszyscy wiecie, że to nędzna prowokacja. Koleś rzucił takim tekstem i teraz onanizuje się patrząc jak wy się tu żrecie o nie wiadomo co...
Aringarosa , powiem tyle, takich aktorów jak Pieczka , Gołas , czy Kobuszewski już nie będzie. To ludzie legendy, wszechstronni teatralnie i filmowo. Twoja wypowiedz jest co najmniej nie na miejscu.
Niestety, masz rację. Kiedyś był Żywot Mateusza i Pieczka, teraz Kac Wawa i Szyc. To jak porównanie Tadź Mahal do koprolitów.
sentymenty sentymentami, wszyscy kochali 4pancernych i wogole bo tak ich uczyli rodzice,a aktor moze i dobry ale nie oszukujmy sie, do brucea willisa czy oldmana i marlona brando(!) lepszy nie jest a miejsce w rankingu ma lepsze,a aktorow ktorzy sa pod nim w rankingu a sa znacznie lepsi jest sporo (jackson,dicaprio,penn,malkovich,reno itd)
nasz pan franciszek moim zdaniem im nie dorownuje, ja rozumiem,ze gusta gustami ale jak dla mnie to on stoi klase nizej od tych ludzi ktorych wymienilem
z calym szacunkiem i wogole
a coś ty chciał od filmweb(a)? Przecież większość ocen filmów jest całkowicie nie porównywalna z wartością artystyczną tych filmów, ale tak to jest jak cały naród ocenia, a może z 10% zna się na tym, reszta wali ocenami na chybił-trafił. Ja przyznaje, że znam się średnio, ale staram się być obiektywny, ale co z tego skoro większość ludzi tutaj, każdy film jaki oglądała i mu się chociaż troche podobał oceni na 10, a jak nie podoba to 1 i na tym sie kończy;/ Nic się nie da zrobić, trzebva z tym żyć. Popieram twoje zdanie.]
A co z nim obejrzałeś?
W czasach, w których grał powstały w Polsce filmy, którymi zachwycają się nawet amerykańscy reżyserzy starszej daty.
Z tych wymienionych równie dobry/lepszy może jest tylko Malkovich i Oldman. Willis - fajnie gra, ale litości, to głównie aktor kina do coli i chipsów tak jak Reno.
Śmieszny wpis. Jak można w ogóle porównywać aktórów kina europejskiego, które mówi przede wszystkim o człowieku z kinem amerykańskim, które jest w dużej mierze płytką rozrywką (mam na myśli główny nurt) , antysztuką. A dla autora tematu parę tytułów po obejrzeniu których może dopiero cokolwiek pisać o Pieczce : " Żywot Mateusza" , " Jancio Wodnik ", " Grający z talerza" , " Pograbek" , " " Rękopis znaleziony w Saragossie". Przede wszystkim filmy Kolskiego i wspomniany cudowny "Żywot Mateusza".
Zbrodnia przeciw człowiekowi i przeciw kinu! Tylko te słowa opiszą Twoją wypowiedź! Nasz Gustlik nasz Maruszko przeciętnym aktorem?! O nie!
Nie wiem jakim ignorantem trzeba być żeby napisać coś takiego. To kto jest dla Ciebie dobrym aktorem? Stallone czy Schwarzeneger?
Autor posta to oczywisty debil i tandetny prowokator, bo Pieczka to znakomity aktor. Natomiast nie wiem dlaczego ironicznie sugerujesz w kwestii Sylwka? Stallone to bardzo dobry aktor i tylko głupki postrzegają go wyłącznie jako Rambo.
Zgadzam się! Przeciętny aktor niczym konkretnym się nie wyróżniający, a już na pewno nie zasługujący na tak wysokie miejsce w rankingu.
Bluźnisz... :) nie no a tak na poważnie to jest jeden z najwybitniejszych polskich aktorów wszech czasów (moim skromnym zdaniem)
ja tam wolę jego rolę komediowe np. Placek w Sprawa się rypła albo Stach w Ranczu jak gra tego Stacha w Ranczu i filozofuje to mi się dziadek przypomina
masz rację w rola komediowych też jest świetny każda z ról wymieniona przez Ciebie była Himalajami aktorstwa
Przecietny aktor Czlowiek o tak ogromnym dorobku artystycznym , co ty wiesz o zyciu ze tak piszesz ? na twoim miejscu skasowal byl tak kompromitujacy cie komentarz . A kto dla Ciebie nie jest przecietnym aktorem ??