Freida Pinto

Freida Selena Pinto

7,2
5 514 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Freida Pinto

"ZROBIONA" !:) a nie piekna

użytkownik usunięty

tak naprawde to maly kurdupelek, a rano po zmyciu makijażu wyglada koszmarnie- wiem moj chlopak ja mial:) i sie przestraszyl z rana:) ale tak na serio to faktycznie film, zdjecia to wszystko sztucznosc na ulicy kolesie byscie jej nie poznali ani na nia uwagi zwrocili wiec nie podniecajcie sie tak, wasze dziewczyny sa chyba piekniejsze chyba ze z rana tez od nich uciekacie

Popatrz w lustro ;).I co kompleksy?Ale spoko zawsze mozna sie podbudować.Są różne sposoby...

Demolo

Usmialam sie :) niestety, piekna nie da sie stworzyc makijazem-on jedynie udoskonala. A takie wypowiedzi sa typowe dla dziewczynek, ktore nie potrafia o siebie zadcbac i dobrze wygladac :]

użytkownik usunięty
Lucy_M

ona akurat w ogole mi sie nie podoba typ mongola--a kompleksow to ja nie mam jestem atrakcyjna, i to nie moja opinia lecz ludzi wiec nie mam zadnych komplekow, co prawda tez sie maluje -- ale uwierzcie mi poznalam dwie gwiazdy filmowe demi moore i russela crowa dlatego wiem co mowie oni zupelnie inaczej wygladaja, wiec teksty typu masz kompleksy to zachowajcie dla siebie, bo to nie ma nic z tym wspolnego o czym ja tu mowie

Oj, nie doczytalam tego o Demi. Nie wiem, czy wiesz o tym, ze Demi Moore to jedna z najbardziej zoperowanych gwiazd Hollywoodu... W koncu musi sie naciagnac zeby nie wygladac jak mamusia Ashtona :]

użytkownik usunięty
Lucy_M

tak ale na zdjęciach wygląda fantastycznie a w realu akurat tragicznie

Oj chciałabyś wyglądać tak tragicznie jak ona:)

użytkownik usunięty
Tofikowa

raczej nie, może jak będę miała 40 lat to tak:)

i tutaj masz racje ja ja widzialem akurat w londynie bez makijazu w okolicach harrow jezeli to nie byla ona to sorry moze ktos inny ale dlaczego miala ochroniazy
pozdro

Więcej TAKICH mongołów ;P.Czy Ty przypadkiem nie jesteś kobietą? Można tak oceniać własną płeć nie wystawiając się na krytykę i oskarżenia o zawiść?

użytkownik usunięty
raf_5

nie:) nie jestem zawistna o co o sztuczność??? jest pełno pięknych kobiet przecież nie napisałam że wszystkie są takie, ale bądźmy realistami wiem co to photoshop z doświadczenia

użytkownik usunięty
Demolo

oj patrze i uwierz mi widze piekno, ona sie przy mnie umywa

Nie widziałem Ciebie i jakoś nie chce widzieć,mimo tego uważam że i tak nie masz nawet co się równać,ponieważ brak Ci skromności a to jedna z ważnych cech u pięknych kobiet ;)

Demolo

Skad wiesz, czy jest skromna czy tylko powtarza to sobie zeby w to uwierzyc ;)

Lucy_M

Kobity są śmiszne, a najśmisznejsze są kobiety zazdrosne ;)

zrobiona i to dobrze gratulacje dla tatusia

marek85_lbn

filmweb to nie pudelek, żeby oceniać urodę i to ile makijażu ma dana panna. jeśli tutaj powinny się znajdować jakieś wpisy, to powinny dotyczyć tego, jak zagrała. także- dajcie sobie spokój, po obu stronach barykady.

postblue

aaaaaaaahahahahahahahaha w sensie mysiuielśtam widziałaś Freide bez makijażu i zaraz po wstaniu z łóżka??

Szacun w takim razie

taCoryje

ah przepraszam niedokladnie przeczytalam

w takim razie szacun dla twojego boja

taCoryje

Ale jesteście zabawni jak tak się czyta z boku.

- Ja poznałam tego tego i tego, a ona jest chydna z rana jak wstaje z łózka! (w sumie nie znam osoby która wtedy wygląda pięknie)
- Nie kłam! Pewnie sama jesteś ochydna jak wstaniesz z łozka! I masz kompleksy!
- Chyba Ty bo ja jestem piękna! A ona bez makijażu(..)

<rotfl>

użytkownik usunięty
piernikzmarmolada

Grunt, że cudowna ! Piękna jak dla mnie ! Uwielbiam taką urodę !

mysia0316, wyślesz fotkę? pozwól, że sami Cię ocenimy :D

użytkownik usunięty

Kurdupelek! ma 172 cm wzrostu. I mamy się zdać na Twoją ocenę czyjegoś wyglądu?

daruj sobie. Wydajesz się być osobą, która mówi różne rzeczy bez pohamowania nawet się nad nimi nie zastanawiając.

A Freida jest prześliczna

użytkownik usunięty

no niestety mam 175cm wzrostu, ale tu nie chodzi o skromność ani o to czy mam się chwalić swoją urodą czy też nie, chodzi o to że gwiazdy na żywo wyglądają o wiele gorzej, photoshopy oraz komputerowa obróbka robi cuda i tyle co mam do powiedzenia na ten temat takie jest moje zdanie

zachowujesz się jakbyś mieszkała w hollywood... wydaje mi się, że tym atakiem na Freidę chciałaś tylko wzbudzic sensacje, a tak naprawde gówno obchodzi kogokolwiek twoje zdanie... I to oczywiste , że podczas kręcenia filmu każdy ma makijaż, nawet faceci. To nie miejsce żeby oceniać czyjąś urodę, nikt bez makijażu nie wygląda perfekcyjnie ;)

172 to idealny wzrost kobiety, nawet nieco za wysoka. Jeśli zakompleksione dziewczę twierdzi, że Freida to brzydki kurdupel, to zapewne sama jest monstrum 185 i bez make upu nie pójdzie nawet wyrzucić śmieci.

użytkownik usunięty
odysekgln

już pisałam o swoim wzroście więc zanim coś napiszesz to najpierw przeczytaj i akurat rzadko wyrzucam śmieci więc nie powiem ci czy z makijażem czy bez:) ale nie wstydzę się wychodzić z domu bez niego to po pierwsze a po drugie myślisz że Pinto wygląda tak bo ma makijaż??? makijaż to za mało, raczej photoshopy, specjalne światła, i cuda komputera, ale jest wiele ładniejszych od niej i bez tego więc nie musisz tutaj być agresywny

"i akurat rzadko wyrzucam śmieci". pewnie strasznie ci na chacie jeb*e slicznotko;]

użytkownik usunięty
odysekgln

no chyba że nie widziałeś ładniejszej na żywo dziewczyny w swoim życiu niżeli Pinto

Pracuję w krematorium. Swoją drogą, te zarzuty i wyjaśnienia mają się nijak do twojego cynicznego, prowokacyjnego tematu. Ile masz lat, 15?

A ja się nawet zgadzam, z tym, że jest „zrobiona”. Oczywiście, nie można przesadzać, że gdy się budzi rano wygląda koszmarnie. Rysy ma bardzo ładne, delikatne i ogólnie bardzo ładna jest ale w filmie „Slumdog” wygląda pięknie ale sztucznie. Gdy oglądałam film, wydawała mi się ogromnie zjawiskowa i niezwykła ale gdy widzę jej zdjęcia, to uważam, że nie wyróżnia się niczym specjalnym od wielu innych atrakcyjnych aktorek. Troszkę się rozczarowałam widząc ją. Cóż, przekonam się jak wypadnie w innym filmie :D

użytkownik usunięty
LeeAnn

dokładnie na ulicy jakby szła obok Ciebie nawet byś jej nie poznał

użytkownik usunięty

skoro taka zajebista jesteś to czemu twarzy nie pokażesz ?? pewnie jej urody zazdrościsz, wiadome że żadna panna bez make up'u nie jest jakaś tam zajebista ale uroda jest we wnętrzu a powierzchnia jest ulotna i pani freida kiedyś też będzie stara panią więc jej nie oceniajmy bo wygląd to nie wszystko ;) a chyba osobiście jej nie znacie ;)

użytkownik usunięty

no trudno żebym pokazywała swoje zdjęcia w filmwebie, nie muszę niczego udowadniać cenię własną prywatność nie zazdroszcze jej urody nie mam czego:) kobiety też mogą oceniać innych kobiet wygląd i mi jej akurat się nie podoba już wolę jakbym miała wybrać ładną i w miarę naturalną kobietę to shakira jest o wiele ładniejsza, choć masz racje nie znam Pani Freidy pinto i uroda to nie wszystko ale to jest apel do młodych dziewcząt żeby się nie katowały i nie starały wyglądać jak "gwiazdy" bo nigdy nie będą, mam znajomą która pracuje w redakcji pisma dla mężczyzn nie będę pisała jakiego bo to by była reklama ale można się tylko domyśleć, rozbierają się tam gwiazdy i od razu mówie 98% to retusz, zmiana twarzy piersi tyłka likwidacja rozstępów cellulitu , dodawanie opalenizny, zagęszczanie włosów itp itd... przecież to jest fikcja!!! i tak samo jest w innych magazynach-- gdyby takie piękności były to by co druga na ulicy taka koło nas przechodziła, a gwiazdy to to samo, światła retusz już nie mówiąc o makijażu bo sam makijaż nie wystarcza, no i też operacje plastyczne, a przecież są też naturalne piękne kobiety które chodzą po ulicach ale nie są to kobiety "z okładki" a młode dziewczyny starają się upodabniać do czegoś co nie istnieje dlatego tak napisałam, bo ja sama mam podobne doświadczenia mój kuzyn z kanady był modelem i ja też parę razy miałam okazję być z nim na zdjęciach i nie poznałam siebie po prostu inna osoba. Dlatego wypowiedziałam się na tym poście bo tak na prawdę mogła bym na zdjęciu każdej aktorki czy aktora napisać ZROBIONE, bo oczywiście może być ona ładną kobietą, ale nie taką jaką ją widzicie na zdjęciach pozdrawiam

użytkownik usunięty

w każdym przypadku trzeba coś udoskonalić niestety ale nie można za wszelką cenę dążyć do doskonałości...każda potwora znajdzie amatora ;) wiem z własnego doświadczenia ;) a chyba lepiej mieć kogoś z zajebistą osobowością i jako takim wyglądem niż nieosiągalny komputerowy ideał z gazety czy filmu ;) technologia idzie wzwyż więc aktorzy niech się cieszą swoją pracą póki ją mają bo niedługo mogą ich zastąpić właśnie takie zrobione komputerowo postacie ;p oby tylko tak się nie stało ;)

użytkownik usunięty

oczywiście zgadzam się z Tobą, ja osobiście mam faceta który dla innych nie jest atrakcyjny wręcz słyszę tylko komentarze on jest brzydki jak cholera, mi to nie przeszkadza kocham go za to kim jest a nie jak wygląda pozdrawiam

Tak, jest brzydki jak cholera i walił w poślady Freidę, po czym z rana na dodatek jeszcze marudził że jednak mu sie nie podoba. Ależ ty sie kompromitujesz... Znasz Russela? I pewnie miałaś go, ale ci sie nie podobał bo był "zrobiony" i kopnęłaś go w dupę... Czy ty kiedykolwiek powiedziałaś prawdę?

Miałem z toba już nie gadać. Tak tylko chciałem zobaczyć o co chodzi z tą Freidą Pinto i radze ci sie nie odzywać (wiesz o co chodzi)

Szac za awatar
kaka rullez.

Boże, dziewczyno, kim Ty w ogóle jesteś?! Twój brzydki jak cholera chłopak miał Freidę, znajoma pracuje w redakcji gazety, kuzyn z Kanady jest modelem i sama pozowałaś z nim do zdjęć. znasz Demi Moor i Russela Crowa.
coś pominęłam? może chcesz jeszcze coś dodać?
powiem Ci, że skromnością, to Ty nie grzeszysz. a jak słusznie ktoś już zauważył, jest ona atutem pięknych kobiet.
więc weź Ty się ogarnij, nie dawaj Freidzie tak miłych komentarzy, nawet, jeśli znasz ją osobiście, w co wątpię, bo nie sądzę, żebyś była piękniejsza od niej.
a zresztą, skoro miałaś robione zdjęcia z kuzynem, to dlaczego nam ich nie pokażesz? zdjęcia modeli chyba nie są prywatną sprawą, co? skoro jesteś taka piękna i wszyscy Ci to niby przyznają. sama mówiłaś, że ledwie się poznałaś na tych zdjęciach, więc co Ci szkodzi? przecież i tak pewnie nikt by Cię nie poznał, co ? ^^

użytkownik usunięty
olcia11444

ja przytaczam argumenty, widziałam trochę w swoim życiu naprawdę, kim ja jestem,człowiekiem który trochę podróżował po świecie i wiele widział. Miałam okazję widzieć Demi oraz Russela w kanadzie w planet hollywood, rozmawiałam z nimi dosłownie chwilkę, na początku ich nawet nie poznałam, wyglądają zupełnie inaczej. Co do zdjęć i do modelingu to chciałam po prostu napisać że, jako że zdarzyło mi się mieć sesję zdjęciową z bratem, był retusz i to spory. Potem sporo dziewczyn chce być takim jak ktoś na okładce- takich osób nie ma! nie zauważyłeś tego jeszcze?? to wyjdź na ulicę. Ludzie podniecają się pięknymi aktorkami z Hollywood, jedź tam i się przekonaj, ideał nie istnieje. Oczywiście są atrakcyjne osoby, dla każdego piękno jest inne. Ja osobiście nie przepadam za sztucznymi i zrobionymi lalami. Co do moich zdjęć to dlaczego mam pokazywać wszystkim jak wyglądam,po to mam nick anonimowy by pozostać osobą anonimową. Może wszyscy pokażmy swoje zdjęcia i rozpocznie się konkurs miss i mistera. To nie chodzi o to jak ja wyglądam, tu chodzi o to jak nastolatki się głodują, psują swoje zdrowie by stać się jedną z "tych piękności". Każdy jest piękny, tylko w to w jaki sposób podkreślają piękno czasami powoduje w młodych umysłach wiele szkód i niestety kompleksów a co za tym idzie anoreksja bądź bulimia. Co do "mój chłopak ją miał" to przecież w tekście wyraźnie widać że to żart, podkreśliłam to pisząc "a tak na serio", ludzie gdzie w was poczucie humoru.

olcia11444

Jakież to polskie :) Kuzyn dziadka wujka brat, babki ciotki Helki wnusia czyli kogo ja znam w tym mieście. Coraz częściej odnoszę wrażenie, że "Filmweb" stał się maglem, gdzie zakompleksione gimnazjalistki schodzą się na ploty. żeby popytlować o tej i owej.

Piękna nie da się stworzyć makijażem , ja pierdole gdzie takie głupie cioty się rodzą ... wiekszośc super lasek po zmyciu makijazu wyglądaja jak rozgniecione gówno w kiblu ...

mariuszlublin

A Ty jak wyglądasz?! Praktykowałeś rozgniatanie gówna w kiblu? hahaha

tynka_345

dobre, dobre. pewnie praktykował:P

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
mariuszlublin

Zresztą każdy ma inny gust, kobiety oceniają inaczej i mężczyźni oceniają inaczej, niektórym się podoba, niektórym nie pozdrawiam

Aha, czyli wynikałoby z Twojej teorii, mysiu, że każda aktorka jest brzydka, ale nam - facetom - wydaje się, że są ładne, lecz to złudzenie, bo wszystkie są tak naprawdę "zrobione komputerowo", tak? No gratuluję pomysłowości - do tej pory nie wiedziałem, że włączając tv czy idąc do kina oglądam tak naprawdę poprawione komputerowo pasztety. Dzięki, że mi to uświadomiłaś. Skoro tak uważasz, to czemu akurat pijesz do Freidy, skoro - wg Ciebie - każda aktorka to Quasimodo w wydaniu kobiecym?
Ps: Kolega Mariusz, niech pierw się dwa razy zastanowi, zanim coś napisze. Każda kobieta bez makijażu wygląda jak rozgniecione gówno w kiblu? Od kobiet o ciemnej karnacji jebie tak, że gówno przy tym to perfuma? Czyli co? Po ulicy chodzą same "rozgniecine gówna", ale dzięki makijażowi wyglądają całkiem nieźle?! Dodatkowo jeśli są jeszcze ciemnej karnacji, to obowiązkowo muszą śmierdzieć?! Bu ha ha! Niezły z ciebie rasistowski, szowinistyczny DEBIL! Gdzie jest admin tej strony?! Niech zbanuje takiego matoła, bo zaraz jeszcze zacznie głosić jakieś antysemickie hasła!

Michal_X360

Ej, no zostawcie chłopaka z lublina w spokoju
MichałX skoro twierdzisz że mariusz z lublina to rasista to prosze bardzo zrasizuj się:
- przejmij od murzunów encyklopedie
- od cyganów administrację
- od eskimosów religie
- a od chińczyków ekonomie
jak to zrobisz, to powodzenia

hm... i od kiedy ktoś kto ma 172cm. wzrostu jest 'kurdupelkiem'?

Marilee_chan

Według kanonu to idealny wzrost kobiety (171-172)

użytkownik usunięty

nie wiem, po co jedziecie po założycielce tematu. aktorka jej się nie podoba i tyle, ma do tego prawo, a wy zaraz zarzucacie jej nie wiadomo jakie kompleksy (co zresztą wskazuje na to, kto je naprawdę ma). moim zdaniem Freida jest mega śliczna. peace.