tak naprawde to maly kurdupelek, a rano po zmyciu makijażu wyglada koszmarnie- wiem moj chlopak ja mial:) i sie przestraszyl z rana:) ale tak na serio to faktycznie film, zdjecia to wszystko sztucznosc na ulicy kolesie byscie jej nie poznali ani na nia uwagi zwrocili wiec nie podniecajcie sie tak, wasze dziewczyny sa chyba piekniejsze chyba ze z rana tez od nich uciekacie
Założycielka tematu ma ewidentne zaburzenia osobowości, oczywiście to nie powód żeby po niej jechać ale niestety też nie jest to wystarczający argument żeby dać jej spokój. Moim zdaniem to zwykła, szara postać, która leczy kompleksy pisząc bzdury na różnych forach i wyróżniając się na ulicy solarem, tipsami i białymi kozaczkami.
ty życia nie masz groszku co?:) w innych forach twoje wypowiedzi blokują bo klniesz i obrażasz kobiety jak cholera:) teraz miło napisałeś bardzo miło:) wyzywałeś ,mnie od najgorszych s.... a teraz proszę ale zmiana-- w nowym roku się zmieniłeś? szybciutko:) obrażasz kobiety i wyzywasz od najgorszych s....,tipsów nie znoszę, nawet nie przepadam za malowaniem paznokci, białych kozaczków też nie posiadam:) na solarium nie chodzę bo niszczy to skórę:) więc niestety nie trafiłeś:) bo piszesz to w każdym poście i odpisuje tobie po raz ostatni, bo widzę, że przez to że film pt. maczeta mi się nie podobał to strasznie ciebie to boli i wszędzie do mnie wypisujesz, do wszystkich najwyraźniej lubisz się ładnie mówiąc przyklejać. Na tym kończę tą naszą dyskusję.
U mnie - jak sama twierdzi - ma przesrane przez Nietykalnych. Gdyby to tylko o film chodziło... Z zaburzeniami osobowości to już dawno jej mówiłem
... a ja się spytam, dlaczego Twój chłopak ją miał, hę? Dlaczego był z nią, a nie z Tobą, hm? :P xD
Nie no, ten wpis mnie totalnie absolutnie powalił i na łopatki rozłożył.
"Mój chłopak ją miał" xD
lechu twoje słowa świadczą o Tobie, nie każdemu musi się ktoś podobać, ja akurat nie przepadam za "zrobionymi" osobami, mogę tu wymienić Dode,Pinto, Moore itp itd.
Mysiu ale mi nie chodziło mi o to :P Zgadam się z Tobą odnośnie "zrobionych osób". Przepraszam za pustaka ale to było komentarz do Twoich słów "--a kompleksow to ja nie mam jestem atrakcyjna, i to nie moja opinia lecz ludzi wiec nie mam zadnych komplekow":P Apropo tematu to kiedyś widziałem na ulicy Jolantę Fraszyńską i powiem wam że charakteryzacja potrafi zdziałać wiele. Oglądając ją w telewizji powiedziałbym nawet że jest ona ładną kobietą. Niestety w rzeczywistości jest poprostu brzydka. To samo dotyczy Małgorzaty Lewińskiej. Tez miałem okazję zobaczyć ją jak wygląda w rzeczywistości. Mam również znajomą modelkę i powiem wam że każde zdjęcie z każdej sesji fotograficznej i każdej modelki choć w najmniejszym stopniu jest poddawane obróbce w Photoshop.
Lechu nie rozumiem tylko po co sie krygujesz.
"Pustak" do takiej wypowiedzi i osoby pasował jak ulał
akurat macie chyba wy problem, nie rozumiecie tego postu, napisałam że ona jest według mnie powtarzam nie atrakcyjna, dla was może być ideałem a wy (choć nie wszyscy) się tak denerwujecie:) trochę luzu ludzie
Dokładnie!! Parę osób troszeczkę przecholowało. To jest forum na którym każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, niekoniecznie słuchając później obelg na swój temat...
masakryczny pustak ;) ...dziewczyno, cos mi sie wydaje, ze chyab probujesz sie tutaj dowartosciowac...aaaaa i co innego, nie chcialabym miec chlopaka, ktory by opowiadal mi o swoich wszystkich bylych, bo stwierdzilabym,ze wszystkie kobiety ma za szaty. ;) Aaaaa i inna rzecz, nie podniecalabym sie tak, ze moge mowic o kims, kogo mial moj chlopak, czy maz...masz do siebie szacunek bejbe? Pier***** glupoty i tyle!!!!!
Mysia ma troche racji. Kosmetyczka , odpowiedni make-up naprawde dużo robią . Wiele gwiazd bez makijażu nie wygląda zbyt fortunnie . wystarczy wpisac w google gwiazdy bez make-upu i sami sie przekonacie . Są jednak wyjątki np. Jessica Alba. Ona wygląda i z makijażem i bez rewelacyjnie. Co do Freidy , fakt na zdjęciach jest śliczna a jak bez retuszu jest to nie powiem bo nie widziałam .
"Mój chłopak ją miał" ... kiedyś był taki film "Fuks" ... główny bohater w pewnej scenie powiedział, że jego pierwszą była Claudia Shifer na okładce gazety ... może w tym przypadku było tak samo :D
Przecież mysia ma zaburzenia osobowości, i bez kitu mówię, że na innym forum twierdzi że Tupac Shakur ją całował... Bóg mi świadkiem że ma takie jazdy
Mój chłopak był z Fridą, co za żenada. Już wiem dlaczego dziewczyna tak nie lubi Lotu nad kukułczym gniazdem, a nie lubi, bo też wspominała. Po postu siebie tam ujrzała na oddziale
A przy okazji wydało się że mysia jest starą panną na wydaniu bo jeszcze nikt jej nie chciał i nie dziwie sie skoro cały dzień siedzi na necie na fw
uwaga ludzie hujo sanchez też siedzi cały dzień na filmwebie a jego córka występowała w galeriankach wypisuje na wszystkich forach o mysi która poznała tupaca i pocałowała go w policzek, że nie ma ojca i matki, że jest nie wydymana i co?? i co teraz napiszesz przecież to jest filmweb debilu oceniaj filmy a nie podwalaj się do mnie, uwaga huo sanchez mnie "ciśnie" -- to jego słowa bo film nietykalni oceniłam na 9, a dzień świra na 6:) i co to ludzi obchodzi gamoniu?
zresztą wczesniej mówiłaś że to on ciebie pocałował. Powtarzam sie: Czy ty kiedykolwiek powiedziałaś prawdę?
tak w policzek on mnie i ja go przy okazji, ale to wspomniałam w temacie o 2pacu, miałam okazję go poznać, uwielbiałam jego muzykę, do tej pory do niej wracam. Było to przeżycie, tym bardziej że on już nie żyje, niestety.
"wiem moj chlopak ja mial:) i sie przestraszyl z rana:) ale tak na serio to faktycznie film, zdjęcia...[...]"
Czy ktoś z Was, ciskających się, zauważył że mysia żartuje od samego początku? Pytanie zwłaszcza do oburzonych tym, że "chłopak ją miał". Jeszcze raz zacytuję, bo chęć bicia piany jest chyba o wiele silniejsza niż chęci zrozumienia tekstu:
"wiem moj chlopak ja mial:) i sie przestraszyl z rana:) ALE TAK NA SERIO to faktycznie film, zdjęcia....[...]"
Mysia zrobiła w "trąbę" Was wszystkich a Wy jesteście tylko wodą na jej/jego młyn. :)
Pozdrawiam.
wiesz nie wszyscy po prostu kumają:) miło, że im wytłumaczyłaś:),jedyna która zrozumiała, ale nie wszyscy mają też poczucie humoru:) pozdrawiam serdecznie
taa raczej 55 kilowa primadonna:) chociaż do tej 100 brakuje niewiele zaledwie 45kg:)
Nie karmcie tego trolla mysi.
Chłopak jej pewnie powiedział że chętnie uciekłby od Niej do Frieidy ,a ona swoją źółć wylewa tutaj.
Popatrz lepiej na swój kalafior na dupie ,a nie oceniaj innych !!1
może nie widział jej, tylko Twoją mamę - tekst mojego męża, nie mogłam się powstrzymać przed dodaniem tego ;)
dam glowe, ze nie masz do niej podjazdu zalosna polska dziewojo. Nie ma nic gorszego, niz zazdrosne polskie zakomplexione pasztety
Od razu na pierwszy rzut oka widać że ten post miał leczyć kompleksy i że autorkę posta zżera po prostu zazdrość pewnie ona się podoba twojemu chłopakowi co ? o ile w ogóle taka postać istnieje w twoim życiu :D To jest portal filmowy tu się ocenia filmy i grę aktorską tu się nie wybiera top model więc wiadomo od razu o co chodzi jak się wchodzi na profile aktorek typu Megan Fox czy Freida Pinto czy jeszcze wielu wielu innych i widzi się tylko tematy zakompleksionych kopciuszków typu " tak naprawde to maly kurdupelek, a rano po zmyciu makijażu wyglada koszmarnie .... " " Boże jaka ona jest brzydka ..." " Ma za długie palce u stóp ... " " Widzieliście jej krzaczaste brwi ? " moje panie przecież to jest śmieszne :) ciekawi mnie czy faceci też się lubią nieco dowartościować na np. profilu Brada Pitta wypisując " Boże jaki on jest brzydki normalnie jest kurdupelkiem a klatę ma zrobioną komputerowo a jego zarost na twarzy w rzeczywistości przypomina włosy łonowe " :)))) i gdzieś tam w ogóle napisałaś "ona akurat w ogole mi się nie podoba typ mongola " a czemu ona ma się tobie niby podobać ? ona ma się facetom podobać ( i wierz mi że się podoba ) a nie tobie ty przecież podobno masz chłopaka :D A sama Freida Pinto jest śliczną kobietą z piękną hinduską urodą i to by było na tyle pozdrawiam zakompleksione panie :)
Masz rację. Panowie jako płeć głupia, jak zwykle nie załapali się do mądrej rozmowy.
Wstyd mi za swój gatunek.
Masz rację, wielu z nas nie docenia wybranek serca - a to one są tak naprawdę najpiękniejsze, a nie jakieś mało praktyczne lalunie.
Pozdrawiam.
Wiem że cholernie odstajesz od średniej krajowej, ale żeby aż tak lżyć?!
W skali od 1 do 10 ta babka dostaje ode mnie 9.5!
o co Ci babo chodzi? przecież ona jest piękna i wcale nie zrobiona, bo "zrobić" to można na photoshopie, kamera łapie więcej niż zdjęcie, wybacz, ale przemawia przez Ciebie nuta zazdrości
po co to komentujecie, takie wypowiedzi należy usuwać, filmweb ma jakiś poziom poniżej którego nie powinno się schodzić.
Ja to powiem tylko tyle. Siedzę rzadko na filmwebie, wszedłem jakimś cudem tutaj, przeczytałem ten temat i stwierdzam jedno: Naprawdę, z ręką na sercu tak tępej dziewczyny, tak zakompleksionej, z zeroma argumentami, nie posiadającej nawet ciupinki elokwencji i mającą tak infantylny chatakter, to dawno nie widziałem. Kobieto.. Lecz się! Bo bez kitu takie coś się leczy. Ty poznałaś milion osób, z każdą się widziałaś, każdą ogarniasz, a piszesz na poziomie 10 latki. To powiedz mi, kiedy ty tych ludzi poznałaś ? Jak w pieluchach po domu na czworaka biegałaś chyba... Jesteś tak żałosną osobą, tak niefinezyjną, że na Ciebie BRAK SŁÓW...