Gabriella Wilde

Gabriella Zanna Vanessa Anstruther-Gough-Calthorpe

7,2
2 589 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gabriella Wilde

W ciekawostkach jest napisane, że aktorka posiada przyrodnią siostrę Olivię, ale nie ma odnośnika..Może ktoś wie?

awrel

Zmartwię Cię Olivia Wilde to nie jest siostra Gabrielli. Siostra Gabi to Olivia Llewellyn rocznik 1982 zagrała w np: Radio na fali.

alhambra2711

Ok, dzięki za odpowiedź :) ciekawy zbieg okoliczności. Pozdrawiam!

awrel

Olivia Wilde nie jest jej siostrą bo to nie jest jej prawdziwe nazwisko .Olivia naprawdę ma na nazwisko Cockburn w wolnym tłumaczeniu płonący penis LOL (nic dziwnego ,że używa pseudo :) )

Danio31b

haha też się nie dziwię :)

Danio31b

Cock to kogut w języku "codziennym".

Geohound

Nawet jeśli to i tak wiadomo dlaczego zmieniła :)

Danio31b

Jej nazwisko to Anstruther-Gough-Calthorpe, pochodzi z arystokratycznej rodziny, gdzie każdy człon nazwiska jest ważny, jednak w przypadku kariery aktorskiej, trochę za długie.

Danio31b

Albo ognisty kogut, czy kran. Cock to w j. angielskim nie tylko ku..as, pe..is, czy ch.. Wszystko zalezy od kontekstu. Poza tym, Cockburn to stare szkockie nazwisko klanowe, ktore wywodzi sie ze staroangielskiego, gdzie cock (pochodna wyrazu cocc) oznacza dzikiego ptaka lub wzgorze, a burn (pochodna wyrazu burna) - strumien, potok.
To tak dla jasnosci mociumpanie...

Peet25_fw

Chlopie wiesz kiedy ja to pisałem?? Bylem młody głupi i potrzebowałem pieniędzy :)