Gabriella Wilde

Gabriella Zanna Vanessa Anstruther-Gough-Calthorpe

7,2
2 577 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gabriella Wilde

Nie mogę się nadziwić jak tak śliczna istotka jak ona nie zaistniała wcześniej. ;)

The_Girl

Mhm,masz racje,i w Trzech Muszkieterach wuglada słodko.Ah,i nie,wiem...ale kogoś mi przypomina :S

LadyDarkness

Mnie też, ale nie wiem kogo. ;)

The_Girl

Ma urodę w stylu Mélanie Thierry, ale nie wiem czy są podobne.

I_am_a_Bad_Girl

Tak, i w stylu Gemmy Ward.

LadyDarkness

Mi przypomina Amandę Seyfried, zwłaszcza z filmu Mamma Mia. Ale Gabriella jest o niebo ładniejsza. Bardzo naturalna i prosta uroda a jednak oszałamiająca. Dawno nie widziałam tak ładnej aktorki blondynki.
W filmie Trzej Muszkieterowie 3D nawet nieźle zagrała. Zapewne po tym filmie dostanie nowe propozycje ze względu na swą urodę, tak jak np wcześniej niezauważalna Freida Pinto, która po produkcji "Slumdog Milioner z ulicy" dostaje nowe role.
Jednakże uroda to za mało by zaistnieć w świecie kina, dlatego życzę tej panience powodzenia i wytrwałości, a czym i czy w ogóle się jeszcze wykaże, zobaczymy w przyszłości.
Pozdrawiam

The_Girl

mi przypomina troche Alice Eve, szczególnie podobny uśmiech

The_Girl

Kurde czemu nigdy takich blondynek na imprezach nie mogę spotkać ?? Wszystkie już zagranicę pouciekały xd

kit2o

Leć za nimi :D

Martitta_4

Haha, i takie mam plany !! :D

The_Girl

bo w filmach niektórych poza urodą liczy się też jakiś talent ;p Albo ona dopiero zaczeła swoją przygodę z filmem.. i może pojawi się w kolejnych filmach.. a jak będzie słaba.. to pojawi się w filmach klasy B w jakich często gra Boromir (z Władcy pierścieni) aktor dobry a wręcz wg mnie bardzo dobry ale angażuje się często w beznadziejne filmy