Gabriella Wilde

Gabriella Zanna Vanessa Anstruther-Gough-Calthorpe

7,2
2 573 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gabriella Wilde

Szkoda, że raczej nie będzie uznaną aktorką, ale z tym wyglądem powinna być popularna. Aboslutna
piękność. Klasyczna uroda blondynek skryta w nowoczesnym kanonie - oby dała popalić wszystkim
pustym lalom.

laxman

Może po prostu nie ma takiego parcia na karierę aktorską? Zresztą, jak założy obcas, to każdy facet wygląda jak kurdupel przy niej, a w dodatku jest za chuda dla koleżanek z planu, które mogły by wpaść w nie lada kompleksy :>

diana6echo

Nie tylko koleżanki z planu wpadną w kompleksy....
Może mieć parcie, może nie mieć - Hollywood o niej nie zapomni.

laxman

E tam, teraz karierę robi się w tv. Seriale produkcji HBO, BBC czy AMC to perełki: świetne fabuły, genialne obsady i wysoki poziom realizacji.

laxman

Dokładnie! Zewnętrznie doskonała w każdym calu. Anioł, a nie kobieta. Gdyby do tego doszła naturalna i bardziej przekonywująca gra aktorska (bo niestety pod względem gry aktorskiej jest drewnem, jak to trafnie ujał/ęła _j_w_) byłaby nie do pobicia.

diana6echo

Przesadzasz, w hollywood jest wiele wysokich i szczupłych aktorek. Poza tym wcale nie jest wysoka w porównaniu np. do modelek.
A urodę ma naprawdę niesamowitą, iście królewską.

laxman

niestety, ale aktorsko to drewno :( uroda to nie wszystko.
myślę, że powinna była raczej zostać modelką - wysoka, szczupła, ładna buzia, ładne włosy...

_j_w_

Na modelkę to właśnie zbyt klasyczna, oni tam potrzebują czegos innego... tak mi się wydaje. Ale jako dziewczyna z sąsiedztwa i do letniego kina akcji się przyda, wystarczy, że będzie na planie...

laxman

Czy tylko ja widzę, że ona ma nienaturalnie długie ręce? Łokcie ma na wysokości bioder.

laxman

Czy tylko ja widzę, że ma nienaturalnie długie ręce? Łokcie ma na wysokości bioder.

kamaah1992

Obstawiam, że tylko Ty na caluśkim świecie

laxman

No trudno :P