Nie była kreacja oscarowa? Tu się mylisz, bo kreacje oscarowe bywają gorsze od tej jego. Niektóre Oscary są wręcz śmieszne.
wybacz, ale do hopkinsa to mu brakuje, co nie znaczy że dla mnie zagrał naprawdę dobrze jako młody hannibal
Jako młody Hannibal wygląda przerażająco bosko:) Osobiście uważam, że świetnie zagrał swoją rolę a Hopkins to Hopkins, zupełnie inna bajka. Ale Gaspard Ulliel zaczyna bardzo obiecująco.
jak dla mnie to był rewelacyjny był jako młody Hannibal Lecter bardzo mi się podobały te jego groźne miny. Nadał charakter temu filmowi. Śmiem twierdzić, że w swojej roli był równie dobry co Anthony Hopkins jako już dr Hannibal Lecter.
gdybym nie obejrzala tego filmu nie wiedzialabym ze on jest tak genialnym aktorem,zagrał genialnie,tak dobrze jak Hopkins, żałuje że jest bardziej znany we Francji niż w USA przez to ma mniej propozycji,a chetnie obejrzałabym go w jeszcze kilku innych filmach.
Jego kości policzkowe ...<3
zachwycona jestem
Zgadzam się swietnie zagrał idealnie oddał mroczny klimat filmu i przy okazji jak dla mnie jest całkiem pociągający
normalnie oglądając go jako młodego Hannibal'a Lecter'a nie mogłam od niego oderwać oczu, był po prostu magnetyzujący i wcale nieważne że był tym złym
Podzielam myśl. Był zły a jednocześnie pociągający i posiadał cechy poza urodą, które sprawiały, że ta postać była bardzo fascynująca. To oczywiście moje zdanie. ;)