Gaspard Ulliel

7,7
3 721 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gaspard Ulliel

Gdzieś czytałam, że wielu fanów cyklu Stephanie Meyer (czyt. Zmierzch) chciało, aby to właśnie Gaspard odtworzył główną rolę w filmie, czyli Edwarda. To prawda?

Soya

Z pewnością by się do tego nadawał lepiej niż Pattison- aprawdę przystojny i umie grac. Ale mimo to trzeba się cieszyc, że nie zagrał roli w tym filmie...Edward jak i cały zmierzch o porażka.

CristineHolly

W pełni zgadzam się z wypowiedzią beatriz... Nic dodać, nic ująć.

użytkownik usunięty
Soya

Może i chciałaby, co nie znaczy, że on by chciał - po wywiadach widać, że to rozsądny facet ...

użytkownik usunięty

Zgadzam się , dobrze,że chłopak się nie skrzywdził.

Zgadzam się.. ale być może film nie byłby taki zły gdyby on tam zagrał :D

Wiena

gdyby on w nim zagrał, byłabym największą fanką Zmierzchu ;D

a tak serio, gdzieś czytałam, że jego kandydatura była rozważana, ale został odrzucony, bo był "za stary". Pattison jest tylko rok młodszy. I głupszy, jak sądzę ;)

użytkownik usunięty
Madialene

"Za stary"?? Chyba oszaleli , on przez tą delikatną buzię wygląda na młodszego niż w istocie.Teraz jakoś zmienił wizerunek co nie za bardzo mu pasuje, ale jego wola.

On ma urodę małego chłopczyka. Uroczy... można by go nazwać młodym bogiem, tak jak Bella nazwała Edwarda. Czyli dokonali złego wyboru, bo na moje Robert.. hmm nie jest zbyt ciekawy :D

Wiena

Wtedy można byłoby pozazdrościć Kristen takiego partnera filmowego . Ale dobrze że nie zagrał w tamtym filmie ;))

Czarnaa2

jak powyżej uważam że lepszy byłby od Pattinsona (o co chyba nie tudno) ale i tak całe szczęście że tam nie gra

alexxandra

Zmierzch.
Otóż jest to powieść o parze siedemnastolatków przeżywających, jak dumnie głosi okładka wydania (najlepsza rzecz w całej książce), romans. Większość opisów jedynego na świecie Edzia jest wtórna. Co kilka stron możemy przeczytać, że raz wygląda jak młody bóg, raz jak pan i władca świata, oraz że ma Adonisowe ciało, oraz jest bardzo zimny(m draniem). Książka jest również ogromną kopalnią wiedzy. Możemy się z niej dowiedzieć takich rzeczy, jak:

* Żeby rozpędzić swój samochód tak, aby przejechać 2000 km w kilka godzin, wystarczy być wampirem.
* Zajęcia mężczyzn po czterdziestym roku życia składają się wyłącznie z pracy oraz oglądania meczu (który obejrzymy kiedy tylko chcemy, niezależnie od pory dnia). Raz na jakiś czas możemy odwiedzić naszego znajomego Indianina. Każde dni wolne natomiast przeznaczone są na łowienie ryb.
* Srebrne volva to najlepsze samochody rajdowe świata. Można nimi jechać 160 km/h po wiejskich drogach bez żadnej obawy o utratę przyczepności.
* Otrzymanie jednego chromosomu więcej nie znaczy, że masz Downa – sprawia, że zostajesz wilkołakiem (co właściwe, patrząc na Jacoba Blacka, na jedno wychodzi).
* Otrzymanie dwóch chromosomów (chociaż nikt nie wie, jaką drogą przybywają owe chromosomy) nie znaczy, że masz niezbadane jeszcze upośledzenie genetyczne – sprawia, że jesteś wampirem.
* 25% populacji Indian to wilkołaki. ;D

marchpanee

Szkoda, naprawdę.
Gdyby Gaspard zagrał Edzia-Sredzia - może nie byłoby takiej tragedyji...

Soya

dobrze że tam nie zagrał
marnować sie w takim filmie

Anda00

racja, trudno by mi sie zylo z ta mysla

delete_

no i niestety zagrał......widziałam trailery.Chyba ma beznadzienjego agenta.Po filmach , w których grał z Emanuelle Beart, Nicole Garcia, Charlotte Rampling, Verą Farmigą, Jeanem Reno itp to po prostu marnotrawstwo talenu i pozycji.
A może nobilitacja zalezy jaki ma sie target. Nie znam Zmierzchu i nie zamierzam poznawać, O Gaspardzie , jak mogłeś , zmien agenta!!

malatura

przecież on nie gra w Zmierzchu

Soya

Gaspard nie brałby udziału w takim gniocie ;)) Nie mniej jednak skoro ten Edward niby miał być taki przystojny to Gaspard nadawałby sie do tej roli znacznie bardziej niż Patiszon ;)) Ale wtedy musiałabym to dokładnie obejrzeć a niestety przy każdej części wymiękałam w trakcie ;/;/;/