Ciekawe jak sobie poradzi z rolą Ruby?! W pierwszym odcinku 4 serii pokazała tylko, że ma ładną figurę :] i powiedziała kilka zdań, zobaczymy co wniesie do serialu w następnych epizodach!
Pozdro dla fanów Supernatural!
Według mnie,jak na razie nie dorasta do pięt poprzedniej Ruby.Kate Cassidy lepiej pasowała do tej roli.
a ja oglądnęłam całą 4 serię i bardzo mi się podobała w tej roli. Uważam że idealnie do niej podpasowała.
wg mnie tamta Ruby była lepsza ale Genevie też zagrała dobrze, chociaż już sie przyzwyczaiłam do blond-Ruby :P
SUPERNATURAL rządzi!!!!!!! :P:P:PP:P_P
Lepsza czy nie lepsza od dawnej Ruby w ,, Supernatural ,, niewazne ... W kazdym razie dziewczyna wg. mnie ma duży potencjał , jest bardzo ładna i całkiem przyjemnie ogląda się ją na ekranie.
Zepsuła tylko 4 serie widać po niej było ze jest strasznie fałszywa,grała jakby na odpie*dol za przeproszeniem.
Moim zdaniem też kiepsko zagrała. Zero emocji. Po blond Ruby nie było wcale widać co kombinuje, a Genevieve tak grała że od razu można sie było spodziewać że coś kręci i końcówka 4 sezonu nie była dla mnie zaskoczeniem.