Genevieve Padalecki

Genevieve Nicole Cortese

7,5
581 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Genevieve Padalecki

Ciekawe jak sobie poradzi z rolą Ruby?! W pierwszym odcinku 4 serii pokazała tylko, że ma ładną figurę :] i powiedziała kilka zdań, zobaczymy co wniesie do serialu w następnych epizodach!
Pozdro dla fanów Supernatural!

użytkownik usunięty
picken

Według mnie,jak na razie nie dorasta do pięt poprzedniej Ruby.Kate Cassidy lepiej pasowała do tej roli.

picken

blond Ruby była lepsza. moim zdaniem.
pzdr

booska_b

a ja oglądnęłam całą 4 serię i bardzo mi się podobała w tej roli. Uważam że idealnie do niej podpasowała.

seline

wg mnie tamta Ruby była lepsza ale Genevie też zagrała dobrze, chociaż już sie przyzwyczaiłam do blond-Ruby :P
SUPERNATURAL rządzi!!!!!!! :P:P:PP:P_P

nati2024

Lepsza czy nie lepsza od dawnej Ruby w ,, Supernatural ,, niewazne ... W kazdym razie dziewczyna wg. mnie ma duży potencjał , jest bardzo ładna i całkiem przyjemnie ogląda się ją na ekranie.

picken

to jest żona jareda czyli serialowego sama

picken

Zepsuła tylko 4 serie widać po niej było ze jest strasznie fałszywa,grała jakby na odpie*dol za przeproszeniem.

Beven

Dobrze ,że nie tylko ja mam takie zdanie :)

Beven

True... Strasznie mnie wnerwiała. Jak się pojawiała miałam ochotę jej przywalić.

Beven

Moim zdaniem też kiepsko zagrała. Zero emocji. Po blond Ruby nie było wcale widać co kombinuje, a Genevieve tak grała że od razu można sie było spodziewać że coś kręci i końcówka 4 sezonu nie była dla mnie zaskoczeniem.

Request_

Moim zdaniem pani Padalecki nie ma ani mimiki, ani aktorskiego talentu. Idealnie nadawałaby się do Zmierzchu albo Trudnych spraw. Zepsuła jedną z ciekawszych postaci w serialu. Szkoda.