w odróżnieniu od polskich komików bluzga jak się da i na co się da a nawet nie da, jednocześnie prezentując dość interesujące poczucie humoru. Niestrudzony "badacz ludzkiego zachowania" kpi sobie ze wszystkiego, w dość niewybredny, ale jakże trafny sposób. "You are all diseased", "Life is worth losing", "Complaints and grievances", to trzy, ogólnie dostępne, fenomenalne wystąpienia Carlina. Muszę jednak ostrzec wszystkich - dla tego gościa nie ma nic świętego. Mnie to akurat odpowiada, ale ktoś może się poczuć obrażony (hehehe). George Carlin wymiata!
ktoś, czy ja? :D możesz to ściągnąć z dowolnego p2p. Carlin jest ogólnodostępny w sieci. oczywiście możesz też sobie sprowadzić ze stanów jego dvd:) pozdrawiam
http://video.google.com/videoplay?docid=-7068677712290004125&q=george+carlin <- podziwiajcie ;] Wystarczy wpisać go w google... :)) Pan Grzesiu rządzi!
440 cui, masz może takie zdolności i czas przede wszystkim na to żeby zrobić napisy do jakiegos Stand Up'a G. Carlina?? Szukałem jakis napisów bo jak to mówią szukajce a znajdziecie, ale to sie cholera jak widać nie zawsze sprawdza :)
nigdy nie robiłem napisów do żadnego filmu od zera, poza tym wiele tekstów george'a jest nieprzetłumaczalnych, ale spróbować kiedyś mogę:) jeśli masz transkrypty do tego to by mi mocno sprawę ułatwiło:) z czasem jest gorzej, bo mi szkoła i praca przeszkadza deczko, ale mogę spróbować. a w ogołoe o który konkretny standup Ci chodzi? pzdr