Fuj!!! Jakie to nieładne dziecko!!! Ja to bym się wstydziła... Ja podaję Wam stronę z jej zdjeciem.... http://www.narniafilms.nl/upload/georgie.jpg [www.narniafilms.nl/uplo ...]
Ciekawe kto ją tak skrzywdził..........
Ktoś napisał: "no, ale pomyśl jaka będzie laska jak dorośnie xD"
Właśnie, popatrzcie na jej siostrę, która gra "dużą Łucję" w końcowych scenach filmu. Wcale niebrzydka, więc można się sugerować... No, że Georgie będzie podobna.
na tym zdjęciu wyszła lepiej....
http://www.technofile.com/images/narnia1.jpg [www.technofile.com/imag ...]
może na tym zdjęciu nie wyszła jakoś szałowo, ale w filmie widać że jest naprawdę śliczną dziewczynką!!! może masz kompleksy jakieś??? czemu nie umieścisz swojego zdjęcia, co? wstydzisz się?
A ja tam uważam, że fajnie zagrała. Taka śmieszna, mała dziewczynka. Utalentowana i jej postać sympatyczna... Co ci się w niej tak nie podoba?? :/
Jej rola była jedną z lepszych w Narnii. Na równi z jak zwykle znakomitą Tildą Swinton... Ta mała będzie gwiazdą!
A mnie ta mała bardzo się spodobała, wg mnie jest śliczna :) Jak wam się nie podoba to wklejcie swoje zdjęcie ciekawe czy jesteście tacy piękni hmm?
Moim zdaniem twoja wypowiedź jest chora. Czy w filmie liczy się to, żeby ktoś dobrze zagrał, czy ma wyglądać jak plastikowa laleczka, w wieku nawet 10 lat????? Bez przesady. Georgie jest słodka i urocza, pewnie jeszcze wyładnieje, to dopiero dziecko! A poza tym jest bardzo sympatyczna z wyglądu. I to wystarczy.
Załamka, moda na słodkie buzie przemija z wiatrem jeśli idzie takie dziecko na casting to nie jest barne pod uwage to czy jest pięne tylko to jak gra. A zreszto Georgie jest bardzo ciekawa i chyba o to tutaj chodzi.
To zdj. jest beznadziejne, ale w filmie, widać jak naprawdę wygląda-ładnie. Z tymi zdjęciami to różnie bywa, wiecie-gra światła i masa innych bzdur. Może mała jest niefotogeniczna. I dlaczego tak ją objeżdzacie? Zrobiła wam coś? to chyba zwykła zazdrośc, jak ktoś już wyżej pisał.
Ona jest urocza :) a jak urośnie będzie jeszcze ładniejsza, wystarczy spojrzeć na jej starszą siostre która również zagrała w Narnii jako starsza Łucja (dla ty co nie wiedzą xD)
przecież ona ma dopiero 11 lat! To jeszcze dziecko i grała dziecko - nie żadną dziecięcą modelkę tylko zwykłą angielską dziewczynkę! A to zdjęcie i tak już jest nieaktualne .Pozatym w wieku 8-9 lat (a tyle miała Georgie kiedy to kręcili) każdy ma takie brzydkie kiełki :) Ja też takie kiedyś miałam a teraz mam normalne. Georgie nie jest pięknością ale nie jest też brzydka - po prostu normalna, pozatym świetnie gra a to ważniejsze od wyglądu!
Dzieci najlepiej grają, ponieważ są naturalne. Najlepsi aktorzy ledwo ledwo potrafią prześcignąć dziecko na planie. najnowsze zdjęcia można znaleźć w internecie, wystarczy poszukać. tam wygląda o wiele lepiej :)
Wiecie, to żałosne, że zazdrość, tak, zazdrość powoduje to, że niektórzy obrażają śliczną małą dziewczynkę ! To jeszcze dziecko, przecież to byłoby nienormalne gdyby miała idealną urodę ! Ja cenię naturalność !
jak czytam wasze wypowiedzi to żal dupe ściska bo inaczej nie jestem w stanie powiedzieć.
czy wy w wieku 10 lat byliście pięknościami świata ? zdjecie na profilu nie dość że jest nieaktualne to dodatkowo Georgie wyszła na nim nie załadnie a wy ją za to karcicie.
Jak powiedziało kilka osób-jej siostra jest starsza i jest bardzo ładna-prawdopodobnie G. będzie podobna.
zresztą.co ja wam będe mówić jak wy olejecie taką wypowiedź.
to dziecko nie zaczeło dorastać,ma jeszcze dziecięce rysy a poza tym ma talent który doceniono !!
dzięki temu dostała role a nie dlatego że ma dziure w zębach.
w większości przypadków ludzie oceniają po wyglądzie nawet aktorów przez co często sa oni słabo oceniani.ale wielu z nich ma wielki talent i Gieorgie nalezy do tych osób.
wkurzają mnie tacy ludzie jak wy.
najpierw nawrzucają a potem siedzą cicho a jak wszyscy zapomną to będzie 'jaka śliczna malutka dziewczynka'.
Eh, znowu tylko wygląd, nie ;P? Jak na młodą jeszcze aktorkę, gra b. dobrze w OzN. A poza tym ma typowy, "dziewczynkowy" wygląd ;) chociaż tu http://i30.tinypic.com/e5h8hf.jpg wygląda już doroślej, no i ładnie jak na swój wiek ;).
Jeśli porównać ją do takiej Lindsay albo chociażby Paris, dziewczyna jest pięknością świata ;)
Nie jest sztuczna, nie farbuje włosów i naprawdę, fani potrawią docenić jej naturalność :)
W filmie wyglądała dość brzydko bo robili jej takie fryzury gdzie miała podpięte włosy z tyłu a to okrągłej buzi nie dodaje uroku. Jednak jak się popatrzy na jej aktualne zdjęcia, nie z filmu tylko np. z premiery to wygląd 100 razy lepiej no i doroślej. Nie jest pięknością ale paskudną bym ją nie nazwała.