Georgie Henley

Georgia Laura Henley

7,9
4 193 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Georgie Henley

Fuj!!! Jakie to nieładne dziecko!!! Ja to bym się wstydziła... Ja podaję Wam stronę z jej zdjeciem.... http://www.narniafilms.nl/upload/georgie.jpg [www.narniafilms.nl/uplo ...]
Ciekawe kto ją tak skrzywdził..........

Claudia80815

:| :/ thats all.

Claudia80815

no, ale pomyśl jaka będzie laska jak dorośnie xD

SztucznyMrok

Co wy gadacie???? Widzieliście film???
Przecudowna ta mała jest. Urocza. I Świetnie gra!!!!
Ot co:)

SztucznyMrok

Ktoś napisał: "no, ale pomyśl jaka będzie laska jak dorośnie xD"

Właśnie, popatrzcie na jej siostrę, która gra "dużą Łucję" w końcowych scenach filmu. Wcale niebrzydka, więc można się sugerować... No, że Georgie będzie podobna.

Claudia80815

na tym zdjęciu wyszła lepiej....

http://www.technofile.com/images/narnia1.jpg [www.technofile.com/imag ...]

Claudia80815

może na tym zdjęciu nie wyszła jakoś szałowo, ale w filmie widać że jest naprawdę śliczną dziewczynką!!! może masz kompleksy jakieś??? czemu nie umieścisz swojego zdjęcia, co? wstydzisz się?

Claudia80815

A ja tam uważam, że fajnie zagrała. Taka śmieszna, mała dziewczynka. Utalentowana i jej postać sympatyczna... Co ci się w niej tak nie podoba?? :/

Claudia80815

wg mnie jest swietna;) a ty na kazdym zdjeciu wychodzilas(-es) pieknie???????????

nika_2

Jej rola była jedną z lepszych w Narnii. Na równi z jak zwykle znakomitą Tildą Swinton... Ta mała będzie gwiazdą!

Claudia80815

absolutnie się z toba ZGADAM mnie sie kojarzyla z takim jakimś prośkiem!!! jałłłł

Claudia80815

Niesamowite jest to ze niektore maloletnie idiotki potrafia byc zazdrosne nawet o 10letnie dziecko.

Claudia80815

Uważam, że to bardzo ładna dziewczynka, a poza tym świetnie gra.

persefona_4

Ja też uważam, że to urocza dziewczynka. Swoją drogą, to chyba najlepsza rola w filmie.

Claudia80815

A mnie ta mała bardzo się spodobała, wg mnie jest śliczna :) Jak wam się nie podoba to wklejcie swoje zdjęcie ciekawe czy jesteście tacy piękni hmm?

Claudia80815

Ciekawe gdzie uciekly twoje szare komorki kwiatuszku. chyba ze to prowokacja, ale smiem watpic....

Claudia80815

Moim zdaniem twoja wypowiedź jest chora. Czy w filmie liczy się to, żeby ktoś dobrze zagrał, czy ma wyglądać jak plastikowa laleczka, w wieku nawet 10 lat????? Bez przesady. Georgie jest słodka i urocza, pewnie jeszcze wyładnieje, to dopiero dziecko! A poza tym jest bardzo sympatyczna z wyglądu. I to wystarczy.

Claudia80815

Załamka, moda na słodkie buzie przemija z wiatrem jeśli idzie takie dziecko na casting to nie jest barne pod uwage to czy jest pięne tylko to jak gra. A zreszto Georgie jest bardzo ciekawa i chyba o to tutaj chodzi.

Chappie_Love

To zdj. jest beznadziejne, ale w filmie, widać jak naprawdę wygląda-ładnie. Z tymi zdjęciami to różnie bywa, wiecie-gra światła i masa innych bzdur. Może mała jest niefotogeniczna. I dlaczego tak ją objeżdzacie? Zrobiła wam coś? to chyba zwykła zazdrośc, jak ktoś już wyżej pisał.

veritaserum

ja piernicze!! a ty znowy z tą zazdrością???

^^

ottak

ja pierniczę! a Ty znowu się mnie czepiasz??

Claudia80815

Jest śliczna!A ty masz kompleksy i nawet okazujesz to na dzieciach.
Wstyd Ci powinno byc!!!

Vicious_2

Ona jest urocza :) a jak urośnie będzie jeszcze ładniejsza, wystarczy spojrzeć na jej starszą siostre która również zagrała w Narnii jako starsza Łucja (dla ty co nie wiedzą xD)

Loona_

przecież ona ma dopiero 11 lat! To jeszcze dziecko i grała dziecko - nie żadną dziecięcą modelkę tylko zwykłą angielską dziewczynkę! A to zdjęcie i tak już jest nieaktualne .Pozatym w wieku 8-9 lat (a tyle miała Georgie kiedy to kręcili) każdy ma takie brzydkie kiełki :) Ja też takie kiedyś miałam a teraz mam normalne. Georgie nie jest pięknością ale nie jest też brzydka - po prostu normalna, pozatym świetnie gra a to ważniejsze od wyglądu!

silmarien

słodka dziewczynka (' w z zasadzie ma juz 13 lat ;d

Claudia80815

Dzieci najlepiej grają, ponieważ są naturalne. Najlepsi aktorzy ledwo ledwo potrafią prześcignąć dziecko na planie. najnowsze zdjęcia można znaleźć w internecie, wystarczy poszukać. tam wygląda o wiele lepiej :)

mikolaj_lajming

Wiecie, to żałosne, że zazdrość, tak, zazdrość powoduje to, że niektórzy obrażają śliczną małą dziewczynkę ! To jeszcze dziecko, przecież to byłoby nienormalne gdyby miała idealną urodę ! Ja cenię naturalność !

Inis_2

jak czytam wasze wypowiedzi to żal dupe ściska bo inaczej nie jestem w stanie powiedzieć.
czy wy w wieku 10 lat byliście pięknościami świata ? zdjecie na profilu nie dość że jest nieaktualne to dodatkowo Georgie wyszła na nim nie załadnie a wy ją za to karcicie.
Jak powiedziało kilka osób-jej siostra jest starsza i jest bardzo ładna-prawdopodobnie G. będzie podobna.
zresztą.co ja wam będe mówić jak wy olejecie taką wypowiedź.
to dziecko nie zaczeło dorastać,ma jeszcze dziecięce rysy a poza tym ma talent który doceniono !!
dzięki temu dostała role a nie dlatego że ma dziure w zębach.
w większości przypadków ludzie oceniają po wyglądzie nawet aktorów przez co często sa oni słabo oceniani.ale wielu z nich ma wielki talent i Gieorgie nalezy do tych osób.
wkurzają mnie tacy ludzie jak wy.
najpierw nawrzucają a potem siedzą cicho a jak wszyscy zapomną to będzie 'jaka śliczna malutka dziewczynka'.

Claudia80815

dobrze,że mnie nie możecie zobaczyć...a ona jest naprawdę pięknym,słodkim dzieckiem...

Claudia80815

Ja rozumiem, kwestia gustu, ale moim zdaniem jest śliczna :D

Claudia80815

Eh, znowu tylko wygląd, nie ;P? Jak na młodą jeszcze aktorkę, gra b. dobrze w OzN. A poza tym ma typowy, "dziewczynkowy" wygląd ;) chociaż tu http://i30.tinypic.com/e5h8hf.jpg wygląda już doroślej, no i ładnie jak na swój wiek ;).

Claudia80815

Jeśli porównać ją do takiej Lindsay albo chociażby Paris, dziewczyna jest pięknością świata ;)
Nie jest sztuczna, nie farbuje włosów i naprawdę, fani potrawią docenić jej naturalność :)

Giwi

W filmie wyglądała dość brzydko bo robili jej takie fryzury gdzie miała podpięte włosy z tyłu a to okrągłej buzi nie dodaje uroku. Jednak jak się popatrzy na jej aktualne zdjęcia, nie z filmu tylko np. z premiery to wygląd 100 razy lepiej no i doroślej. Nie jest pięknością ale paskudną bym ją nie nazwała.

magicann

w filmie zapewne chodziło im to, by Georgie odmłodzić i by bardziej przypominała łagodną Łucję ;)

Giwi

Albo o to, ż ekidyś nosiło się takie fryzury ;]