Georgie Henley

Georgia Laura Henley

7,9
4 193 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Georgie Henley

Georgie jest bardzo utalentowaną i ladną dziewczynką. Zastanawia mnie jedna rzecz mianowicie to czy ma ona chlopaka bo nigdzie na poswieconych jej stronkach nie moge znajsc tej informacji.
Może wy cos wiecie na ten temat??????????

Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!

Olkaaxd

a czemu Cię to tak nurtuje?

milejdi

Każdy ma życie prywatne, więc nie wiem. Nie wszystko jest w mediach. Ja już mam mętlik w głowie od rozmyślań na temat aktorów z Narnii.

Alexti

Jak ma to ma a jak nie to nie.
To jest jej życie i fani nie muszą wszystkiego wiedzieć.

Pati_Peace

zresztą ona ma dopiero 13 lat. to takie trochę głupiutkie, wiązać się z kimś w tym wieku.

Olkaaxd

Moja koleżanka chodziła z chłopakami już w 2 klasie podstawówki! <lol> Wg mnie to jest totalnie głupie.

Alexti

Ja też znam dziewczyny które mają dopiero po 13 lat a już miały po 20 chłopaków,to czysta głupota.A co do Georgie to sądzę że nie ma chłopaka.

Pozdrawiam

Angelina_9

To wcale nie jest takie głupie mieć chłopaka w wieku 13 lat tylko jak on lub ona nie bawią się w "chodzenie" chodzi mi oto że chcą mieć chłopaka lub dziewczynę dlatego żeby innym zainponować,mój kolega właśnie w wieku 13 lat znalazł sobie dziewczynę i są ze sobą do tej pory czyli on jest w 3 gimn i ona :) czyli długo już ze sobą są :) pozdrawiam! wszystkich fanów narnii :) i ich aktorów hehe ;D