Patrzeć na nie można! Georgie to ładna dziewczynka i powinna tu mieć jakieś lepsze. W internecie jest mnóstwo jej ładniejszych i bardziej aktualnych zdjęć n.p. to :
http://img348.imageshack.us/img348/2793/normal10858356dn4.jpg [img348.imageshack.us/im...]
Ale i tak wygląda, jakby jej nosorożec usiadł na twarzy, a potem próbował jej ta twarz nadmuchać i przedobrzył.
nudzi ci się? na tym wygląda bardzo ładnie :
http://img320.imageshack.us/img320/8679/georgie3bj7.jpg
Omg. Georgie to jest poprostu DZIEWCZYNKA! i dlatego została wybrana bo JEST DZIEWCZYNKĄ a nie jakąś uroczą niebiesko oką blondyneczką.
O rany.
To prawda. I całe szczęście że nie wygląda na taką małą rozpuszczoną gwiazdeczkę, bo takie dzieci są krzywdzone...
Pozatym ona n.p. ma niebieskie oczy ale takie ciemne, ciemne włosy, piegi i lekko zadarty nosek i to jej daje wygląd słodkiej (ale nie rozpuszczonej!) małej dziewczynki. Takiej jaką była Łucja. Zresztą wystarczy spojrzeć na Łucję z wersjii BBC, tam wygląda jak jakiś mały, tłuściutki potworek, zupełnie niepodobna do filmowego rodzeństwa i książkowego pierwowzoru.
Myslałam że wybrali ją do Narni bo pasowała, ale sie myliłam widziałam klipy z Jane Eyre, była świetna.
Mała ma talent jest unikatowa i rzuca się w oczy, ma naprawde taki radosny uśmiech (nie to co proste szczerzenie zębów u panny Dakot F.) i widać że cieszy ją to co robi.
może to dlatego że Dakota to tak "stara malutka", ma filmografię której może jej pozadrościć niejedna dorosła aktorka, mnóstwo nagród, wywiadów, fanowskich stron, sesji zdjęciowych itp. I już jakby nie patrzeć nie jest dzieckiem, natomiast Georgie jest jeszcze debiutantką i prawdziwym dzieckiem.
Podobno Adamsona zainteresowało w niej to, ze kiedy opowiadała o smutnej książce była po prostu smutna, czyli potrafiła się wczuć :) I potem ją wybrali.
I bardzo dobrze zrobili ;-)
Co macie do niebieskookich blondynek? Jak blondynka to już sztuczna i głupia? Ja jestem niebieskooką blondynką i to mnie obraża. Georgie była świetna, wcale nie jest brzydka. Ale nie czepiajcie się blondynek. A Dakota też nie jest taka tragiczna, chciaż osobiście wole Georgie.
Georgie jest słodką niebiesko oką sciętą na boba dziewczynką wybrali ją bo jet słodka , mała, urocza, wie dużoi o Narni, świetnie gra i jest ładna i się nadaję. Łucja (1995-2007) była w tym czasie urocza, a Georgie zawsze była i jest!!!