Georgie Henley

Georgia Laura Henley

7,9
4 193 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Georgie Henley

Patrzeć na nie można! Georgie to ładna dziewczynka i powinna tu mieć jakieś lepsze. W internecie jest mnóstwo jej ładniejszych i bardziej aktualnych zdjęć n.p. to :
http://img348.imageshack.us/img348/2793/normal10858356dn4.jpg [img348.imageshack.us/im...]

silmarien

Ale i tak wygląda, jakby jej nosorożec usiadł na twarzy, a potem próbował jej ta twarz nadmuchać i przedobrzył.

silmarien

nudzi ci się? na tym wygląda bardzo ładnie :
http://img320.imageshack.us/img320/8679/georgie3bj7.jpg

silmarien

Omg. Georgie to jest poprostu DZIEWCZYNKA! i dlatego została wybrana bo JEST DZIEWCZYNKĄ a nie jakąś uroczą niebiesko oką blondyneczką.
O rany.

Chappie_Love

To prawda. I całe szczęście że nie wygląda na taką małą rozpuszczoną gwiazdeczkę, bo takie dzieci są krzywdzone...

Christinka

Pozatym ona n.p. ma niebieskie oczy ale takie ciemne, ciemne włosy, piegi i lekko zadarty nosek i to jej daje wygląd słodkiej (ale nie rozpuszczonej!) małej dziewczynki. Takiej jaką była Łucja. Zresztą wystarczy spojrzeć na Łucję z wersjii BBC, tam wygląda jak jakiś mały, tłuściutki potworek, zupełnie niepodobna do filmowego rodzeństwa i książkowego pierwowzoru.

silmarien

Myslałam że wybrali ją do Narni bo pasowała, ale sie myliłam widziałam klipy z Jane Eyre, była świetna.
Mała ma talent jest unikatowa i rzuca się w oczy, ma naprawde taki radosny uśmiech (nie to co proste szczerzenie zębów u panny Dakot F.) i widać że cieszy ją to co robi.

Chappie_Love

może to dlatego że Dakota to tak "stara malutka", ma filmografię której może jej pozadrościć niejedna dorosła aktorka, mnóstwo nagród, wywiadów, fanowskich stron, sesji zdjęciowych itp. I już jakby nie patrzeć nie jest dzieckiem, natomiast Georgie jest jeszcze debiutantką i prawdziwym dzieckiem.

silmarien

to samo miałam na myśli...z deka stara ta fotka...:/

silmarien

Podobno Adamsona zainteresowało w niej to, ze kiedy opowiadała o smutnej książce była po prostu smutna, czyli potrafiła się wczuć :) I potem ją wybrali.
I bardzo dobrze zrobili ;-)

Amadis

Co macie do niebieskookich blondynek? Jak blondynka to już sztuczna i głupia? Ja jestem niebieskooką blondynką i to mnie obraża. Georgie była świetna, wcale nie jest brzydka. Ale nie czepiajcie się blondynek. A Dakota też nie jest taka tragiczna, chciaż osobiście wole Georgie.

rose_3

Ja zdecydowanie wolę Georgie... Dakota jest już sztuczna :/

silmarien

Georgie jest słodką niebiesko oką sciętą na boba dziewczynką wybrali ją bo jet słodka , mała, urocza, wie dużoi o Narni, świetnie gra i jest ładna i się nadaję. Łucja (1995-2007) była w tym czasie urocza, a Georgie zawsze była i jest!!!

silmarien

no własnie to zdjęcie jest fuu. Dodajcie inne prosze.