też właśnie się zdziwiłam. A przecież to takie genialne połączenie. Pasuje do tego serialu wprost idealnie :)
Może jeszcze się nie zorientowaliście ale baza filmwebu uzupełniana jest przez zwykłych użytkowników. Więc nie narzekać tylko zabrać się do roboty.
Akurat już ktoś dodał, kontrybucja oczekuje na zweryfikowanie.
Jak dodawać? - Wchodzisz na stronę danego filmu czy serialu i tam masz w bocznym panelu: "Zobacz wszystkie elementy, które możesz współtworzyć!" - wchodzisz tam i wybierasz to co chcesz dodać albo poprawić.
Same zasady dodawania mogą się wydawać dosyć skomplikowane ale jak się już zacznie to dalej jest łatwiej.
Tutaj można przeczytać konkretnie co i jak:
http://www.filmweb.pl/user/FAQ_Weryfikatorow
Trzeba też pamiętać by zawsze podawać źródło dla swoich materiałów - odpowiednią stronę internetową np. IMDB
Klikając na "Zobacz oczekujące materiały" można sprawdzić jakie rzeczy oczekują na zweryfikowanie przy danym tytule
właśnie nie mogłam jej rozpoznać i chciałam się upewnić na FW, ale pięknie wyglądała, tak szczupło i młodo :-)
teraz gdzieś w internecie natknęłam się na jej zdjęcie i aż się zdziwiłam, że to ona chyba gra w hannibalu... piękniejsza niż za młodu, zdecydowanie!