Gillian AndersonI

Gillian Leigh Anderson

8,5
30 527 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gillian Anderson
scully1981

też właśnie się zdziwiłam. A przecież to takie genialne połączenie. Pasuje do tego serialu wprost idealnie :)

scully1981

Może jeszcze się nie zorientowaliście ale baza filmwebu uzupełniana jest przez zwykłych użytkowników. Więc nie narzekać tylko zabrać się do roboty.

gagarin77

jak się edytuje? z chęcią dodam, że gra w Hannibalu.

mayonaka

Akurat już ktoś dodał, kontrybucja oczekuje na zweryfikowanie.
Jak dodawać? - Wchodzisz na stronę danego filmu czy serialu i tam masz w bocznym panelu: "Zobacz wszystkie elementy, które możesz współtworzyć!" - wchodzisz tam i wybierasz to co chcesz dodać albo poprawić.
Same zasady dodawania mogą się wydawać dosyć skomplikowane ale jak się już zacznie to dalej jest łatwiej.
Tutaj można przeczytać konkretnie co i jak:
http://www.filmweb.pl/user/FAQ_Weryfikatorow
Trzeba też pamiętać by zawsze podawać źródło dla swoich materiałów - odpowiednią stronę internetową np. IMDB

Klikając na "Zobacz oczekujące materiały" można sprawdzić jakie rzeczy oczekują na zweryfikowanie przy danym tytule

gagarin77

dziękuję za wytłumaczenie :)

użytkownik usunięty
scully1981

zagra tylko w trzech odcinkach

użytkownik usunięty
scully1981

właśnie nie mogłam jej rozpoznać i chciałam się upewnić na FW, ale pięknie wyglądała, tak szczupło i młodo :-)

Mimo upływu lat nadal jest mega sexi :) Ostatnio też super zagrała w The Fall!

scully1981

teraz gdzieś w internecie natknęłam się na jej zdjęcie i aż się zdziwiłam, że to ona chyba gra w hannibalu... piękniejsza niż za młodu, zdecydowanie!

scully1981

Już od 11 maja kontrybucja czeka na weryfikację... Cóż.

scully1981

Za rolę w Hannibalu powinna dostać Złotego Globa.