Nie wiem czy któraś z was drogie "fanki" chociaż przez moment spróbowała być obiektywna i ocenić to co sie naprawde powinno w przypadku aktora. Bo D.R. to jedno wielkie nieporozumienie!
Nie wiem, przeciez jest masa innych dzieciaków o niebo lepiej pasujących do jego, jakże łatwiej roli. A nawet i takowej nie potrafi dobrze wykonać. Jest sztuczny, a momentami to az wstyd mi za niego było jak oglądałam H.P. Nie przecze, film( każda część) jest sam w sobie świetny. Śmiem nawet powiedzieć, że jeden z najlepszych. Panuje w nim niepowtarzalny kilmat i tajemniczość. I właśnie by widz mógł odpowiednio odebrać ekranizację, musi poczuć to co jej bohaterowie. Ich odczucia i zachowanie powinny odbić sie na widzu. I tego niestety pan Daniel nie potrafi nam przekazać. Zamiast odczytać jego filmowe intencje, zazwyczaj patrze z groteską jak chłopak próbuje a mu nie wychodzi........
Na szczęście tę szczypte magii (he), którą zaciera Daniel wnoszą do filmu Rupert Grint i Emma Watson. Talentem biją na łeb Radcliffe'a.
Ale cóż, on gra głównego bohatera i zbiera największe laury..... a nastoletnie dziewczynki zachwycają sie nim jak Bogiem...
Żeby przystojny chociaż był.................ale cóż, o gustach sie ponoć nie dyskutuje ;P.
H.P.rlz !! :D
Mam pytanko: jeśli Radcliffe to takie beztalencie to dlaczego w twoich oddanych głosach oceniasz go na 10 :P
Mary
O my GOD ! nie mam pojęcia o co tu chodzi ale przypuszczam, że z tym mailem miał cos wspólnego mój młodszy brat (10 lat)
Wysłałam go na stronke radcliffa i nie wiem co on tu robi :-)
I to zapewne mój brat dał mu 10. Ja oceniłam go na 1 bo niższej noty nie ma :D
HJO rules!! :P pozdro dla wszystkich
zaraz,zaraz ja tu chyba czegos nie rozumiem...czemu mowa (w pierwszej wypowiedzi) o danielu Radclifie skoro to forum obejmuje H.J.Osmenta????????!!!!!!!!!!
Nie żebym sie czepiała, ale jak można porównywać to beztalencie Radcliffe'a do Naszego Kochanego Pana Haleya :D:D
Kapusta
Ludzie, niech ktoś zamknie ten teamt, bo nie chce mi sie wiecej tłumaczyc :D :D :D
MÓJ BRAT TO TU WKLEIŁ A JA NIE MAM Z TYM NIC WSPÓLNEGO........WYSŁAŁAM TO NA FORUM RADCLIFFE'A A BRAT TO SKOPIOWAŁ BEZ MOJEJ WIEDZY!!!!!!!!!!!!!!!!!
PROSZE O ZAMKNIĘCIE :d :d :d
thx.........................sl p rlz!!!