Halit Ergenç

8,3
2 138 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Halit Ergenç

Od 4 maja w TVP 1 nowa telenowela z Halietem Ergenç i Bergüzar Korel w roli głównej. "Vatanım Sensin" polska nazwa to "Zraniona miłość". Emisja od 4 maja o godzinie 18.40 w TVP 1. Kto będzie oglądał? Ja będę

iza_mielecka

Na pewno to będzie ten serial ? Bo w programie nie jest napisane, jaki to będzie serial. Oczywiście, że bardzo chciałabym go obejrzeć ze względu na parę moich ulubionych aktorów tureckich, czyli Halita i Berguzar. Dotychczas był na FB z napisami, ale nie mam tam jeszcze konta. A tak na marginesie to polski tytuł tego serialu brzmi "Jesteś moją Ojczyzną".

AnkaJ_3

Pisze na Telemagazyn

iza_mielecka

Tak , wiem, już dzisiaj jest w programie i rzeczywiście jest tytuł "Zraniona miłość". trochę dziwnie to przetłumaczyli, na FB jest tytuł "Jesteś moją rodziną" czy moją Ojczyzną, jakoś tak. Znajomi mnie o tym informowali. A nie piszą w Telemagazynie, jaki serial będzie o 14.00 , bo "Sekrety Ojca" są przeniesione na przed południem już od maja .

AnkaJ_3

Sekrety ojca nie są przeniesione tylko już się kończą. Ja chcę po Sekrety ojca Kara Sevda albo Aski memnu

iza_mielecka

Ja chciałabym Karadayi lub Kiralik Ask. Może też być Anne lub Klasa wyższa. Większość seriali tureckich to świetne produkcje.