Hans Matheson

6,9
3 439 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hans Matheson

fajniutki....i nadal kawaler?!:D:D hehehe

koa222

Niestety ostatnio nie obejrzałam żadnego filmu z Hansem:(.Kupiłam niedawno "Nerona", ale jeszcze nie oglądałam.Skoro tak polecasz "Nędzników" to musze ten film nabyć.Jeśli chodzi o "Półmrok" to też jeszcze nie oglądałam, ale mogę Ci polecic "Księge Diny".Chociaż Hans nie gra roli pierwszoplanowej to i tak warto:)Film ten jest może trochę mroczny, ale jak dla mnie to interesujący, nie żałuję wydanych na niego kilku złotych.
Widzę,że dodajemy posty co kilka miesięcy więc odpisuję prawie od razu:)

zakrecona_3

Dobra dziewczyny,wlaczam sie do dyskusji.Ja z nim ogladalam tylko 'Holmes'a' i "The tudors". Dynstia leciala niedawno na Polsat Cafe o 23.00. w niedziele.Sprawdze,moze jeszcze leci.Ej,co wy na to,zeby zalozyc fanclub Hansa na n-k?

Boleynowa_9

polecam filmik "Canone Inverso" rewelacyjnie tam zagrał i jak dla mnie to jest chyba jego najlepszy film. Następny w kolejce to chyba "Pólmrok"...zresztą on wszędzie gra i wygląda super...

paulita3

A ja go odkryłam dopiero w roli Aleca w "Tess of the D'Ubervilles", gdzie zrobił na mnie największe wrażenie z całej obsady i właśnie nadrabiam jego filmografię:-)

Binula

Na mnie też zrobił duże wrażenie w "Tess of the D'Ubervilles", w sam raz tam pasował do tej roli (nie wiem czy to dobrze czy źle :D) był mroczny, zły i zepsuty.

Zakrecona_3 obejrzałaś już tego Nerona? Czy warto to obejrzeć? Kiedyś leciało to w tv, ale jakoś nie mogłam się zmusić, żeby zobaczyć cały film, akcja była trochę nudna :-) A nadrobiłaś jakieś nowe filmy z Hansem ?
Tę „Księgę Diny” już obejrzałam, akcja miejscami była dosyć wstrząsająca, Hansa rzeczywiście nie było za wiele, ale podobała mi się jego rola.

paulita3 dzięki za polecenie „Canone Inverso” – to jest właśnie jeden z filmów z Hansem, który chciałabym pilnie obejrzeć, gra tam chyba uzdolnionego muzycznie chłopaka. A nawet w rzeczywistości Hans posiada taki muzyczny talent, gra na gitarze i skrzypcach :-) „Półmrok” też nadrobię, widziałam na zdjęciach jak Hans tam wygląda :-)) Trzeba to koniecznie obejrzeć, ale podobno muzyka i zdjęcia też są dobre.

Ale ostatnio jego kariera jakby zwolniła tempo? Gra w jednym filmie na dwa lata :-( Ciekawe co porabia w tym czasie, czyżby wszystko zapełniał mu serial "Dynastia Tudorów"? :( Jakie filmy z nim chciałybyście jeszcze nadrobić?

koa222

bardzo ciekawy 6 letni dialog heh,pozdrawiam i życzę kolejnych 6 lat pisania z przerwami w tym temacie

koa222

w takim czarnym charakterku jaki Hans kreuje w Tess to mozna sie zatopić oj niebezpieczne to a dreszcze przechodzą mi za każdym razem jak Hansior gra czarny charakterek uwielbiam go