Hans Zimmer

Hans Florian Zimmer

8,6
53 563 oceny muzyki
powrót do forum osoby Hans Zimmer

każdy kompozytor ma słabsze bądź genialne utwory, co nie zmienia faktu,że jest dobrym kompozytorem.moim zdaniem,Zimmer powinien już dawno dostać Oscara za Rain Mana.tak jak z Johnem Williamsem,zawsze się pozna jego muzykę,mimo to,z przyjemnością się jej słucha.dla mnie Zimmer jest wyjątkowy.

kwachowa

Zgadzam się, dziwne, że ma tylko jednego Oscara, zasługuje na więcej.

lukasziks

Dziwne, że Zimmer ma "tylko" jednego Oskara?

A jak musiał się czuć przez całą swoją karierę Basil Poledouris? "CONAN BARBARZYŃCA", "CIAŁO I KREW", "ŻOŁNIERZE KOSMOSU", "NĘDZNICY", i co? I nic. Brak jakiejkolwiek nominacji do Oskara. Brak jakiejkolwiek statuetki!

La_Pier

fani zimmera go nie znają

lotr12345

Znają za Króla Lwa tępy buraku.

tomucho77

Po co od razu wyzywać? Komuś mogą sie podobać jego kompozycje a innym nie. Troche więcej dystansu

gandalf1996

To ty chyba jeszcze nie poznałeś lotra12345

tomucho77

Otóż mylisz się. Z każdym z kim bede prowadził dialog probuje go "sprawdzić" ;p

tomucho77

nawet nie wiesz jak się ośmieszyłeś
fani hansa nie znają Basila o to mi chodziło

lotr12345

Nawet nie wiesz jakim jesteś niebywałym kretynem i jak ośmieszasz się z każdym twoim kolejnym postem...
powiadam ci buraku zanurzasz się caraz głębiej we własnych odchodach...
http://www.filmweb.pl/person/Hans.Zimmer/awards

tomucho77

nie rozumiem twojego rozumowania i sensu tego posta ,którego napisałeś, do czego on był ?

użytkownik usunięty
La_Pier

Zapomniałeś o "Błękitnej lagunie". Świetny OST

kwachowa

Dokładnie powinien mieć na koncie kilka Oskarów chociażby za Mrocznego Rycerza, za Piratów Na Krańcu Świata, za Króla Artura, za Pearl Harbor, za Helikopter W Ogniu...
i na Boga dziwię się że nie dostał go za Gladiatora...
no cóż pierwsi w koleiności do Oskara są prominentni żydkowie którzy zdominowali Hoolywood.

tomucho77

może nie dostał więcej oscarów bo jest z niemiec ??

tomaslfc

Coś w tym jest przeciez żydki nie cierpią Niemców.

tomucho77

jesteś kompletnym ignorantem ,który w ogóle nie ma pojęcia o muzyce filmowej

lotr12345

A ty masz pojęcie ? bo po twoich postach można stwierdzić tylko i wyłącznie że jesteś upośledzonym trollem prowokatorem a nie znawcą muzyki filmowej.
Oczywiście że mozna być ukierunkowanym jednostronnie na jakiegoś kompozytora ale trzeba zachować kulturę wobec innych kompozytorów a nie tak jak ty który non stop mu ubliża i ma podnietę z tego.

tomucho77

ubliżam mu bo jego muzyka jest typowa, nudna i prosta jak budowa cepa

lotr12345

Hm, czasem przeraża mnie Twoje ograniczenie. Naprawdę. Posługuję się sarkazmem, a jak powszechnie wiadomo, jest to poczucie humoru nieco bardziej wysublimowane i zarezerwowane tylko dla osób inteligentnych, którym nie jest obce myślenie abstrakcyjne. Czyli wszystko to, czego nie można powiedzieć o Tobie, boś jest umysłowy impotent.

Aaa, no i nie noszę glanów, nie jestem też za fizyczną przemocą wobec dzieci. I cholernie mi przykro, że ktoś używa Twojego łba do wbijania gwoździ.

tomucho77

masz racje twoje posty ociekają tak wysublimowanym humorem i inteligencją że zawstydzasz mnie nie będę już z tobą pisał by się nie ośmieszać