Hayden Christensen

7,6
19 055 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hayden Christensen

...a zapomnieli o talencie.

Może i coś tam zagrać potrafi, ale brakuje w tym autentyczności, na co nie można narzekać np. w grze o 7 lat młodszego Osmenta.
Na razie potrafi tylko robić miny ukazujące jego buźkę w jak najlepszym świetle, rzucać pełne otępienia spojrzenia w rodzaju "nie pamiętam kiedy ostatnio spałem" i udawać gniew.

New_Age

E, tam. Bogowie dali mu jedno i drugie, tylko co poniektórzy nie potrafią tego dostrzec-.-. Człowieku - czego brakuje jego grze?? Bo według mnie Hayden jest milion razy bardziej utalentowany, niż połowa hollywoodzkich aktorów! Pamiętaj też, że uroda daje mu bardzo wiele i na kogoś takiego po prostu miło patrzeć na ekranie;P. Być może więc dlatego odniósł taki sukces.

użytkownik usunięty
Maaarcia27

Jest pięknym mężczyzną.
I gra zdecydowanie lepiej od Pattinsona i innych Amerykańskich świrów.

Jest przeuroczy oooo taaaak ;> Jeżeli chodzi o grę aktorską to cóż... takie otrzymał role i myślę, że świetnie udało mu się je zagrać, chociażby w Jumperze - spisał się znakomicie ;)
P.S. Nie wiem jak w ogóle Pattinson może nazywać siebie aktorem...

New_Age

noo okej , może jest przystojny ale nie można mu odmówić talentu .
wg mnie w " ataku klonów " zagrał bardzo przekonująco .

juliaxd

Bardzo przekonująco zagrał Manekina Skywalkera. ;p
Hayden jest tak drewniany że przebija nawet Keanu Reevesa.
Za Atak Klonów i Zemstę Sithów dostał po Złotej Malinie więc to chyba samo o sobie świadczy ;p

SC10n

wg. mnie zagrał swietnie we wszystkich filmach jakie ogladalem(a bylo ich duzo).jest swietnym aktorem.po prostu mial taka role.

ak-47

Cholera, jest niesamowicie przystojny, ale aktor z niego bardzo przecietny, <co stwierdzam z bolem ;\ > w jednych filmach jest naprawde dobry, w innych po prostu slaby - to za malo na miano dobrego aktora;\

kasiasosna

np.w jumperze zagral bardzo dobrze.w gwizdnych wojnach moim zdaniem rowniez.(mnie osobiscie nie interesuja opinie innych.wazne zeby mi sie podobalo)

ak-47

haha :D bardzo podoba mi sie zdanie w nawiasie : P

SC10n

a tak poza tym to jasli uwazasz ze hayden gral jak kolek w starwars to obejzyj kilka odcinkow czarodziejek.tam aktorki to sa jak kolki.

użytkownik usunięty
SC10n

Anakina (Aniego) nie Manekina ;p

Jednak Manekina. Dla mnie jest po prostu słaby, nie ważne w jakiej roli. Jak już ktoś wyżej nie pisał on i kłoda to jedność. Nie ma go co porównywać z Pattinsonem - to dokładnie ten sam poziom.

użytkownik usunięty
SC10n

No racja przebija Keanu Reevesa.;) Choć Keanu też jest świetnym aktorem, bardzo mi się podobał jako Neo w Matrixie :)

New_Age

Przystojny, i to bardzo... :) Ale z grą aktorską u niego bardzo nierówno. W dawniejszych produkcjach bardziej się starał, ale np. w "Awake" jest całkowicie beznadziejny.

Ewi

Jest 100 razy lepszy od Pattinsona w , każdej dziedzinie:)