Hayden Christensen

7,6
19 056 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hayden Christensen

minie szybciuko jak popularnośc Marka Hamila (innego idola nastolatek)

Eken

Dokładnie. Całkowicie sie zgadzam. Tak samo minęła popularność tego dzieciaka, co grał Kevina samego w domu. Z tego co pamiętam to dostał nawet nominację do Złotego Globu za rolę w komedii. A teraz nikt już o nim nie słyszy. Nawet się zapomniało jak się nazywał. Pozdr.:):):)

użytkownik usunięty
Mario_Robak

Odwalcie się od nastolatek!!! Czas pokaże co z Haydena wyjdzie. Mam nadzieję, że będzie grał jeszcze w jakiś filmach i może jakieś nagrody dostanie (nie Złote Maliny).
Pozdrawiam mimo wszystko

Mario_Robak

Culkin to zwyczajny bachor, zawsze taki był, rozpieszczony dzieciak. Nic dziwnego, że jego sława przeminęła. A Christensen, jak będzie grywał w dobrych filmach, to jeszcze może zaskoczyć wszystkich sceptyków. W GW grał tak, jak miał grać, tak jak to widział Lucas, o to chodziło, za to bardzo dobry był w dwóch innych filmach, które z nim widziałam, niestety tylko dwóch jak dotąd, bo więcej nie miałam okazji zobaczyć. W GW nawet Portman nie zawsze wypadała dobrze, to nie jest film dla wielbicieli ambitnego kina. Jak ktoś spodziewał się genialnych dialogów, to był naiwny. Zresztą w KT też dialogi bywały śmieszne i nawet Ford nie zalicza roli Solo do swych ulubionych. Chociaż dla mnie Han to jedna z najfajniejszych postaci.
Pozdrawiam.