Hayden Christensen

7,6
19 056 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hayden Christensen

Się tak właśnie zastanawiałam nad Christensenem. Jestem czytelniczką "Twista" i ku mojej radości złożyło się, aby w 3 numerach pod rząd były artykuły lub zdjęcia o Haydenie. Ale również ploteczki...W numerze bodajże lipcowym jest napisane, że zarywa do jakiejś dziewczyny na C. itd. Dobra. Nieważne. W internecie zdjęcie z 25 czerwca (jednak przed pojawieniem się "Twista" bo wychodzi o wiele wcześniej) na którym całuje się z jakąś blondyną. W tym numerze za to jest napisane, że chce odbić jakąć Evę blablabla któremuś z członków jakiejś kapeli.
Co się dzieje z naszym Haydenem? Czy zmienia się w typ faceta (igonranta i łamacza serc) którego tak nienawidzę przynajmniej ja? Powiem tylko, że mi się to nie podoba. Bo jeśli będzie postępował tak jak na razie to może skończyć jako typ z 10 żonami i wielką gromadką dzieci (jak tutaj złośliwi pisali).
Pozdro

Oczywiście że się zamienia. Stara się być "kozak". Skonczy się tak że ktośmu w końcu zapi***oli. Pozdr.

Mario_Robak

nie chyba niebedzie tak źle. mam nadzieje

Hayden to bardzo wartościowy, inteligentny człowiek, w dodatku z wielkim talentem aktorskim. Sądzę i mam ku temu podstawy, że to co napisałaś, a wcześniej wyczytałaś to bzdury wyssane z palca! Nie wygląda na człowieka, który czynił by takie rzeczy. Poza tym nie należy ufać głupim plotkom na jakimś forum, z takiego bezkresnego zaufania do tych plotek można narawdę włosy rwac z głowy martwiąc się o swoich idoli:) Nie ma potrzeby się załamywać; Hayden to świetny człowiek...
Ot co. :D

legends_

Facet od dziecka wychowywał sie w towarzystwie kobiet wiec ma szacunek do dziewczyn. teraz znalazł swoją miłość na planie filmu "Dekameron" Mischa Barton.

To przecież było oczywiste.Koleś staje sie sławny bogaty itd zna swoją wartość,że jest przystojny każda laska na niego leci i wie,że może teraz robić co chce i mieć którą chce.Przykre ale prawdziwe.

DeJanIra

Nie zgadzam sie z przedmowca. Naleze (nie wstydze sie ani nie szczyce tym) do osob ktore nie musza sie przejmowac pieniedzmi bo ich raczej nie zabraknie. Z opini kobiet na moj temat wnioskuje ze jestem takze osoba przystojna (acz tego sam nie oceniam), a jakos mam dziewczyne w ktorej jestem zakochany i nie mam najmniejszego zamiaru jej zmieniac, mimo ze wiem ze jest troche dziewczyn ktore moglbym "miec" w kazdej chwili... Prosze nie oczerniac ludzi bogatych dopuki sie ich nie zna osobiscie albo samemu sie jest taka osoba...

Prophet

Normalne życie aktorskie zaczyna. Prawie każdy aktor mia kilka rozwodów na koncie. Z nim będzie tak samo.

On jest jeszcze młody i nie wie co robi przecież można powiedzieć że to jest jeszcze nastolatek a w sercach nastolatków wiele się robi więc ja bym się tak tym nie przejmowała chociaż uważam że jest dobrym i bardzo przystojnym aktorem