Hayden Christensen

7,6
19 055 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hayden Christensen

Cześć!!! Jestem Padme Amidala i jestem wierną fanką Haydena Christensena. Wnerwiają mnie ludzie, którzy mówią o Haydenie, że nie ma rozumu, beztalenia itp. Postanowiłam założyć Klub fanów i fanek Haydena w celu udowodnienia antyfanom, że mamy siłę i nie damy się im jak to mówi Kalinka "zakrzyczeć" ;) Piszcie co sądzicie o Christensenie. Wszystkich zainteresowanych gorąco zapraszam.
Pozdro

Padme Amidala

Elizabeth_6

Hejka wszystkim fanom i fankom Haydena! Mam nadzieję, że jeszcze nie jest za późno by przystąpić do waszego klubu. Czytałam wszystki wypowiedzi od początku i stwierdziłam, że nie jest tu tak źle, jak mi się wydawało. Zdarzały się ,,inne" opinie, ale tak zawsze będzie. Nom...to ja się zapisuję do klubu. Pozdrówka x2 dla wszystkich f and f Haydena.
:D

Darth_Paula

No fajny, łady dobry aktor itp. też go lubie

lorraine93

Ja także go lubię... W Zemście Sithów zagrał świetnie...

ja sie zapisuje :) i tyle nic wiecej nie dodam bo to chyba mowi samo za siebie :) :*

aza2101

Jakże i mnie tu mogło zabraknąć?

PS: Zapraszam wszystkich fanów do wypełnienia ankiety dotyczącej filmów na moim blogu :-) Czekam na wasze wpisy! Pozdawiam!

jestem z tobą!!!!!! ;] i jeszcze dodam że SIE W NIM zabujałam. musimy go sprowadzić do polski. Musze go zobaczyć!!!!!!!!

leia_4

O RANY!
KOCHAM GO!
KOOOOOOOOCHAM!
Hayden jest dla mnie ideałem mężczyzny... Ahhh...
Wierzę, że go kiedyś spotkam na ulicy, lecz nie w Polsce xD
Ahh, kocham, kocham, kocham...
Jest świetnym aktorem, a najbardziej lubię go w trzeciej części GW.
I nie lubię Pedmi, lecz to szczegół ^^"

Fanów to on nie ma. Ma tylko fanki.
największe bluźnierstwo Lucasa to, że do "ulepszonej" wersji Powrotu Jedi wrzucił to beztalencie.
Fanki, co macie o nim do powiedzenia oprócz tego, że jest "ładny"?
Żeby nie wrzucać mnie do szufladki zazdrosnego czy coś, powiem, ze tak samo wyśmiewam fanów Pameli czy innych postaci występujących w filmach (aktorstwem tego nie nazwę), które się wielbi tylko ze względu na wygląd.
porażka. wstyd. ignorancja.

Ja też jestem fanką Hayden'a , ale moje uczucia do niego są ździebko inne niż Wasze , ale wcale nie znaczy że nie jest mi równie bliski jak Wam .
Po prostu dla mnie jest jak młodszy braciszek , którego nie mam . Pozdrawiam wszystkie przyszłe szwagierki:) czyli fanki Hayden'a i zapraszam na mojego bloga .

Matilda_Ferrero

No to ja też się zapisuje do tego klubu ;) Bardzo go lubię jest przystojny i utalentowany ;D
Pozdrowienia dla fanów Hayden'a :***

Frantic_Girl

Uwielbiam Go !! Świetnie zagrał w serialu 'Higher Ground'.
Pozdrawiam Serdecznie wszystkich Jego fanów :)

magda_w91

A ja wam powiem tylko dwa słowa, które powinny wystarczyć(nie chce mi się pisać, a zwykle sie rozpisuje;)):
UWIELBIAM GO!!!!
A to ode mnie dla Haydena:
:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
No i dla wszystkich jego fanów i fanek:
:*:*:*:*:*:*

shadowstep2727

Zapisze się, i będę jego fanem. Nie wiem co wszyscy widzą w tym, że źle zagrał w SW. Moim zdaniem zagrał bardzo dobrze-kiedy miał płakać to płakał, śmiać to się śmiał, po prostu idealnie zagrał postać dynamiczną, a zarazem głównego bohatera sagi. To że komuś się nie podobały sceny na Naboo to nie musi zwalać wszystkiego na Haydena. Grał tak, jak mu kazał scenariusz.
Niech moc będzie z wami!!

Hey, to jest genialny pomysł! Ja kocham Haydena jeszcze bardziej od Ciebie i równiez jestem jego wierną i oddaną fanką! Wpisz mnie od razy na liste;-P
pzr:-*

Maaarcia27

Fanki sikajace na jego wyglad swoja droga a umiejetnosci swoja... Oprocz desperackiego skowytu w Gwiezdnych wojnach jako zdychajacy Vader nie pokazal w sumie nic ciekawego... Przecietne umejetnosci aktorskie...

Golan

J uważam, że chłopak gra bardzo dobrze i nie wiem, czemu tak wiele ludzi go krytykuje. Jest OK...

Golan

Ja uważam, że chłopak ma ogromny talent i dobrze zagral nie tylko w Gwiezdnych Wojnach... Nie wiem, czemu tak wiele ludzi go krytykuje..

Ladna ma buzke. Szkoda ze w Gwiezdnych Wojnach robil takie glupie miny.

jest bardzo dobrym aktorem a na jumpera do kina poszedłem m.in. dlatego że on tak grał:)

PS:nie jestem gejem

przystojniaczek, uwielbiam go, nawet jesli filmy z jego udzialem sa wedlug krytykow kiczowate warto obejrzec zeby popatrzec na takie ciacho:)

Co do wypowiedzi użytkownika 'adam-adam'...cytuję:-"...tak samo wyśmiewam fanów Pameli czy innych postaci występujących w filmach..."
Koleś z tego co widzę na wszystkich forach gdzie się pojawiasz, to faktycznie potrafisz jedynie "wyśmiewać". Poza tą jedyną zdolnością nie widzę u ciebie innych talentów...jesteś strasznie żałosny i wku......cy zarazem ://.....

Powiem tylko tyle. Biedny Hayden, współczuję mu, że tak naprawdę większość z nastolatek czytających Twista czy 13, które tu się wypowiadają, i tak strasznie przeżywają jego dziewczynę (jej też współczuję, ta cała fala nienawiści z każdego zakątka świata!), nie ma pojęcia o tym, czym jest aktorstwo w ogóle. Dla nich to, że ktoś gra dobrze czy nie, równa się chyba temu, że ładnie wygląda. Chociaż może to nieprawda. Wtedy przecież nie byłoby tu postów w stylu: "Nie lubię tej Pedmi"... Za to trochę zabawne wydaje mi się podpisywanie się imieniem Padme. Czy to nie dziecinada, drogie Panie? <lol>

Gwoli ścisłości, to nie "Pedmi", tylko Padme, senator Padme Amidala.

Ameriel

hej, jest tu kto?
ja mam złą, bardzo złą wiadomość.
uzależniłam się od niego, i to już nie jest śmieszne. O__o
jeśli dalej tak pójdzie, to nie wiem, co zrobię...
opiszcie, proszę.

a tutaj macie adres, na który możecie pisać listy do Haydena. ;**
Hayden Christensen
Todd Shemarya Artists, Inc.
6055 Scenic Avenue
Los Angeles, CA 90068-2910
USA

wmszyca

napisałaś do niego ? wiesz ja tez bardzo go lubię ;p sądzę że każdy prawdziwy fan jest w pewnym sensie uzależniony na punkcie swojego ulubionego aktora/ki.

Mikaela

ach tak zapisuję się do klubu fanów haydena ;)

wmszyca

Jeżeli go aż tak mocno lubisz możesz prowadzić o nim bloga ;p Nie tylko ty będziesz wtedy wiedziała nowości o nim ale inni również. Możliwe że poznasz tez nowych ludzi którzy podzielają twoja fascynację ;p Ps. jeżeli się zdecydujesz powiadom ;p

Mikaela

nie, nie napisałam. ; ))
myślałam o założeniu bloga, ale kiedy ta 'fobia' już mi przeszła postanowiłam trochę się pohamować.
kiedy pisała ostatni post miałam na myśli... uzależnienie tj. na przykład od narkotyków.
teraz może trochę przesadziłam, ale byłam naprawdę zauroczona. mogłam o nim myśleć 24/h na dobę, marzyłam o nim, kiedy tylko widziałam jego zdjęcie, słuchałam wtedy bardzo dużo piosenek ze Star Wars, min. Love Pledge (Star Wars II).
teraz na szczęście już jest OK. (:
mogę mówić o nim normalnie, jak o swoim ulubionym aktorze.
wcześniej było to nieco bardziej skomplikowane. ;xx

wmszyca

Fajnie że już jest ok bardzo się cieszę z tego powodu :}

Mikaela

Wszystkiego najlepszego dla Hayden'a w dniu jego 28 urodzin!

On jest poprostu BoSSki.I tyle.Koniec.Kropka.

jestem za! Zgadzam sie co do słowa z Padme

KaMiLa96

Uważam że jest bardzo dobrym aktorem... nie tylko wygląd się liczy, chociaż nie zaprzecze że jest bardzo przystojny:-D, bardzo dobrze umiał odegrać dotych czasowe role:-)

Uuuuu... Jak się nie zapiszę to umrę ;) A antyfani niech się odwalą. Słuchajcie (czytajcie): TO JEST KLUB FANÓW. WY MOŻECIE SOBIE BYĆ FANAMI MUSE - MAM TO GDZIEŚ. TO, ŻE ICH NIE LUBIĘ ZACHOWAM DLA SIEBIE. Chociaż, właśnie to napisałam. Ale wiecie o co kaman, no nie?

Nastula

hej, też jestem jego fanką, przed chwilą obejrzałam "Gwiezdne wojny" ;)
on jest świetny ( a MUSE też uwielbiam) ;)
pozdrawiam

Jest świetnym aktorem i świetnie wygląda. Według mnie jeden z najlepszych:)

pieprzy.ć antyfanów xd
Hayden <33!

______

Uwielbiam go !!! Mnie też tacy wkurzają a mówią zazwyczaj to ludzie którzy nic o nim nie wiedzą. Jest boski gra bardzo uczuciowo a zwłaszcza w Gwiezdnych Wojnach :) Po prostu go ubóstwiam. Najseksowniejszy facet pod słońcem. Maże aby go spotkać i chociaż dostać autograf :( Ale jest to małe prawdopodobieństwo :)
Kocham Cię Hayden