Hayden Christensen

7,6
19 056 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hayden Christensen

W , której roli i w jakim filmie Hayden najbardziej Wam się podobał???
Mnie osobiście to w JUMPERZE i SW3 :-) Fajnie też zagrał w AWAKE :-)
A Wam???

użytkownik usunięty
Jessica_18

Mi się podobał w Szkole Przetrwania:) Ma buzie aniołka,a w tym serialu niekoniecznie aniołkiem był:)

użytkownik usunięty
Jessica_18

Jak rozpętałem drugą wojnę światową? Pierwsze słyszę, pierwsze widzę. Cienki aktor widocznie skoro ni widu ni słychu o nim w mediach...

To o Tobie , a nie o Nim :P

"...Cienki aktor widocznie skoro ni widu ni słychu o nim w mediach.."
To że się nie sprzedaje nie znaczy ze jest słabym aktorem... Świadczy ze w pełni oddal się swojej pracy-aktorstwu. Nie zależy mu na zbędnym rozgłosie...

Jessica_18

Awake był dobry ; ], Star Wars III, Jumper też był dobry i Takers <33

Czarnaa2

bardzo podobała mi się jego gra w Takers;) super gość;]

Jessica_18

Podobał Ci się tu, podobał tu, podobał tam... a dajesz 1/10. Trochę śmieszne...

Jessica_18

hmmm w Jumper-ze... to chyba z wyglądu, bo tak średni cały ten film ;) mi się podobało jak grał w Factory Girl, Awake, Takers, no i jeszcze Życie jak dom- oprócz tego oczywiście ma się do niego sentyment za Star wars :)) hihi nio i choć krótka rola to w New York I love you też zagrał przyzwoicie :))
Dziś jeszcze mam zamiar obejrzeć Vanishing on 7th Street - zobaczę jak tam mi się spodoba jego gra aktorska :)

Jessica_18

zadna... beztalencie jakich malo..

Jessica_18

W "Życie jak dom" i "Przebudzenie".
Oraz w "Zemście Sithów";)
Najlepszy jednak był w "Pierwszej stronie"...
Zgasił mnieXD

Jessica_18

zdecydowanie jumper..... czekam na 2 ...

Jessica_18

Oglądałam Takers, Jumper, Virgin Territory, Awake, Star Wars: Episode III, Shattered Glass, Star Wars: Episode II, Life as a House i uważam że w każdej roli sprawdził się rewelacyjnie jednak najlepszy według mnie był w Przebudzeniu oraz Star Wars III.

Jessica_18

Mi podobał się najbardziej w Dekameronie genialna rola genialny film.

tomucho77

O, "Dekameron" też mi się podobał i tak jak mówisz, Hayden dobrze tam zagrał;)

Jessica_18

Hmm. "Jumper" na pewno.. i to tragiczne "Przebudzenie". (mówiąc tragiczne nie chodzi mi o jakość filmu, tylko o to, że wywarł na mnie ogromne wrażenie i jakoś nie mogłam się po tym filmie pozbierać) T tak wg jak jest przystojny, fajny aktor, yo w każdym filmie się podoba.

Brastina

tragiczna historia

Jessica_18

I aż mu z tego zachwytu dałaś 1...

LubieWieszaki

Przecież to trollka o pryszczatym ryju. Jak się można kimś zachwycać i jednocześnie dawać mu 1/10.

tomucho77

Może z biegiem czasu, jej gusta uległy zmianie ? :D

Jessica_18

Anakin Skywalker wymiata... hehe

buffy119

Moim zdaniem dobrze zagrał w ,,Factory Girl" :)

Jessica_18

Mi się najbardziej podoba, gdy w ogóle nie gra :)

babel1974

Kolejny troll.

tomucho77

Sam jestes troll Męczygrucho !

babel1974

My się znamy widziałeś jak jadę na ręcznym ?

tomucho77

Na szczęście nie ! :) A czemu Ty masz mnie za trolla ?

babel1974

Za twój kretyński post.

użytkownik usunięty
Jessica_18

Widziałam go tylko w Gwiezdnych Wojnach i uważam, że świetnie tam zagrał.

Jessica_18

Zdecydowanie Zemsta Sithów to najlepszy film w jego karierze.Potem chyba Przebudzenie.
Atak Klonów mi sie podobał ,ale Hayden zagrał tam wyjątkowo kiepsko.Oglądałam z nim Życie jak Dom tam był niezły , w ataku straszne rozczarowanie,-złota malina zasłużona.W Zemście była moim zdaniem poprawa.A jumper pozytywnie ,czekam na dwójkę:3

Jessica_18

jUMPER ♥

Jessica_18

jumper ;)

Kaczorrr

SW III oraz Jumperek........................................................................ .......................................................Pytanie do pań wystawiających dla niego ocene: To ocena za aktorstwo?

anakin_sparrow

A niby za co może go oceniać facet ?

tomucho77

A za aktorstwo i lanie dupasów :D

anakin_sparrow

Jestem tego samego zdania :) (pedałki mogą go oceniać za co innego ! )

tomucho77

hłe, hłe, hłe! Masz rację

anakin_sparrow

Oczywiście rola Boba Dylana w "Dziewczynie z fabryki". Jest zaskakująco przekonujący jako słynny bard Ameryki.

Jessica_18

To jest oczywiste że Anakin Skywaker!Przekozak moim zdaniem :).

Jessica_18

Mnie się najbardziej podobał w Gwiezdnych Wojnach

Jessica_18

Zdecydowanie Życie jak dom.

użytkownik usunięty
Jessica_18

Mnie Hayden podobał się w każdym filmie . Jak dla mnie jest świetnym aktorem i do tego najprzystojniejszym jakiego widziałam . Według mnie Hayden najlepiej zagrał w Star Wars 3 , Dekameronie , Przebudzeniu , Dziewczynie z fabryki i Jumperze . Podobał mi się też w Ataku Klonów .