W , której roli i w jakim filmie Hayden najbardziej Wam się podobał???
Mnie osobiście to w JUMPERZE i SW3 :-) Fajnie też zagrał w AWAKE :-)
A Wam???
Mi się podobał w Szkole Przetrwania:) Ma buzie aniołka,a w tym serialu niekoniecznie aniołkiem był:)
Jak rozpętałem drugą wojnę światową? Pierwsze słyszę, pierwsze widzę. Cienki aktor widocznie skoro ni widu ni słychu o nim w mediach...
"...Cienki aktor widocznie skoro ni widu ni słychu o nim w mediach.."
To że się nie sprzedaje nie znaczy ze jest słabym aktorem... Świadczy ze w pełni oddal się swojej pracy-aktorstwu. Nie zależy mu na zbędnym rozgłosie...
hmmm w Jumper-ze... to chyba z wyglądu, bo tak średni cały ten film ;) mi się podobało jak grał w Factory Girl, Awake, Takers, no i jeszcze Życie jak dom- oprócz tego oczywiście ma się do niego sentyment za Star wars :)) hihi nio i choć krótka rola to w New York I love you też zagrał przyzwoicie :))
Dziś jeszcze mam zamiar obejrzeć Vanishing on 7th Street - zobaczę jak tam mi się spodoba jego gra aktorska :)
W "Życie jak dom" i "Przebudzenie".
Oraz w "Zemście Sithów";)
Najlepszy jednak był w "Pierwszej stronie"...
Zgasił mnieXD
Oglądałam Takers, Jumper, Virgin Territory, Awake, Star Wars: Episode III, Shattered Glass, Star Wars: Episode II, Life as a House i uważam że w każdej roli sprawdził się rewelacyjnie jednak najlepszy według mnie był w Przebudzeniu oraz Star Wars III.
Hmm. "Jumper" na pewno.. i to tragiczne "Przebudzenie". (mówiąc tragiczne nie chodzi mi o jakość filmu, tylko o to, że wywarł na mnie ogromne wrażenie i jakoś nie mogłam się po tym filmie pozbierać) T tak wg jak jest przystojny, fajny aktor, yo w każdym filmie się podoba.
Zdecydowanie Zemsta Sithów to najlepszy film w jego karierze.Potem chyba Przebudzenie.
Atak Klonów mi sie podobał ,ale Hayden zagrał tam wyjątkowo kiepsko.Oglądałam z nim Życie jak Dom tam był niezły , w ataku straszne rozczarowanie,-złota malina zasłużona.W Zemście była moim zdaniem poprawa.A jumper pozytywnie ,czekam na dwójkę:3
SW III oraz Jumperek........................................................................ .......................................................Pytanie do pań wystawiających dla niego ocene: To ocena za aktorstwo?
Oczywiście rola Boba Dylana w "Dziewczynie z fabryki". Jest zaskakująco przekonujący jako słynny bard Ameryki.