Ale super, szczególnie jak Hayden się przewraca albo jak je zupę(czy co to tam było), ale ubaw. Troszkę go wymęczyli na tym planie, że już się tak przewracał, jeszcze fajne jest jak mu się rączka od steru urywa.
A w dodatkach do filmu jest jeszcze więcej fajnych rzeczy, także z McGregorem, który np. skacze w kałużę i ochlapuje Lucasa. Do "Mrocznego Widma" też są takie fajne pomyłki na płycie z filmem.
Uwielbiam takie dodatki. A odkryłam je przypadkiem, zawsze tylko normalnie od razu włączałam film, a raz coś podusiłam i mi się włączyło. Teraz już wiem przynajmniej, gdzie to jest.
Pozdrawiam
To z McGregorem ochlapującego Lucasa widziałem, ale z Haydenem jakoś nie przypominam sobie =( Mogłabyś podac jak wejść w te gagi z jego udziałem??
To jest na płycie z filmem, jak pojawia się Ostrzeżenie duszę przycisk do przodu(nie zawsze mi się udaje to włączyć, czasem kilka razy pod rząd próbuję), potem pojawia się jakiś fragment filmu i znowu do przodu, potem ustawienia dźwięku i obrazu, znowu do przodu i się włącza, nie jestem pewna, czy najpierw jest ten fragment filmu, czy ustawienia. W każdym razie trzeba wduszać i chyba czasem przytrzymać przycisk do przodu(a raczej "następny", nie ten od przewijania).
Odkryłam to przypadkiem, w każdym razie używając jednego przycisku, jak się pomęczysz, to Ci wejdzie, może nawet uda się od razu.
Pozdrawiam
Hymmm... czy te ustawienia dźwięku i obrazu są w głównym menu, bo ja ich wogle znalezc nie moge :P Kurcze wiem, że jestem ciemna ale strasznie chce to obejrzeć :)
Nie, to nie to. To jest jakoś ukryte, trzeba używać tego przycisku następny, jak od przewijania tylko z kreską pionową na końcu(chyba tak to wygląda). I tak jak jesteś przy WARNING wdusić, chyba przytrzymać, albo wdusic dwa razy i przytrzymać(nie znam reguły, raz to włączę, a raz nie, na stronie imdb pisali o jakichś liczbach, ale próbowałam i u mnie nie działało, dlatego używam tego przycisku. Tam się pojawia takie coś na ciemnym tle z kilkoma opcjami, już nie pamiętam dokładnie, po prostu cały czas ten sam przycisk, raczej z przytrzymywaniem. Jak włącza się główne menu to już klapa, trzeba wyłączyć i włączyć od nowa. Jeśli są inne sposoby, ja ich nie znam. Jak Ci się uda to napisz.
Pozdrawiam
Jak to oglądałam to cały czas szczerzyłam zęby :] Ile razy to nasz Haydenek musiałam sprawdzać twardość podłoża :P Oj biedactwo... :) :) :)
JoJo, jeśli ci nie wyjdzie sposobem Ariany to spróbuj moim :P [tylko musisz mieć napęd DVD...]
Otwórz film przez PowerDVD i jak wyświetli się główne menu naciśnij prawym przyciskiem myszki - wybierz title 15 i chapter 1. Miłego oglądania! :D
Najlepszy był w scenie walki z Dooku, jak widać go, macha "mieczem" i nagle znika:-). Z tym wybiegnięciem z komnaty Padme też super, jeszcze podarł tej dwórce(Dorme?) ciuszek. A z tym biegiem za Zam to nie wiem, jak on to zrobił, biegnie, biegnie i nagle leży, super.
Z Padme, jak mówi do niego, żeby ją puścił, kiedy on jej wcale nie trzyma też super, wszystko jest super, Jango z parasolem też:-)
Pozdrawiam
Albo jak Jango się poślizgnął i spadł z tej platformy [czy co to było] też dobre :P No i Obi na końcu taki uśmiechnięty :) Ale nie ma co, Hayden jest najlepszy :P :P :P Nie mogę się doczekać co znajdziemy na wydaniu do Zemsty Sithów :D
Z tym poślizgiem rzeczywiście też super, wszystko jest super. Ja również nie mogę się doczekać oficjalnego wydania "Zemsty Sithów", pewnie też dadzą śmieszne scenki. A tu trzeba tyle czekać, chyba zwariuję.
Lubię jeszcze z "Mrocznego Widma", jak Qui-gon'owi wypada miecz świetlny z ręki i wszystkie sceny z R2-D2.
Pozdrawiam
To jest chyba w "Jedi Action", w każdym razie coś z Jedi w tytule, ale już dosyć długo tego nie przeglądałam, więc nie jestem pewna. Nie pamiętam tych tytułów. Jak chcesz, to mogę zaraz sprawdzić i jeszcze Ci napisać.
Chyba web documentaries, numer 10, tytuł mi się pomylił, ten co podałam to chyba tytuł jakiegoś zwiastunu:-)
Dzięki bardzo :] To ten dokument nr. 10 :P A widziałaś wpadki z Klasycznej Trylogii? Też świetne. Ze szturmowcami są dobre, jak jeden potyka się o zabitego i się na niego przewraca, innemu psuje się "wózek" jak kręcili pościg na Endorze. I Boba "polujący" na Ewoka :]
Są na płycie z bonusem, musisz wejść w Video Games and Still Galleries. Teraz wystukaj 11 podświetli się małe pudełko obok R2 i wtedy naciśnij 3 a po chwili 8, mi na odtwarzaczu czasem się podświetla to pudełko a później 3 i 8 nie zawsze wychodzi. Jak byś miała problem to na komputerze spróbuj, mi łatwiej wtedy wchodzi :)