Hayden Christensen

7,6
19 056 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hayden Christensen

w zemscie sithów pokazał na co go stać...Umiał pokazać te wszystkie uczucia!!No i fajnie wyglądał(jak się obudził,po koszmarze....było na co popatrzeć:)W niektórych scenach czegoś brakowało ale ogólnie było siuper świetnie:))))))))Fajny miał fryzik:P

parabarbara

raczej na co go nie stać, zagrał badzo słabo!

wre

Słabo wcale nie zagrał bo zagrał genialnie takie jest moje zdanie to byla bardzo trudna rola ale swietnie pokazał zmiany zachodzace a Anakinie i to poswiecenie dla Padme!!po snie wygladał BOSKO

Kalinka_4

pisząc "swietnie pokazał" masz na myśli te miny typu "mam zatwardzenie" połączone z minami "ta cytryna była cierpka"?

parabarbara

Zupełnie sie z toba zgadzam widziałam twijego bloga i bardzo mi sie podoba , moj jest dopiero w stadjum poczatkowym ale tez zapraszam www.amidalaskywalker.blog.onet .pl Pozdrawiam goraco

Kalinka_4

czyjego bloga??No świetnie zagrał,poświęcenie i przemianę Anakina...bardzo mi się podobał...no....znaczy jego gra;-)...tu wyglądał jak facet,bo w AOTC wyglądął trochę pierdołowato,no ale ludzie się zmieniają:]]]]]

Kalinka_4

A tak na marginesie...to mas zsiuper bloga!podoba mi się(jak narazie;-))bardzo,fotki,sa super(no bo to w końcu te najładniejsze;),No i lubisz te same rzszy co ja:]]]Qnie,motorrrry i SW:]]]PZDR