CZY ON MA ŻONĘ???!!! RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIE!! !!!!!!!!!!!!!!
ooooo..... odezwał sie moj ulubieniec!!!! witam Cie moj drogi ;) widze ze znowu zaczynasz mieszac ale mam nieodparte wrazenie ze troche złagodniałes........no chyba ze czekałes na mnie zeby rozwinac skrzydła:):):):):)
nie wiem czy dobrze pamietam, ae czy to nie ty zmienilas nicka ze wtydu po tym jak ludzie ci wytykali jakie bzdury piszesz? :D
Kogo obchodzi ze sie niezgadzacie ... wy sobie chyba jakies szanse dajecie ... buahahaha ... żałosne
PS.Parówa z niego
Ciekawe ze to wlasnie fanki Haydena wyznaja zasade "precz z ortografia". Najwyrazniej sprawdza sie moja teoria o wplywie debilizmu na uwielbienie dla kiepskich aktorow :)
Co to jest ortografia? :)
Otrografia jest to dziwny zbiór reguł, których nie wiadomo po co niektórzy każą nam przestrzegać. One tylko buntują się przeciw temu burżuazyjnemu uciskowi ;)
"PRECZ Z ORTOGRAFIĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!".
Taaaaak. Czarne chmury zbierają się nad Rzeczpospolitą ;P
to my tesz pszestanmy pisac poprawnie bo i tak to nikogo nie obhodzi a hayden i tak ma kobietem albo wielblonda
nie wiem co żeście się uczepili tej ortografi. To tylko literki!!
pozdro dla fanów i fanek
A Hayden jest słotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie ma, a nawet jeśli ma, to co z tego? Szanse na to, ze go spotkacie są raczej małe, nawet bardo małe. Poza tym pewnie się sporo zestarzeje kiedy w końcu dojdziecie do wieku w którym nikt by go nie oskarżał o pedofilię i molestowanie nieletnich za związek z wami (jego fankami) no i jest jeszce taka możliwość, że sobie w końcu kogoś znajdzie.
Ale w cuda wierzyć można zawsze... ;)
Nie zapominajmy o zoofilii :) W końcu lubi wielbłądy- dromadery.
Wszystkim zrozpaczonym fankom polecam korepetycje z polskiego :P
A co za różnica? Nawet jeśli nie ma teraz, to kiedyś będzie miał, co jest raczej normalne. Co kogo obchodzi życie towarzyskie aktorów? Mi się tam jego gra podoba, ale co on robi poza planem mnie nie interesuje. A co do ortografii, dla mnie jest ważna i chcę zaznaczyć, że pan "plejades" sam robi durne błędy ortograficzne, więc nie powinien nikogo pouczać. No i tłumaczy sie jeszcze tym, że przez to, że czyta błędy innych i się od nich uczy:-D
Pozdrawiam
Życie toważyskie gwiazd to ich sprawa-ok. Ale to dlaczego my o ich życiu tyle wiemy i w ogóle się nimi interesujemy, co??
To przez ludzi, którzy obejrzawszy film, zakochują się w jakimś lub jakiejś aktorzynie i rozpaczają, kiedy dowiedzą się, że obiekt ich uwielbienia znalazł sobie partnera. Takim osobom radziłabym poczytać o platonicznej miłości i zadadać soobie pytanie: Czy Haydena interesuje to, że ma miliony fanek, jeżeli może podbijać do np. Natalie Portman??
Pozderki dla wszystkich histerycznie zakochanych :) i naprawdę UWAŻAJCIE NA ORTOGRAFIĘ...
W telewizji ciągle gadają o życiu prywatnym gwiazd, właśnie dlatego, że wiele osób się tym interesuje. A to bez sensu, bo ważne jest chyba głównie to, jak grają, a nie to z kim się spotykają, gdzie jeżdżą na wakacje i takie rzeczy. Jak aktor się z kimś ożeni, to co za różnica?
W sumie racja, ale osoba popularna automatycznie wystawia się na "widok publiczny" i miedia i ludzie się nią interesują. Ale co to za różnica czy Hayden ma żonę czy nie (nie ma). Chyba nie przestaniecie/zaczniecie (niepotrzebne skreślić) go za to lubić?! Lepiej dać spokój i zająć się czymś pożytecznym :)
Mojego ulubionego aktora zona jest Monica Bellucci wydaje mi sie ze przy jej urodzie powinnam naprawde popelnic samobojstwo, gdybym oczywiscie byla jedna z tych fanek ktore sie tym przejmuja. Ja mysle tak: jesli to jest moj ulubiony aktor to ja chce jego szczescia i jego szczesciem jest jego zona, wiec sie ciesze razem z nim. A co do ortografii jak nie jestescie pewni jak napisac jakies slowo to zerknijcie do slownika - to nie boli
Hmm...ale nawet gdyby miał żone, nawet jak ma teraz narzeczoną, czy dziewczynę, to co z tego?? Czy wy uważacie, że Hayden Christensen, człowiek show biznesu w USA zwróciłby uwagę na zwykłą dziewczynę z Polski?? Najpierw trzebabybyło dowiedzieć się czy on wogóle wie gdzie jest takie państwo jak Polska...Też kiedyś tak miałem, że widok ulubionej aktorki lub piosenkarki na zdjęciu z jakimś facetem wkurzał mnie, jednak to było dawno, dawno temu(w odległej galaktyce ;) )i z czegoś takiego się wyrasta...A poza tym Hayden to tylko człowiek i jak każdy człowiek ma prawo mieć dziewczynę, żonę, kochankę etc. etc
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!! !!!!!!!!!!!! Daga, Kaśka ale rozróba... Ja może nic nie powiem o żonie Haydena bo znowu sie zacznie....... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! Daguś to jak masz na nazwisko:P:P:P:P:P hahahaha ja nie moge....
o rany,a nawet gdyby miał to co z tego? Przecież nie może być całe życie kawalerem a napewno nie będzie z tobą...
(ściana) boze swiety... Ja nie jestem slepy na kobiece wdzieki ale bez przesady co mnie kur*a obchodzi ze Angelina Jolie ma 2ke dzieci (adoptowanych co prawda ale zawsze dzieci), a Julia Roberts urodzila blizniaki... I tak w zyciu ich nie spotkamy!!! Wiec przestance (ściana)
co do tej ortografi:mozecie sobie byc analfabetami, miec dyslekcje, dysortografie lub jakies inne dysmozgowie, ale rzucanie ortami jak gownem po polu to zwykle niedbalstwo!!!:):):)
pozdrawiam fanki haydena,tez go lubie ale gowno mnie obchodzi jego zycie prywatne
jezeli kogos urazilam to sorki sle zwracajcie uwage na to co piszecie i w jaki sposob piszecie bo osmieszac sie publicznie to chyba nie jest cos milego!
Dobra przynaje ortografia rzecz warzna, ale narazie sie nia nieprzejmuje bo mam klawiature na kturej nie morzna dawac polskich znakuw i sa jeszcze wakacje przez niecale 10 dnia ale sa.
A tak na marginesie pytanko: Jaka miala by byc zona Haydena?
a tak na marginesie to lepiej zacznij sie przejmowac bo niezla ortomanka z ciebie!!!i od kiedy nie mozna na klawiaturze pisac polskich zznakow????i pisze sie: wazna,na razie,nie przejmuje,ktorej,mozna,znakow!
ludzie prosze was zwracajcie wieksza uwage na ortografie ,bo widze ze rosnie kolejne pokolenie ortomaniakow!!! takie rzeczy po prostu zle sie czyta!!! rozumiem polknac litere jak sie szybko pisze ale niektore wypowiedzi wyzej to juz szczyt!:)
co do haydena to fajny z niego kolo ale gzies mam fakt czy jest zonaty czy nie!
pytanie do zalozycielki tematu:czy to miala byc prowokacja??? bo intelektem to sie nie popisalas!
Ona jest w Niemczech i nie ma polskiego oprogramowania Windows i dlatego nie przyjmóje jej polskich znaków.
Dzięki Haydenka, ale nie musisz mnie bronić. A tak po za tym już jestem w Polsce i przepraszam za moje "rażące" błędy wszystkich w*********ch mnie kujonuw, którz świata nie wiedzą poza ortografią!!!
A tak tłustym drukiem: TO JEST FORUM NA TEMAT HAYDENA CHRISTENSEN'A, A NIE O JAKIEJŚ pip... ORTOGRAFI!!! PANIE I PANWIE SKUPMY SIE NA NIM, A NIE NA ORTOGRAFI
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
POWTARZAM "SKUPMY SIĘ NA NIM"(oczywiście nie pomijając ortografi)
A już kiedy się wyżyłam to tak na marginesie: NIE!!! Nie chodziło mi o mnie. A pytanie: Jak ma wyglądć żona Haydena wciąż - aktualne
sama jestes głupia !!! chyba wiem po co jest żona !!!! a tak na marginiesie to Christensen wcale nie jest taki aniolkiem szanujacym dziewczyny!!!!! Jezusie kiedy wy to zakapujecie ??? (do fanek) bad boy jednym słowem sie robi....
wiesz co wal się!!!
a jaki facet jest takim aniołkiem znam tylko takiego jednego ...chociaż nie to cieć to się nie liczy!
a po za tym niekture lubią brutali - wiem pożałuje tego, że to napisałam.
HAYDEN NIE MA ŻONY! NA PEWNO JEJ NIE MA. NA 10000000000% Nie wiem skad ty to wzięłaś bzdury!! Ploty!!! Nieprawda!!!!!!!
Jezu!!!!!!!!! nie to bzdury ploty !!!!!!!!!!! o Boze Hayden ma zone i sie ze swoimi fankami nie ozeni... błech..... :/ juz mi sie zygac chce od tych fanek....
Boze..napisalas to jakby Cie zdradzal,albo niewidaomo co nawet go nieznasz.. miałaś zamiar za niego wyjść czy co (lol) weście mnie nie rośmieszajcie :)
Myślałem, że ten temat dawno już padł, ale widzę, że fanki Haydena na to nie pozwolą :P. Ortografia RULZ!!!!!
oj to byłtemat a tyle sie narobiło przez moja skromna osobe i mojej przyjaciółki kasi :* heheheh Hayden ma ZONE HAHAHAHAH
O boże, o kurwa, on się ożenił, jego ślub jest na youtube. ale zarobie na linach jak się te wszystkie fanki zaczna wieszać, no wiecie co dziewczyneczki, a jeśli nawet by miał żonę to co by się stało skoro wy go nawet nigdy na zywo nie zobaczycie, o ludzie na jaka ta dzisiejsza młodzież głupia, jak nie skaczą z okien to przeżywają że jakis aktor ma żonę, niewiem może Hayden pownien was wszystkich zapytać, a szczerze to on i tak miałby w dupie te wszystkie nastoletnie fanki bo to dorosły facet. Nie no rozjebał mnie ten temat.
Pozdro dla wszystkich przyszłych żon Haydena sporo tego :P
a wszystko dzieki mnie i mojej przyjaciółce to nam zawdzieczacie takie zamieszanie na tym temacie :))))))