Aneta jestes wielka nareszcie jakas pozadna fanka sie znalazla masz swieta racje , musi byc nas tu wiecej niz tych nudnych antyfanow.tak trzymaj i nie daj sie zakrzyczec bo napewno tego sprobuja.Pozdrawiam Kalinka
Nie chcęs ię wdawać w dyskusje , i nawet ie chcę pisać nic o Haydenie ponieważ to jest dość ndne ,tylko chcę napomknąć że większosć tematów na temat "wielości aktorskiej " haydena rozpoczyna się w stylu - "o jezu jaki on jest piękny" , "Umięśniony , przystojny , wysportowany , po oejreniu zemsty sithów miałam sny z nim w roli głównej , domyślacie się jakie "(ten ostatni wpis to szczyt idiotyzmu , bez urazy ale tak jest). Najpierw piszecie że on jest piękny a potem dopiero o jego zdlnościach aktorskich. Co jest ważniejsze u aktora ? Wygląd czy umiejętności aktorskie? la was jestm pewien - wygląd. A na razie tylko to ma hayden Christensen. Pozdrawiam
BLABLABLA słyszałam juz to chyba dobra dobra juz wiem starczy pisałam to zaraz po zobaczeniu filmu i bylam pod wpływem emocji teraz juz pisze troche inaczej ale tak na marginesie to z tym umiesnionym , przystojnym to swieta prawda;)pozdrawiam cie
po pierwsz nie jest on umięśniony w tradycyjnym tego słowa znaczeniu lecz : nabuzowany na potrzeby filmu i odwodniony w celu uwydatnienia tkaniki mięśniowej a "przystojny" to może i jest... ale Brad Pitt nie wiem może Johnny Depp ale HEYDEN?? przepraszam
Jest wysportowany i zbudowany jak należy. Faceci piszą, jaka to Angelina Jolie jest piękna, albo Jessica Alba, to dziewczyny mają prawo tak pisać o aktorach. Fakt, że niektóre przesadzają, aż mnie niektóre komentarze bawią, ale prawdą jest, że Hayden(nie Heyden) wygląda nieźle. Johnny Depp to super aktor, ale bardziej charakterystyczny niż przystojny, zależy jak go "zrobią", Pitt jest bardzo dobrym aktorem(który ma większe doświadczenie od Christensena, jest przecież sporo starszy) i jest przystojny, ale ile można wszędzie gadać, że Brad Pitt jest najprzystojniejszy, to się robi nudne.
Podsumowując, Christensen jest dobrym i przystojnym aktorem(zmieniłam kolejność, może być:-)). I dobrze, że nie wygląda jak Pudzianowski, bo szczerze mówiąc zawsze myślałam, że Pudzian jest starszy niż w rzeczywistości. Zbyt duże mięśnie też super nie wyglądają.
Zabawne ze ze slowem "najprzystoniejszy" idzie w parze "najmadrzejszy" co jest chyba szczytem absurdu. Co ma uroda wspolnego z madroscia? I co mozesz wiedziec o "madrosci" Haydena Christensena? Co on takiego zrobil ze jest taki madry? Ma doktorat? Ehhh... nastolatki to naprawde zabawne stworzonka :)
I co ciekawe jakos nie zauwazylem by mlodzi chlopcy fascynowali sie ladnymi aktorkami tak jak mlode dziewczyny fascynuja sie aktorami. Co najwyzej sobie jeden z drugim pomysli ze to "fajna dupa" ale nie wypisuje na forum bzdur ze jest zakochany... ze jaka to ona jest piekna, madra i jaka wspaniala jest aktorka :)