Żałośnie zagrał w "Gwiezdnych wojnach". Wiem, że nie wolno w ten sposób oceniać człowieka, ale ten aktor ma tak irytujący głos, uboga mimikę i nieprzyjemną powierzchowność, że dawanie go do filmu mającego powiązania z kultową sagą jest totalnym idiotyzmem.
Nie bardzo rozumiem czemu się go czepiasz.Owszem w ataku zagrał słabo,ale scenariusz był fatalny.Reszta również wypadła słabo.W ep3 było nieźle.Na jakiej podstawie oceniasz jego "nieprzyjemną powierzchowność" ? Może od razu się przyznasz ,że nie przepadasz za postacią Anakina.
Bo Shaw miał tak dużo do grania, że szok - a jego mimika twarzy była wręcz wspaniała XD
Dawno nie widziałem tak absurdalnego wpisu.
Moje wpisy nie są absurdalne, wszystkie są głęboko przemyślane, przypominam że jedna aktorka (ni pamiętam która) dostała Oscara, chociaż wypowiedziała w filmie jedno słowo. Czasem pięciominutowe role bardziej zapadają w pamięć niż główne.
"Moje wpisy nie są absurdalne, wszystkie są głęboko przemyślane, przypominam że jedna aktorka (ni pamiętam która) dostała Oscara"
sam sobie zaprzeczasz, i to w jednym zdaniu. nie dość, że twoje wypowiedzi są absurdalne, to w dodatku idiotyczne.
Chociażby poprzednia. Zacytowana przeze mnie. Jak można brać za argument coś czego się nie wie bądź nie jest się tego pewnym w pełni. Po drugie warto czytać/słuchać ze zrozumieniem. W takim przypadku nie musiałbym odpowiadać na absurdalne pytanie.
I to jest właśnie podsumowanie problemów filmwebu. Aktorzy i aktorki mają tu często wystawione "dyszki" bo są "przyjstojni" bądź "super laskami".
Ale to bardzo pasuje do SW.
Bardzo je lubię jednak nie da się ukryć że aktorsko są raczej słabiutkie.
Mi się bardzo jego głos podoba, podobnie wygląd. Jego aktorstwa nie oceniałam, oglądając film, ale raczej zauważyłabym, gdyby jego emocje były płaskie.
A wiesz co ja myślę? Nie masz się do czego dowalić, więc czepiasz się byle czego. W SW był młodym i początkującym aktorem, tak więc trudno, żeby grał jak największe gwiazdy na świecie. Poza tym, zagrał tak samo dobrze jak reszta obsady. Głos? Co masz do jego głosu? Taki sam jak każdego innego faceta. Mimikę może faktycznie nie ma jakąś wspaniałą, ale nie każdy jest idealny.