Hayden Christensen

7,6
19 055 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hayden Christensen

Nie rozumiem Złotych Malin. Przecież Hayden dobrze grał Anakina, mało kto się umie popłakać przed kamerą. On naprawde jest bardzo dobrym aktorem, nie rozumiem dlaczego wszyscy sie tak nad nim wytrząsają i wymyślaja niestworzone historie. A oprócz tego Anakin nie jest bohaterem drugoplanowym!

Aliae

On jest ok
Nie wiem, dla mnie maliny to nagrody dla Madonny czy Jennifer Lopez.Hayden mi sie podobał fajnie gra, jest ładny .(a skad oni wytrzasnęli role drugoplanową) Może tak sie nad nim znęcają ponieważ zagrał w nowszym wydaniu gwiezdnych wojen?

Aliae

Zlota malina nalezy sie Leonardo Di Caprio Britney Spears oraz jenifer lopez a Hayden powinien dostac nominacje do oskara za najlepsz role pierwszo planowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jesli dostanie Zlota maline mysle ze wszystkie fanki podniaso zdecydowany protest!!! oto co sadze na ten temat!!!

użytkownik usunięty
Kalinka_4

To on dostał Złotą Malinę? Był może nominowany? On jest boskim aktorem! Jak mogli mu to zrobić?!

Aliae

Jak facet nie patrze przez pryzmat urody Chistensena, wiec musze sie nie zgodzic z z waszymi ocenami... Hayden nie gral dobrze, ale to nie tylko jego wina. jesli rezyser nie potrafi pokierowac aktorem, to nic mu nie pomoże... vide swoją drogą niezła aktorka Natalie Portman w epizodzie III. w "Pierwszej stronie" gral dobrze, a w SW... jest dosc nijaki.

Aliae

Hayden jest postacią PIERWSZOPLANOWĄ i ma dostać Oscara:D Przecież to świetny aktor! Mi osobiście 3 część Star Warsów strasznie się podobała:) W tym oczywiście jego gra, chociaż Natalie też była niezła=] (Dobrze, że mu fryzurke zmienili bo mnie troszkę wkurzał z tym waroczykiem:P)

Aliae

No i bardzo dobrze. Zasluzyl na Zlota Maline. Ten koles zbyt duzych umiejetnosci aktorskich nie ma. Ma bardzo slaba ekspresje, nie ma sily przekazu - ciagle ta sama mina i ten sam ton glosu. W Gwiezdnych Wojnach doszedl do tego jeszcze fakt ze Lucas nie potrafil nim dobrze pokierowac no i w efekcie mamy beznadziejnie zagrana role Anakina. Zakochane 15latki oczywiscie najchetniej by mu daly Oscara albo i 10 Oscarow, ale na szczescie Oscary daje sie za umiejetnosci a nie za urode, wiec ta nagroda panu Christensenowi nie grozi :) Moze fanki powinny ufundowac jakas wlasna nagrode? Np. "Nagroda Bravo Girl" dla najprzystojniejszych, mlodych, nie umiejacych grac aktorow? :)

____16

Wcale nie zasłuzył na złota maline bo jest swietnym aktorem a gdy przypomne sobie jego przemiane w lorda Vadera i przechodzi mnie dreszcz emocji!!! Efekt niesamowity a ty bredzisz jak spity\spita!!! gdyby bylo tak jak mowisz to zemsta sithow nie miala by takich notowan bo trudno zeby film byl tak oceniany z według ciebie "beznadziejnym aktorem" w głownej roli!!! zastanow sie choc odrobinke myslenie nie boli uwiez mi na słowo!!!

Kalinka_4

tylko czego w wiekszosci opinii mozna uslyszec, badz przeczytac... "film bylby bardzo dobry gdyby nie Hayden w roli glownej", albo wychwala sie, ale McGregora, lub McDiarmida...fakt jest taki, ze zagral niestety slabo i tyle...moze i aktorem to on jest dobrym, ale napewno nie w tym filmie...przynajmniej nie pokazal sie z najlepszej strony. Z calym szacunkiem do fanek, ale czasami sluchac sie go nie dalo..."is this possible to learn this power" :| a jedna dobra scena w filmie, dobrego aktora nie czyni :]

error

A co do McGregora to uwazam ze zagrał słabo, bazbarwnie i mało interesujaco.Takie jest moje zdanie na ten temat i załoze sie ze zaraz zostane zlinczowana przez "wielkich krytykow filmowych" od ktorych az sie tu roji!!:):) buahahaha!!

Kalinka_4

buahaha ile ty masz lat??? :D po braku skladnosci twojej wypowiedzi widac ze myslenie ciebie najwyrazniej bardzo boli

po pierwsze: podrosnij troche, obejrzyj troche wiecej dobrych filmow z aktorami ktorzy cos soba reprezentuja - moze zrozumiesz co to znaczy "swietny aktor"

po drugie: przemiana Anakina w Vadera mogla przyprawic o dreszcz emocji chyba tylko 12letnie dzieci. Wiekszosc ludzi uwaza ze ta przemiana pokazana w wyjatkowo denny i plytki sposob byla akurat jedna z wiekszych wad "Zemsty Sithow" (chociaz tutaj akurat zawinilo nie tylko aktorstwo Christensena, ale rowniez wizja Lucasa - czy tez brak owej wizji).

po trzecie: oceny filmow o niczym nie swiadcza. Zemsta Sithow ma ocene 8 z hakiem podobnie jak wiekszosc filmow w tym serwisie, wiec niczym sie pod tym wzgledem nie wyroznia.

ale po co ja w ogole wchodze w dyskusje ... przeciez nie ma z kim

____16

Wiatm. Muszę przyznać, że w "Ataku klonów" Christensen się nie popisał, choć i tak na malinę nie zasłużył, gdyż takie nagrody należą się raczej "gwiazdom" pokroju Bena Afflecka(nie wiem, czy tak się pisze) czy Jennifer Lopez. Poza tym scenariusz w niektórych momentach nie jest najlepszy. Zresztą grać facet umie, bo w "Zyciu jak dom" czy "Shattered Glass" zagrał w porządku. W "Zemście Sithów" moim zdaniem zagrał bardzo dobrze, więcej chyba już nie mógł zrobić, a przejście Anakina na CSM wcale tak krótko nie trwało, bo zaczęło się już w "Mrocznym widmie." Już wtedy pokazano jego wady, w "Ataku klonów" jeszcze lepiej. Za świetnego aktora go nie uważam, ale najgorszym też nie jest. Trochę filmów oglądam i nie czytam "Bravo Girl" czy czegoś takiego, i nie mam 12 lat. Zresztą wśród moich ulubionych aktorów nie ma samych przystojniaków, dlatego uważam siebie za osobę obiektywną. Moim zdaniem te nowe filmy są w porządku, mają wady, ale jaki film ich nie ma?

Veda12

Ide spać, już zamiast "witam" napisałam "wiatm." Ale głupi błąd.

Veda12

o kurde widze ze tu sami wielcy krytycy filmowi i polonisci!!! Musze uwazac zeby literek nie pomylic bo widocznie nie wypada.....:) ale jestescie dennie nudni niczym zupa mojej babci!!Jest tu ktos normalny bo zaczynam w to watpic a tak pozatym mam 18 lat nie 12!!! a twoja wypowiedz nie nalezy do polonistycznych arcydzieł wiec najpierw patrz na to co piszesz a pozniej oceniaj innych!!!A do normalnych ludzi jesli jest tu takowa osoba niech sie odezwie bi zaczynam watpic w polski narod!!!

Kalinka_4

Przepraszam, ale o co Ci chodzi? Po pierwsze moim zdaniem Christensen jest w porządku, bardzo tego aktora lubię, a po drugie poprawiłam siebie, a nie kogoś innego, więc nie rozumiem czemu na mnie najeżdżasz. Może przeczytaj to, co napisałam jeszcze raz.

Veda12

Sorki Ariana to o tych 12 latkach i krytykach nie jest do ciebie.A to o tym błedzie to zle przeczytałam i myślałam ze to ktos najechał na ciebie. Faktycznie jestesmy po tej samej stronie wiec jeszcze raz cie przepraszam ale ta notka była skierowane do Ciebie. pozdrawiam

Kalinka_4

nie była skierowana do Ciebie....:):) znów zajadłam nie:)

Kalinka_4

Spoko, teraz wszystko gra, już myślałam, że o mnie chodziło. Ale by było głupio, bo ja też Haydena lubię. Pozdrawiam:-)

Kalinka_4

Ach tak, to nie ja pisałam, że fanki Christensena mają po 12 lat, bo sama go lubię i tylu lat nie mam, ale ogólnie dzięki za "obiektywną" ocenę mojej osoby.

Kalinka_4

wez juz nie pisz wiecej dziewczynko bo tylko sie osmieszasz i nie przyznawaj sie ze masz 18 lat bo to tylko pogarsza efekt...gdybys pozwolila ludziom wierzysz ze masz tyle na ile wskazuje poziom twoich wypowiedzi, czyli jakies 12 to moze by ci wybaczyli twoja glupote ze wzgledu na wiek

____16

Dobra ja juz wiecej dyskutowac tu nie bede bo szkoda mi narwow.Napisze ostatni raz co mysle na temat Haydena Christensena a mianowicie po głebokim zastanowieniu śmiem stwierdzic ,ze jest to młody dobrze zapowiadejacy sie aktor ktory moze jeszcze duzo pokazac. Uwazam rowniez ze wraz z jego talentem mozna zauwazyc niezwykła urode tego młodego człowieka.Dziekuje bardzo za mozliwosc wypowiedzenia sie na niniejszym forum z powazaniem Kalinka

Kalinka_4

Super 10/10 idealnie

Aliae

Do Kalinki. Dziewczyno, masz 18 (tak przynajmniej twierdzisz) lat a zachowujesz sie jakbys miala 10, mowisz ze Hayden to niby dobry aktor, a wszedzie gdzie mozesz wypisujesz jaki to on jest piekny, ze masz sny z nim i dlatego jest super i ze niby wy fanki macie racje bo was jest wiecej, ehhh.Nigdy chyba nie zrozumie dziewczyn a tym bardziej takich.

disposable

brak slow i tyle...wystarczy, ze pojawia sie ludzie, ktorzy nie zgadzaja sie z Twoim zdaniem co do(watpliwych) umiejetnosci aktorskich Haydena- a Ty zamiast bronic swoich pogladow, obrazasz tych, ktorzy sie z Toba nie zgadzaja...no comment :| bo kazdy kto sie z Toba nie zgadza jest "dennie nudny niczym zupa Twojej babci"- przeciez to juz nawet smieszne nie jest- tylko zalosne :| wielkim krytykiem filmowym nie jestem, ale potrafie rozroznic umiejetnosci aktorskie, od tego jak aktor wyglada :| bo to, ze on jest umiesniony, super przystojny i ogolnie ehhhh, ahhhh- nie swiadczy o tym, ze jest dobrym aktorem :] jesus...tak samo to, ze "malo, ktory aktor potrafi poplakac sie przed kemera" :| przeciez teraz to wszyscy aktorzy potrafia, nawet tacy z filmow telewizyjnych klasy c, nawet Michal Wisniewski- nie aktor, a placze przed kamera na zawolanie...a co do gry McGregora, to jak on zagral "slabo, bezbarwnie i malo interesujaco" - to nie wiem w takim razie czy to co zaprezentowal Hayden gra wogole mozna nazwac :|

error

Ciekawe co ma uroda aktora z tym czy ma on talent ?
To jest wolny temat i każdy ma prawo sie wypowiedzieć jedni go lubią inni nie . Wasze zachowanie jest conajmniej dziecinne .
Lubie Haydena uważam że to dobry aktor ( puki co to on na Oskara nie zasłużł ) Nie wypowiadam sie na temat 3 cześci gwiazdnej sagi bo jeszcze jej nie widziałam ale zgadzam sie ze w 2 zagrał nijako ( nie uzuje gorszego słowa bo mnie zlinczujecie )
Hayden pokazł że potrafi dobrze zagrać wystarczy zobaczyć jego krecje w : szkole przetrwania , życiu jak dom czy pierwszej stronie .
Może to faktycznie zależy od jakis czynników nie wiem nie znam sie na tym .
Paniom radziałbym troche obiektywizmu :)

Aliae

heheheh Kalinka zmienila sie na Marciunie tylko nie wiem po co czyzbys jednak wsytdzila sie tych glupot ktore napisalas?? :)

disposable

Powiedzmy ze sie opamietałam......:)Mam to do siebie ze jak juz sie na cos upre to koniec nawet zaczynam plesc głupoty.....Pozdrawiam

użytkownik usunięty
Kalinka_4

Co wy macie do 10, 11, 12, 13 latków??? Mają prawo do wyrażania swoich opinii! Według waszego przekonania to dzieci, ale czy aby na pewno? Czasy się zmieniają, dzieci też! Ale proszę was, nie obrażajcie biednych 12, 13 latków bo na to nie zasłużyli. Czasami są bardziej dojrzalisi od starszych. Pozdrawiam!

Moja jedenastoletnia siostra ma wyjątkowo dobry gust jeśli chodzi o filmy i muzykę. Nie ogląda głupich serialików, które często oglądają starsze osoby i nie słucha byle czego. Masz rację, czasem dzieciaki są dojrzalsze od starszych. Tak w ogóle to moja siostra uwielbia obie trylogie GW, tak samo jak ja. No i gra w Call of Duty, za moją namową. Spodobała jej się ta gra, zastanawiam się tylko czasem, czy nie ma zjechanego dzieciństwa, już ze dwa lata temu przestała się w ogóle bawić.

Moja jedenastoletnia siostra ma wyjątkowo dobry gust jeśli chodzi o filmy i muzykę. Nie ogląda głupich serialików, które często oglądają starsze osoby i nie słucha byle czego. Masz rację, czasem dzieciaki są dojrzalsze od starszych. Tak w ogóle to moja siostra uwielbia obie trylogie GW, tak samo jak ja. No i gra w Call of Duty, za moją namową. Spodobała jej się ta gra, zastanawiam się tylko czasem, czy nie ma zjechanego dzieciństwa, już ze dwa lata temu przestała się w ogóle bawić. Pozdrawiam:-)

Veda12

To nie miało być dwa razy, jestem pewna, że raz wysłałam. Co za beznadzieja:-)

Veda12

Albo raczej nie zdążyłam zatrzymać za pierwszym razem, hihi:-D

Aliae

oj dzieci dzieci, co wy wiecie o dobrym aktorstwie? chłopak ma dostać oscara tylko za to, że jego aparycja działa jak magnes na 16letnie nastolatki?
chłopak jest na fali więc wszyscy się nim zachwycają (podobnie jak tym co gra pottera) tyle, że gro zachwycających się stanowią nastoletnie fanki, które nie mają zielonego pojęcia o kinie i aktorstwie a swoją ocenę opierają nie na kunszcie aktorskim a na ogładzie robiąc ochy i achy i argumentując swoją ocenę śmiesznym "bo jest ładny"
może jak dorośniecie to zmienicie nieco formę postrzegania kinematografii z pryzmatu ogłady na pryzmat tego co jest najważniejsze - kunsztu

użytkownik usunięty
Greahtor

Ja przynajmniej nie mam 16 lat, a nawet gdybym miała to co? 16 latki są gorsze? Z jekiego powodu? O gustach się nie dyskutuje, więc odwal się od nas,fanek i pisz sobie na innym forum.

z GŁEBOKIMI wyrazami szacuku

nie interesuje mnie ile dziecko masz lat a twoje pieniactwo po mnie spływa więc nie wysilaj się na kreację inwektyw.
czy 16 latki są gorsze? tak, bo w ocenie filmów nie myslą głową a hormonami czego przykładem jesteś ty i tobie podobne piszczące i rzucające się z pazurami na każdego kto dostrzega to czego wy nie widzicie - mierne aktorstwo haydena

Aliae

A wy(fanki) ciagle swoje. Czytaj uważnie, nigdzie nie pisze ze jestescie gorsze tylko ze oceniacie aktorow tylko za ich wyglad.

użytkownik usunięty
disposable

Ja nie oceniam aktorów po wyglądzie! Wypraszam sobie! Każdy ma swój gust, a na temat gustów SIĘ NIE DYSKUTUJE!!!

Padme powiem tylko jedno swieta racja .powoli chyba trafiasz na czarna liste niedorozwinietych nastolatek-wedlug coponiektórych na tej stronie ale milo mi bo przynajmniej nie bede tu sama:):):) pozdrawiam cie goraco i caly czas sledze twojego bloga (jest super) papa kalinka