i nie zmienią tego żadne ochy i achy teenies, które poza smętnym spojrzeniem osoby, która ma coś na wątrobie, nic nie widzą
CO ??????????Weś zamknij się !!!!!!!!!!!!! Widzisz nie wiem jakii film z nim oglądałeś/aś ale wyglada na to że tylo jeden i nie miałas jak porównać czy wszędzie gra jakby ta samą postać !!!!!!!!!!!!!!! i jak on ci sie nie podoba to po co otwierasz swoją wielmożną buzióle zeby sie odezwać / napisać !!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa Pa !
dziecko zamilknij, bo jesteś za cieńka w uszach aby wdawać się w dyskusję popierawszy przy tym swoje zdanie quasi argumentami jak "zamknij się". jesteś tworem popkultury, które na fali mody na pottera czy anakina świata poza nim nie widzi a całokształt ocenia w najprymitywniejszy z możliwych sposobów - oceniając jego aparycję i posiłkując się takową przy dalszej -cobądź kulawej- ocenie aktorstwa. wróć proszę na swojego bloga czy inną, przyziemną formę zaistnienia w środowisku internautów ale na Boga nie wypowiadaj się w miejscu, które odwiedzają ludzie chcący podyskutować na temat głębi filmu czy aktorstwa a nie o tym jak kto mocno zakochał się w tym czy innym amancie ze srebrnego ekranu
chyba nie wiesz co mówisz , on jest naprawde spoko zajefajny, jak ci sie cos nie podoba to wynocha z tej stronki. Pozdrawiam wszystkie fanki Haydena!!!!!! :)
Takie atakowanie komentarzy to jakies chore... ktos wyrazil swoje zdanie a wychodzi taka co mdleje na widok jakiegos kiepskiego aktorka i zaczyna go wyzywac... no sorry... pozdrawiam panią...
wez sie schowaj ze swoimi zalosnymi komentarzami,on jest zajebisty,a ty chyba sie nie znasz na aktorach ani tez filmach...pozdro hayden:D
walniety/a jestes!!!!Hayden jest świetnym aktorem, a jak ci sie cos nie podoba to powiedz dzie mieszkasz chetnie Cię odwiedze;-P
fakt, moze jest przystojny- pewnie tak skoro rzuca sie cała płeć piękna:) Nie oponuje w tej kwestii. Ale grać nie umie (przynajmniej w SW) na poparcie moich słów niech świadczy fakt że jest wyśmiewany w wielu pismach, np: Film:"Spróbojcie robić miny przed lustrem-jak zrobicie więcej niż jedną to nie jesteście Haydenem Christiansenem, więcej niż dwie to nie jesteście także Benem Afleckiem, róbcie dopóki bedziecie tak dobrzy jak Jack Nicholson!"
Hayden jest dobrym i przystojnym aktorem i wkurzają mnie takie komenty jak twoje. Jak ci sie nie podoba to sie przymknij i nie błaźnij!
Nie błaźnie. Rozumiem, że jesteś następną zakochaną nastolatką i moja krytyka realisty Ci sie nie podoba, ale nie przymkne sie bo mnie wkurza, że w GW gra drewniak zamiast porządnego aktora. I tyle
taaaa.....????!!!!a kto według ciebie jest tym pozadnym aktorem??? Leonardo di caprio??? czy jacys chłopcy z beznadziejnego boys bandu??? on jest wrecz stworzony do roli Anakina!!Rola stworzona wprost dla niego!!a jesli nie masz swojego zdania tylko cytujesz slowa jakiegos nadetego krytyka ktory nawet w teatrzyku w przedszkolu nie zagrał to zaden z ciebie realista czy wielki krytyk!! film zebrał laury a gdyby głowny bochater byl kiepski to napewno nie był by tak pozytywnie oceniany!!! a pozatym tysiace fanek to nie głupie kozy co sa slepe i dobrego aktora nie widziały my mozgu rozwodnionego nie mamy!!a takie notki jek twoje to całe szczescie zadkosc!!! DZIEKUJE I TO BY BYLO NA TYLE.pozatym ja juz taka nastolatka nie jestem wiec mi nie wmawiajcie ze ze mnie zakochana nastolatka!!!!
sądząc bo "bogatym" spisie ocen aktorów i filmów można stwierdzić, że jesteś kolejną fangirl, która przerzuciła się z pottera na anakina. zaistniała sytuacja jest analogiczna do tej z czasów potęgi filmów o potterze, kiedy wszystkie nastolatki piszczały na jego wydok i wychwalały jego tak zwane talenty aktorskie, które w dużej mierze (i założeniach) miały koncentrować się nie tyle na wkładzie głębi w produkcję co na ściągnięciu do kina (tylko po to aby nabić kabzę)"słodkich idiotek", które zakochują się w średniej klasy aktorach nadrabiających warsztatowe niedociągnięcia ładną twarzą
Forum jest po to by wyrażać SWOJE zdanie a nie ciągle krytykowac poglądy innych. Czy wszystkim musi podobać się aktorstwo Christensena ? Nie, i mają prawo tu wchodzić również takie osoby bo to nie jest jedynie temat dla jego fanów. Ludzie nauczcie się dyskutować nie wyzywac i obrażać. Tak w gruncie rzeczy to dla mnie jest bardzo przeciętnym aktorzyną. Zobaczymy co pokarze w Gwiezdnych Wojnach. To jego szansa bo na serialach typu "Szkoła przetrwania" daleko nie zajedzie. A musimy przyznać, ze do tej pory w wielkich produkcjach nie brał udziału. Na Anakina mi nie pasuje, ale dajmy mu szansę. Przynajmiej przekonamy się, którzy się mylą. Czy ci co twierdzą, ze jest dobry czy ci co uważają, ze jest zły ( oczywiście w dziedzinie aktorstwa) :)
Dokładnie, też tak myśle:) Co nie znaczy że nie należy czasem komuś inteligentnie dopiec jak sobie na to zasłuży:)
Nie mozecie mowic "nic tego nie zmieni" Wy za przeproszeniem gówno wiecie co z nim dalej będzie. Jak juz gdzies napiałem jest młodym aktorem i moze sie wiele wiele nauczyc.
Wedlug mnie oczywiscie Hayden jest bardzo przystojny ale nie potrafie oceniac dobrej gry aktorskiej to tylko moga oceniac ci ktorzy sie na tym znaj a skoro George Luckas wzial go do gwiezdnych wojen to widac ze cos w chlopaku musialo byc.W szkole przetrwania gral fajnie ja bym tak nie potrafila to byla dosc trudna rola.A w Gwiezdnych Wojnach epizodzie2 gral uroczego chlopaka i pasowal do roli anakina ale nie do roli jedi.W epizodzie3 on sie zmienil spujrzcie na zdjecia to nie ten sam chlopaczek z rozmarzonymi oczkami teraz dopiero wedlug mnie dorusl do roli jedi a pod kostiumem vadera i tak go widac nie bedzie.
Pozdrowka dla fanek/fanow i dla antyfanek/antyfanow.
Ps:nie kluccie sie tak to forum a nie plac wojny slownej.
Za bledy ortograficzne w moim teksie przepraszam, poprostu ja robie mase bledow i prosilabym ich nie wytyczac.Taka juz jestem.
1. Ty chyba nie widziałaś wojny słownej.
2. To, że Lucas wybrał go na odtwórcę roli Anakina nie znaczy, ze musi mieć talent (choć ja niczego tutaj nie neguję, w tym jego talnetu oczywiście bo jak już wspomniałam w produkcjach takich jak "Szkoła przetrwania" nie może się wykazać. Tak poza tym to uważam, ze nie zabłysnął tam nawet na tle innych.)
3. Na przyszłośc nie używaj argumentów typu "ja bym nie zagrała lepiej" bo akurat tak się składa, ze aktorstwo to zawód Haydena a twój prawdopodobnie nie.
Nie powiedzialam ze ma talent tylko ze Cos musialo w nim byc skoro Luckas go wzial nie wiem co zreszta klucic sie nie bede mam to gdzies.
Pozdrowka!
Oj ludzie, po co się kłócić o średniej jakości aktora o niezłym wyglądzie? Liczy się to jak gra, a nie jak wygląda, prawda? A co do SW-rzecz gustu. Chociaż mógłby się badziej postarać:P
Oj zaliczyles/as podpadówe;) Fanki cie tu zwyzywaja na wszystkie mozliwe sposoby. pomimo ze forum jest do komentowania aktora czy aktorki to nieprzychylne opinie zawsze sie spotykają z takimi reakcjami;) A co do Haydena to ja go lubie.
ja jako realistka stwierdzam ze hayden jest bardzo dobrym aktorem o niezwykłej urodzie i powalajacym spojrzeniu a dla tych co im sie cos nie podoba to polecam film awiator z beznadziejnym leonardo dicaprio ktory wygloda jakby go matka na łep za młodu spusciła.pozdrawiam wierne i wytrwałe fanki haydena!!!!
jakbys sie urodzila 5 lat wczesniej to bys jako nastolatka piszczala wlasnie do Di Caprio mala idiotko, bo wtedy byla na niego moda
ten "beznadziejny" DiCaprio, ktory w Aviatorze wyglada "jakby go matka na łep za młodu spusciła"- dostal za ta role tyle nagrod i nominacji, ze Hayden pewnie w calym swoim zyciu tyle nie bedzie w stanie nazbierac...widac dziewczyno, ze sie nic nie znasz na grze- a aktorow oceniasz tylko przez pryzmat wygladu :| w filmach nie o to chodzi, zeby tylko ladnie wygladac...a widac po twoich wypowiedziach, ze tylko na to zwracasz uwage... :| szkoda gadac....
dobra ale od małej idiotki to ty se nie pozwalaj a wyzywac cie nie bede bo twoj poziom mnie nie interesuje (dno dna)Sami piszecie ze my najezdzamy na ludzi krytykujacych Haydena a sam to zrobiłes bo ja nie lubie Leonarda Di Caprio!!!!! Wstyd mi za za takich jak ty.
ja nie bronie Leonardo Di Caprio bo gosc mnie ani ziebi ani parzy, a nazywam cie po prostu tak jak na to zaslugujesz. Przeczytalem bzdury, ktore tu wypisuejsz i moge dojsc niestety tylko do jednego wniosku na twoj temat. I ty smiesz mowic ze ja jestem dnem dna? buahaha. Spojrz na siebie. Ja po prostu nie boje sie nazywac pewnych rzeczy po imieniu.
Sama pojechałaś Leonardowi Di caprio. Napisałaaś że wygląda jakby go matka za młodu za łeb spuściła. Myślę że wygląd w aktorstwie nie ma żadnego znaczenia. Popatrz sobie na pare filmów Jacka Nicholsona i powiedz że Hayden jest lepszy. Do tego Di Caprio jest dużo lepszym aktorem "tak na zdrowy rozum". Umie grać , i nie widziałem jeszcze jak zagrał źle (obejrzyj co gryzie gilberta grape'a , celebrity , całkowite zaćmienie w których zagrał fascynująco i wspaniale.) A Hayden zagrał nieźle w filmie pierwsza strona , lecz w GW zagrał strasznie kiepsko , i teraz mi nie jedż że się nie znam bo go nie lubię tylko stwierdzam fakty. Gra jego opiera się na dwóch , góra trzech minach (na końcu zemsty sithów ze cztery). I zrewiduj swój pogląd na temat dobrych aktórów bo na razie nie pasujesz do tego portalu. Bo gra tego aktora to nie kwestia gustu. Muzyka to kwestia gustu. Dana historia to kwestia gustu. Ale tutaj po prostu widać że jeszcze musi się wiele nauczyć. Szkoda że Anakina nie zagrał Di Caprio , film byłby o klasę lepszy. Pzdr
To do mnie? No cóż... Gdyby w tym filmie zagrał ulizany Di Caprio to na pewno nie zmarnowałabym kasy na film z nim.
Nie ma znaczenia czy jest ulizany czy nie . Czy tak trudno zrozumieć że gra aktorska nie zależy czy ktoś jest super przstojny " umięśniony , wysportowany". A Leonardo Di Caprio jest dobrym aktorem i na pewno lepszym niż kiedykolwiek będzie Hayden Christensen (dużo więcej nie pokaże).
naprawdę wierzysz, że zdołasz przemówić do rozumu jakiejś 10latce, która aktora ocenia nie po kunszcie i tym co sobą prezentuje a po tym jak wygląda :] ?
my tylko wyrazamy swoje zdanie a do tego prawo mamy chyba nie?? a to wy cały czas na nas najezdzacie.Piszecie na od "małych idiotek" "10-latek".O co wam chodzi??? jakbyscie byli tacy dojrzali to byscie nie marnowali czasu na dyskusje na foru z "malolatami"-jakwy to mówicie.Wiec o co wam chodzi takie jest poprostu nasze zdanie,moze naiwne ale nasze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kochany Greahtorze, po pierwsze to ja głupia na pewno nie jestem (moja średnia 5,6) a po drugie nie mam 10lat. Tylko ślepiec nie umie czytać. A ja pisałam "NA TEMAT GUSTÓW SIĘ NIE DYSKUTUJE!!!" I kto tutaj jest niedorozwinięty? (pytanie retoryczne)
taaa a ja mam średnią 3,65, znam laske co ma 4,9 a jakbyś sie spytała kto jest bardziej kumaty/madrzejszy/inteligentni ejszy to nawet jej koleżanki powiedza że ja. Wniosek? Średnia do inteligencji ma sie jak pięsc do nosa howgh
Nie wiem czy się śmiać czy płakać ;) No, ale dzięki za komenta gościu :) FANKI NIE PODDAWAJCIE SIĘ!!!!
Tak się wtrącę na chwilę. Lubię Christensena, przyznaję się i się tego nie wstydzę. Jednak średnia naprawdę o inteligencji nie świadczy. Mam koleżankę, która potrafiła uczyć się do rana, byle tylko wyryć cały temat na pamięć i dostać piąteczkę. Ale jak zapomniała jednego wyrazu, to zapominała tez całych definicji, inteligentna ona raczej nie była. No i z czasem też ocenki jej się pogorszyły. A tak skoro już o Christensenie-on naprawdę umie grać, na Oskara nie zasłużył, ale nie jest złym aktorem, Ben Affleck to zły aktor, ale nie Christensen. Poza tym jest młody i jeszcze z pewnością wiele się nauczy.
skoro wszyscy wrazaja swoje zdanie nie bede gorsza! ;)
zgadzam sie z Ariana - Christensen to aktor przystojny i poprawny (dobry - jak kto woli) oczywiscie jest to za malo aby dostac oscara nie mniej jednka nalezy pamietac ze nie kazdy rodzi sie Jackiem Nicolson'em czy Edwardem Norton'em...
czlowiek uczy sie cale zycie, a aktor w szczegolnosci! dlatego tez sadze ze nie nalezy potepiac Haydena "napewno nie bedzie taki jak pan X" takie porownywanie nie ma sensu kazdy aktor kroczy wlasna droga mniej lub bardziej wyboista! lubie tego aktora nie bede zaprzeczac, nie uwazam ze jest geniuszem aktorskiego kunsztu, ale sadze ze posiada pewne predyspozycje, ktorych niektorym "drewnianym klockom" grajacym w filmach brakuje!
buziaki dla wszystkich Fanow, Fanatykow i Anty-fanow! :)
czym jest średnia w patrząc na obecne szkolnictwo? niczym. po drugie wyznacznikiem inteligencji bynajmniej nie jest średnia sumaryczna ocen z gimnazjum a coś więcej - coś co nazywamy obyciem i to zarówno kulturalnym jak i obyczajowym.
zachowujesz się jakby ktos zabrał twoją ulubioną foremkę - kopiesz, gryziesz ale nie potrafisz uargumentować swojego stanowiska więc skończ, wstydu oszczędź bo tymi "pytaniami retorycznymi tylko się pogrążasz w swoim i tak nazbyt nadwątlonym stanowisku.
zastanawiam się po co ja wogóle dyskutuję z kimś kto nawet nie zna poprawnego znaczenia danych form
A co do DiCaprio to uważam, że jest bardzo dobrym aktorem i mam pytanie do Marciuni: Czym się kierujesz mówiąc, że Hayden jest dobry, a DiCaprio beznadziejny?
Co do Haydena to jest mi zupełnie obojętny, ale mimikę twarzy to ma strasznie kiepską i już przez ten fakt nie nadaje się na aktora...
Di Caprio według mnie nadaje sie do takich ckliwych filmow jak tytanic,w tym nie przecze ze nadawal sie tam i wypadl tam niezle,ale sami pomyslcie ten sam ckliwy aktor mial by zagrac wielkiego jedi ktory pomiatal cala galaktyka??? niesadze by wyszlo to na dobre......on tam nie nadal by sie zupełnie.(z calym szacunkiem dla fanow Di Caprio) a tak pozatym to czy ktos jest inteligentny czy nie ma napewno jakis wplyw na srednia bo trudno zeby przygłup mial 5,0!!! Hayden bardzo dobrze nadal sie do roli Anakina i juz przestancie wymyslac bo naprwde robicie sie monotematyczni!! Wymyslcie moze cos nowego a nie caly czas czepiacie sie jego miny, tylko takie macie argumenty jak male dzieci " nie bo nie i koniec"!!!! Pozdrawiam Padme Amidale (kalinka)
Dziękuję Marciuniu. Chcę powiedzieć tylko Grehatorowi czy komuś w tym rodzaju, że twoje głupie teksty mnie nie ruszają. Nie masz prawa oceniać jak wyglądam, jaki mam gust, a zwłaszcza mnie krytykować. Di Caprio nie lubię, i...aha...dla ŚLEPYCH "NA TEMAT GUSTÓW SIĘ NIE DYSKUTUJE". Cóż...Niektórzy to udają(mam nadzieję) głupich. A poza tym objeżdżanie mnie już tobie nic nie da, bo i tak będę tutaj pisać i zaglądać, więc co jak co, ale na pewno MNIE się nie pozbędziesz. Mam nadzieję, że i na ten kawałek tekstu ludzie nie będą ŚLEPI. Z całym szacunkiem do ludzi pozbawionych wzroku.
Pozdrawiam fanów i fanki Haydena
*Tusię
*Agatę
*Marciunię(Kalinkę)
*pozbawionych wzroku
*ludzi, którzy wzrok mają, ale najwyraźniej z niego nie korzystają
Padme
mam prawo - to się nazywa demokracja a to, że twój móżdzek nie potrafi przyjąć do wiadomości krytyki to już twoja sprawa. idz lepiej na forum brawo czy dziewczyny - może tam ktoś podzieli twoje zdanie, bo wiedz że tutaj jesteś tylko pośmiewiskiem wśród filmowej braci
kogo ty tu nazywasz filmową bracią??? twoje uwagi na poziomie przedszkola mnie nie zrażą. nie czytam ani jednej z tycha, gazet, ale jeśli ktoś je lubi to co??? o ile się nie mylę jesteś facetem, prawda???a może twoja zawiść do Christensena jest uzasadniona tym, że NIE PODOBASZ SIĘ DZIEWCZYNĄ??? i jesteś zazdorsny, że on ma tyle fanek??? cóż...twoje uwagi mnie nie zniechęcą.
Pozdro
Padme
jestem głupi, głupi bo sądziłem, że zdołam wycisnąc krew z kamienia. sądziłem, że terapia wstrząsowa - swoista defibrylacja - obudzi wasze szare komórki i sprawi, że usłyszę choć jeden argument ale jak widać nie wycisnąlem ni kropli a jedyne z czym się spotkałem to zatrważający brak znajomości podstaw ortografii i składni polany obficie inwektywami rodem z blogów dla różowyh nastolatek.
dalszą dyskusję możemy toczyć za kilka lat kiedy to dorośniecie i przestaniecie patrzeć na aktora jak na maszynę do reprodukcji połączoną z partnerem do "wypadu" na dyskotekę a zaczniecie jak na jeden z wielu zawodów, który w swym bycie wymaga znacznie więcej niż ogłady (gdyby tak było, to w 21g miast Del Toro widzielibyśmy Fabio ale na szczęście "kinomanki" waszego pokroju stanowią znaczącą mniejszość - wszak z głupoty się wyrasta nieprawdaż?)