W wieku 18 lat! Co wy na to, wszyscy wielcy "znawcy"?
Ciężko o lepszy wyznacznik statusu w show-biznesie, gdyby ktoś nie wiedział o czym mowa.
Zaraz się na pewno znajdzie ktoś, dla kogo to mało i czeka na 10 nominacji do oskara zanim przyzna, że dany aktor/aktorka jest już prawdziwą gwiazdą. A póki co wali 1, bo przeczytał w filmografii o "Dziewczynach z drużyny 5" , a reszty filmów nie widział.
Faktycznie, ciekawe.
Sam nie jestem w stanie wymyślić ani jednego argumentu, który zdyskredytowałby niewątpliwy sukces, jakim jest znalezienie się na liście 100 najbardziej wpływowych osób świata sportu i rozrywki.
Bardzo prawdopodobne jest, że odpowie nam cisza. I kolejny spadek pozycji Hayden. :)
Oczywiście miałeś rację Crisie. Snoby siedzą cicho i z determinacją wstawiają lacze aktorce, o której nic nie wiedzą... :]
Przepraszam bardzo snobką nie jestem i bardzo lubię tą aktorkę. Wkurza mnie to że większość ludzi przykleja jej etykietkę słodkiej barbie która ma wszystko co chce,czyli etykietkę Paris Hilton.
Żeby uniknąć na drugi raz nieporozumień, podaję definicję snobizmu, z Wikipedii:
"Snobizm - jest postawą objawiającą się chęcią zaimponowania innym osobom oraz wykazania swojej wiedzy na dany temat. Osoby takie często są nazywane snobami, przykładowo mogą to być części bywalcy oper, teatrów oraz spektakli, lecz jedynie w celu zamanifestowania swojej kultury, zainteresowań czy upodobań. Nierzadko osoby te nie są zorientowane w temacie bądź dziedzinie o jakiej się wypowiadają lub, w której biorą udział."
Doskonale trafiony opis 90% osób, które krytykowały obecność Hayden w czołówce listy. A zwłaszcza autorki najpopularniejszego tu tematu.
Na pierwszym miejscu natomiast jest Oprah Winfrey, ciekawe, musi być wielką aktorką, skoro znajduje się tak wysoko, tylko dręczy mnie jedna mała kwestia, dlaczego nie widziałam żadnego filmu z tą panią ? ;]
Panie Cris, jest to portal poświęcony kinematografii, ocenia się tu filmy i umiejętności aktorów, a nie zasobność ich portfelów, czy też gazetową popularność.
To że zajmuje "98. miejsce na nowej liście "Top 100 Celebrities" Forbes'a", nie powoduje zwiększenia jej umiejętności aktorskich czy też wartościowości jej filmów.