Hayden Panettiere

Hayden Leslie Panettiere

7,4
4 893 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hayden Panettiere

Hayden wygląda jak typowa amerykańska dziewczyna z sąsiedztwa - blondyneczka o okrągłej buźce z niebieskimi oczyma. Moim zdaniem jest prześliczna, bardzo dziewczęca i naturalna (typowa dziecięca uroda). Jej aktorstwo wpasowuje się w upodobania nastoletnich fanek przesłodkich komedii romantycznych w stylu "i love you beth cooper". Niech nie bierze się za role w poważnych filmach ani horrorach (w ostatnim "scream'' była koszmarna!) bo nie tędy droga. I tak użytkownicy wystawili jej zawyżoną ocenę jak na jej wąskie umiejętności. Wystarczy.

użytkownik usunięty
Demoustier

Hmm... sorki że może czepiam się szczegółów ale Hayden ma zielone oczy :) To tyle... Co do aktorstwa to według mnie również nadaje się ona idealnie do ról nastoletnich idolek, cheerlederek ( rola w " Herosach " , w której grała Claire była bardzo dobra, to właśnie za ten film ją pokochałam jako aktorke ) . W " Scream " mnie nie zachwyciła, ale jakoś ogólnie ten film mi sie niezbyt podobał. Ogólnie mówiąc lubie Hayden i czekam na kolejne filmy z jej udziałem :)