Hayden Panettiere

Hayden Leslie Panettiere

7,4
4 893 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hayden Panettiere

Miałam okazje oglądać Hayden w filmach "Księżniczka na lodzie" i "Dziewczyny z drużyny 3" oraz w serialu "Herosi". Czy ktoś może mi polecić (najlepsze waszym zdaniem) jeszcze inne filmy i seriale z jej udziałem?

Maarit

Shanghai Kiss jest imho dobry i godny polecenia ;]

Maarit

Tygrysi rejs też jest nawet, nawet. Bo np. w mamie na obcasach to tam prawie jej nie widać i trochę nudny ten film.

ggo

Dużo filmów z nią widziałam i fajne propozycję. Nie widziałam Sh. kiss tylko. Ja jeszcze widziałam 'zebra z klasą' ale nie chciało mi się do końca go oglądać. Raczej dla dzieci ale fanom Hayden spodoba się. Najlepsza w Heroes i Dsiewczyny z dróżyny.

użytkownik usunięty
Maarit

zobaczyłem ją w filmie Fabryka marzeń film bardzo mi się spodobał. polecam go

Ja widziałam min:
- Niejaki Joe > nudny nie polecam heh sama widziałam go dwa razy za pierwszym zobaczyłam tylko początek a za następnym prawie cały bo trochę przespałam...
- Tygrysi rejs > fajny ale ma lepsze
- Mama na obcasach > zgadzam się niewiele ją w nim widać (a propo dziś jest haha ale się trafiło)
- Fabryka Marzeń > dziwny film ale nawet spoko - super był koniec
- Zebra z klasą > ciekawy ale to film robiony jakby specialnie na spotkania familiady ;)
- Księżniczka na lodzie > jeden z jej lepszych filmów, świetna gra Hayden
- Dziewczyny z drużyny 3 > najlepszy film z jej udziałem jaki do tej pory widziałam
- Herosi > spoko serial ale widziałam tylko 1 sezon
- Zwariowany świat Malcolma > nie poznałam jej, grała zabawną rolę ale niezbyt mi przypadła w tym serialu do gustu...

Widziałam jeszcze dwie bajeczki w którym użyczyła głosu ;)
- Dawno temu w trawie
- Dinozaur