Hayden Panettiere

Hayden Leslie Panettiere

7,4
4 859 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hayden Panettiere

Co to za burak w pierwszej dziesiątce? Al Pacino, Robert De Niro, Anthony Hopkins i jakaś lafirynda?? to chyba jakaś pomyłka. A gdzie ona gra? pewnie jakiś super serial i wszystkie szalone dwunastki dają jej po 10;)

alien_2

Nie wiesz kto to, ale dałaś 1. Brawo!
Za to łatwopalny Wentyl Miller, pała jakich mało, gówniany aktorzyna z gównianego serialiku, dostał 10. Kto tu jest szaloną dwunastką? Sorry, może masz z 14 lat i czujesz się taka dorosła.

Pieprzona neo-zaraza.

Cris

cris o poranku, ja ma 14 lat i nie czuje sie jak jakas dorosła, a tak wogole to masz racje, moze jej dac 1, a i tak nie wie jaka ona jest fajna i utalentowana, a burak to on sam jest, ja wentowi i hayden dalam 10 bo ich lubie... :)spoko nie kłócciesie :)

alien_2

Jeszcze jedno.
Ona ma 20 lat mniej, niż twój "koffffany Wentu$ :****". A na koncie ma 10 razy więcej ról. I ty śmiesz pisać o jednym serialu.

Głupota nastoletnich neo-gimnazjalistek nie ma granic.

Cris

cris o poranku ma rację...no bo ja pierdyka...jak można oceniać ludzi jak nawet nie widzaiało się jak ta osoba gra? a i jeżeli chodzi o skazanego na...to nawet jej do piet nie dorównuje...POPRAWKA-ona ma 18 lat co ukazuję ,że jest ona jedną z najbardziej pracowitych osób show biznesu...a najlepsze jest to że sama zapracowała na swój sukces...to mi się w niej podoba..a jeśli chodzi o jej umiejętnosci to sami spójrzcie:
jazda konno-zebra z klasą
jazda figurowa-zaawansowana-księżniczka na lodzie
gimnastyka,akrobatyka-dziewczyny z drużyny 3
profesjonalne aktorstwo-heores
w każdym ze swoich filmów pokazuje swoję największe atuty...jedyną jej wadą jest to ,ze wzieła się za śpiewanie ale to raczej mozna jej wybaczyć...naprawdę zanim dacie jej jeden pójnicie się w kapuściany łeb a póżniej krytykujcie ale przynajmniej obiektywnie...
z poważaniem destiny :)

Cris

ja tez sie zgadzam z crisem, jak mozna dawac jedynki osobie ktorej sie nie gra. To jest bardzo utalentowana aktorka, moge powiedziec ze jedna z najbardziej utalentowanych mlodego pokolenia. Niech ktos obejrzy najpierw jeden film z jej udzialem a pozniej ocenia, ale tak na marginesie osoba ktora obejrzy chociaz jeden z nia film od razu sie w niej "zakocha" bynjamniej tak bylo w moim przypadku. Ludzie przestańcie sie ponizac. Taa ciekawe jakbysmi zaczeli stawiac jedyneczki osobom kotre Alien lubi??Ja tego nie zrobie, nie bede sie znizac do jego poziomu.. Pozdrowienia dla moich poprzednikow.

alien_2

zmieniłam ocene na 5 i co to dało??? dalej jest w pierwszej dziesiątce:P oceńcie obiektywnie;P kto na to bardziej zasługuje? Ona czy Loius De Funes ktory tez ma u mnie 10? Ktoś kto ma na konce 5 seriali i Zebrę z klasą to nie jest taka gwiazda żeby w światowym rankingu była w pierwszej 10:P a Miller gdzie jest?? Oglądam ten serial i lubię więc ma 10 a nie obchodzi mnie kto da mu ile. Lubię go i już chociaż genialnym aktorem nie jest. A tu jakaś pewnie jego pokroju i w pierwszej 10. prosze być trochę bardziej obiektywnym:P ma u mnie 5, neutralną ocenę, ani dobra ani zła;P i tyle zostanie chyba że obejrzę ktores dzieło:P

alien_2

zmieniłaś ocenę na 5?? chyba na 3, tak mi się wydaję...

alien_2

Bez przesady... Żeby zajmowała miejsce obok Anthonego Hopkinsa czy Jacka Nicholsona?? Mam nadzieję, że w kilka dni spadnie na swoje zasłużone miejsce. Dla mnie jest jedną wielką pomyłką, że znajduje się w 100. To, że zagrała w kilkunastu filmach nie oznacza, że zagrała w nich dobrze. Co do Wentwortha, to nawet jeśli ktoś dał mu 10 to czy tak czy tak nie znajduje się w pierwszej 10. A, że mało ludzi głosuje na tą dziewczynkę i wszyscy 10 rzucają to nie ma co się dziwić. Nie rozumiem jak można stawiać na tej samej półce wybitnych aktorów i taką aktoreczkę. Zresztą, nawet już się nie będę czepiała, że ktoś ją lubi, bo są różne gusta, ale np 200 miejsce, to ok. Ja np bardzo lubię Angelinę Jolie, którą uważam za bardziej doświadczoną aktorkę od Hayden, ale gdybym zobaczyła, że znajduje się obok Marlona Brando to tak samo by mi to nie odpowiadało. Wiem, że nie jest aż tak dobrą aktorką jak powyżsi panowie.

Metaxa

Nareszcie sensowna odpowiedź;P ale myślę że Angelina i tak zasłużyła o wiele bardziej na pierwszą dziesiątkę niż jakaś tam serialowa gwiazda. Miała 5 u mnie ale po przeczytaniu gdzie ona grała zmieniłam na 3;P gdybym mogła cofnęłabym w ogole moj glos ale nie wiem jak to działa wiec bedzie tyle ile ja chce a nie tyle ile mi każą jej fani:) a co do Millera to będę stawiała ile chce bo wiem że nie znajdzie sie w pierwszej dziesiątce. a jeśli już to także nie będzie mi to odpowiadało:P na pierwszą dziesiątkę trzeba sobie zasłużyć a wątpię żeby jeden serial był do tego powodem

alien_2

Szkoda słów na ciebie. Sama już chyba nie wiesz co chcesz powiedzieć.
Tak to bywa, jak się dziecko dorwie do neostrady. Powinny być ograniczenia na stronach - dla użytkowników neo.

Cris

Ja zgadzam się z założycielką tematu. oglądałam wprawdze niewiele filmów z Hayden i szczerze mówiąc jej wiek mi nie przeszkadza, bo gdyby grała w dobrych, inteligentnych filmach i naprawdę na to zasłużyła, nie miałabym nic do niej. Ale ona bie gra w zbyt ambitnych produkcjach. Jak wiele gwiazd ma rzesze fanów, które jej bronią i daja jej wysokie noty. To jest jak najbardziej w porządku. Lecz mimo wszystko ja uważam (i to jest tylko moje zdanie), że jakie osobistości, jak Johnny Depp, czy Francis Ford Copolla o wiele bardziej zasługują na Top10 niż Hayden. Ale czas pokaże, przecież ona ma przed sobą całe życie i mnóstwo ról do zagrania ;D.
Wiem, że mam dopiero 15 lat i wiele starszych osób może napisać, że jestem gówniarą, która nie zna się na filmach, ale taka jest moja opinia.

alien_2

Cris jak coś nie pasuje to zgłoś temat do usunięcia. Myślisz że mnie to zaboli? Będę dawała takie oceny jakie chcę. Obejrzę Zebrę z klasą lub inne dzieło to może będzie więcej. Ale narazie będzie 3. Nie mam 12 lat:P trochę więcej ale co to jest? koncert życzeń?

alien_2

Chciałbym zgłosić twoje konto do usunięcia, ale się niestety nie da. :)

Cris

Zgłoś;P założe nowe;) korzystam z fw raz na ruski rok, czytam sobie o filmach i nie potrzebuję do tego twojej zgody;) zgłaszaj sobie co chcesz. Zdania nie zmienię, skończmy więc ta debilną dyskusję kolego;)

alien_2

Kto to jest? Czuje sie przez nią jak kompletna filmowa bańka niewiedzy, bo chyba nie widziałam ani jednego filmu z nią <ani serialu, a w takich również grywała> a jest, aż w pierwszej dziesiątce :|?!

<głupio się czuje>

<tak, mój post jest nafaszerowany ironicznym tonem>

Cyanide

dajcie spokoj przeciez ona dopiero przekroczyla 1000 glosow a wy gadacie ze jest w top 100 ... poczekajcie wszystko sie wyrowna...

lsafun

Co wy od niej chcecie...Dziewczyna ewidentnie ma talent,nie jest jakaś fiu-bździu Hilary Duff,tu zatańczy tu zaśpiewa Come Clean czy inne With Love i od razu dostanie 50 milionów dolców.Z tego co zauważyłam,to Hayden ciężko pracuje,a to,że czerpie z tego dużą przyjemność to powinien być powód do radości.

alien_2

co ma do tego wiek aktorki, co to same staruchy maja siedzieć w czołówce,rozumiem ,że zasłużeni ale ona też zasłużyła skoro tyle ludzi na nią głosowało, każdemu podoba się jak Hayden gra, a gra dobrze, również mi sie podoba choć mam 20 lat nie 12,

darmula

Chodzi o to, że skoro jest młoda to też niedoświadczona, a te tzw przez Ciebie "staruchy" mają za sobą już kilka lub kilkanaście bardzo dobrych ról. Więc jak można traktować ją na tym samym poziomie?

darmula

Wiek aktorki ma to do tego, że jest mało doświadczona. Te tzw przez Ciebie "staruchy" mają za sobą kilka lub kilkanaście dobrych ról, więc to nie jest chyba dobry pomysł traktować ich na równi. Może i kiedyś stanie się dobrą aktorką, a narazie jej dużo brakuje, w szczególności do tego aby być porównywaną do Wielkich Gwiazd. Dobrze, że już spadła na 339 miejsce, choć tak myślałam, że prędzej czy później tak się też stanie.

Metaxa

Sorry, że napisałam dwa podobne komentarze, ale net mi się zawiesił i byłam pewna, że poprzedni się nie wysłał. Pozdr.

Metaxa

Ale to że nie jest doświadczono nie znaczy jeszcze, że nie ma talentu. Pozatym mimo tak młodego wieku już zagrała w kilku filmach. Widziałam dziewczyny z drużyny 3 i według mnie bardzo dobrze w tym filmie wypadła.

ggo

Mądra i utalentowana czy głupia i beztalent ... wbijaj sie i wpisz ja tam gdzie uwazasz ...;)) podzro;*