Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 806 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

nie potrafie zrozumiec tylko jadnego:( dlaczego ktos taki jak on musial umrzec... byl mlody,mial corke ktora kochal ponad wszystko.to o niej godzinami opowiadal na planie mrocznego rycerza.byla dla niego calym swiatem.sam mowil ze nie chce zbyt szybko umierac by moc byc z nia jak najdluzej:(
dziekuje mu za jokera,zreszta za wszystkie role ale wiedzac ze to po czesci joker "odebral mu zycie" jest mi smutno.on mial nadprzyrodzona zdolnosc wcielania sie w swoje role.podczas tej prowadzil dziennik szalenca by moc zrozumiec grana przez siebie postac.i dzieki temu zrobil z niej cos czego nie zapomnimy do konca zycia.mimo iz dzieki niej zapamietamy go takiego jakim byl to takze dzieki niej umarl:( sam twierdzil ze ta rola wykonczyla go psychicznie, fizycznie i mentalnie.nie mogl spac.zazywal leki.spiac zaledwie 2 godziny na dobe mozna oszalec:( wiec rozumiem ze bral te leki by moc choc na chwile zasnac... mimo tych problemow gdy zjawial sie na planie i znow "stawal sie" jokerem byl znakomity i to wlasnie sprawia ze byl wyjatkowy!
bedzie mi go brak:(

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/81/LedgerMemorial.jpg

edekL

Wiesz. powtórze to co pisałam już wiele razy w innym temacie, że byc może tak własnie miało byc , Bóg zabrał go do siebie bo byc moze wypełnił już swoją tu na ziemi misje
którą każdy z nas dostaje, ważny aby potrafic ją odczytac, oczywiscie to jest bardzo nie sprawiedliwie,
zwłaszcza że nie chciał umierac, bo chciał życ dla Matyldy ,

Możecie sie nie zgodzic teraz, ale wielu ;ludzi mówi że dopieo teraz został zauwazony,
ale to nie prawda, kogo bym nie spytała, znał go,jak chocby z Patrioty i inych filmów,
ale rzecz w tym że nie był skandalistą ...

Ale nie zapominajmy ze wciąż żyje jakas cząstka Heatha ... Jego córeczka, która wygląda Zupełnie tak jak TATUS , jest taka sama ,
i dzięki niej on nigdy tak naprawde nie odejdzie ...

Pozwole sobie zacytowac pewne słowa ,

Daj nam wiarę, że to ma sens,
że nie trzeba żałować przyjaciół.
Że gdziekolwiek są, dobrze im jest.
Bo są z nami choć w innej postaci.
I przekonaj, że tak ma być,
że po głosach tych wciąż drży powietrze.
Że odeszli po to, by żyć.
Lecz tym razem będą żyć wiecznie.

edekL

http://www.youtube.com/watch?v=TTGcboZGg0Q

:(((((((((

1979/2008

nashla

najgorsze ze juz nie powstana z nim nowe filmy:( pozostawil nam wiele swietnych ale wiem ze dopiero jego kariera sie rozwijala i gdyby dalej zyl bylby jeszcze lepszy w tym co robil...

http://www.youtube.com/watch?v=5_xdA-TcKEg&feature=related

kocham to:)

edekL

niestety Bóg zawsze zabiera tych młodych i zdolnych...[*]

użytkownik usunięty
gioxD

Bóg nie zabiera zawsze ludzi młodych i zdolnych.

edekL

Nooooooooooooooo... Ja też jestem załamana :( Najlepsza jego rola to
oczywiście Jocker w Mrocznym rycerzum, ale tez Tajemnica Brokeback
Mountain. Popłakałam się prawie jak się dowiedziałam o jego smierci.
Kochałam go :(

EffyStonem

a ja sie poplakalam :(
jak to przeczytalam to sie zalamalam.nawet nie myslalam ze to pomylka od razu chcialo mi sie plakac.a jak juz bylo wiadomo ze to prawda po prostu lzy polecialy mi same.dla niektorych moze to wydac sie smieszne placzac za kims kogo sie nie znalo.ale ja tak nie mysle ,od zawsze byl moim ulubionym aktorem,ciagle ogladalam z nim filmy(w kolko),wiec gdy sie dowiedzialam ze nie zyje to co mialam robic,same lzy mi poplynely:(

edekL

Przepraszam ,ale to po części jest związane z Heathem bo najpierw on zmarł,potem omało co to nie zginął Morgan Freeman a dziś czy wczoraj zmarł Paul Newman nie wiem co jest, ale zaczynaja umierać zdolni i znani aktorzy :(

edekL

Ten rok jest przeklety krótko mówiac, odchodzą
sami wysmienici aktorzy :((((

edekL

Kiedy dowiedziałam sie że Heath nie żyje,
to był szok, nie znałam go osobiscie ale poczułam
taki usicks w sercu , jaky odszedł ktos kogo znałam
od lat :((( Płakałam non stop, do dziś , czasem kiedy
o nim mysle zbiera mi sie na płacz.

nashla

Mam dokładnie to samo.O Jego śmierci dowiedziałam się w szkole na informatyce akurat mieliśmy wolny czas i natrafiłam na tą wiadomość w internecie.Do końca dnia nie byłam sobą.W szkole starałam się jakoś trzymać,ale jak wróciłam do domu zamknęłam się w łazience i wyłam jak opętana.Do dziś jak oglądam filmy z Jego udziałem czy Jego zdjęcia to nie mogę się powstrzymać i płaczę.Dla niektórych to jest dziwne,że tak przeżywam Jego śmierć i dlatego min.udzielam się na tym forum bo wiem,że tutaj są ludzie,którzy chociaż w pewnym stopniu mnie zrozumieją.

edekL

"Daj nam wiarę, że to ma sens,
że nie trzeba żałować przyjaciół.
Że gdziekolwiek są, dobrze im jest. "

Ktos zacytowal tu piekne slowa...

2008 rok osobiscie dla mnie do konca zycia zostanie rokiem przekletym..

stracilam 2 Siostry,16, 24 lat, jedna po drugiej, z przerwa 2 miesiecy, Heath Ledger zmarl 3 dni po smierci Tej pierwszej, to zacmilo moja uwage, ale przezywam ich smierc kazdego kolejnego miesiaca tak samo mocno, wiem co moga czuc bliscy tego wspanialego aktora, sama uwielbiam aktorstwo, moim marzeniem bylo zostac kiedys aktorka, dlatego tez bardzo zal mi tak mlodych i zdolnych ktorzy odchodza... :(

Ktos mi powiedzial kiedys na otarcie lez, ze w Niebie potrzebni sa wszyscy, i starsi i mlodsi, nie wiadomo kiedy nadejdzie nasz czas, trzeba cieszyc sie kazdym dniem......;)

A JESLI WIERZYMY W BOGA, WIERZYMY TEZ W ZYCIE WIECZNE.